pedro73 29.11.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Drodzy Grupowicze.Wiem, że c.o. robił u Was znany Adam R. Czy w sprawie np. pieca polegaliście na jego radzie, czy wybieraliście sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 29.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.11.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Drodzy Grupowicze. Wiem, że c.o. robił u Was znany Adam R. Czy w sprawie np. pieca polegaliście na jego radzie, czy wybieraliście sami? posłuchac możesz, ale sprawdzić nie zawadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 29.11.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.11.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Nie mogę się oprzeć Jakby ktoś potrzebował większej koparki, to niech się zgłosi do koncernu Krupp: http://przyspieszenie.pl/wp-content/gallery/krupp-bagger-288/koparka-najwieksza-krupp-bagger-288-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 30.11.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Nie mogę się oprzeć Jakby ktoś potrzebował większej koparki, to niech się zgłosi do koncernu Krupp: No jak znalazł do kopania pod siatkę ogrodzeniową, albo krawężniki wzdłuż domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 30.11.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 rzucasz jednoczesnie tyle problemów do rozważenia, że trudno wyczaić który jest mniej bądź wazny dla Ciebie w danej chwili:D a ksztalt muszli klozetowej może się znacząco odbic na dobrym samopoczuciu Małża:yes: bardziej jak uskok w sciance:lol2: no właśnie, po całym dniu stania w kącie daj mu chociaż na muszli wypocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 30.11.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Nie mogę się oprzeć Jakby ktoś potrzebował większej koparki, to niech się zgłosi do koncernu Krupp: http://przyspieszenie.pl/wp-content/gallery/krupp-bagger-288/koparka-najwieksza-krupp-bagger-288-1.jpg widziałem na żywo podobną. żeby mi dołek na działce wykopała to pewnie musiałaby stanąć trzy kilometry dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.11.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 widziałem na żywo podobną. żeby mi dołek na działce wykopała to pewnie musiałaby stanąć trzy kilometry dalej Aż tak źle nie jest. Najdłuższa na świecie maszyna (ale niższe od tej) ma jakieś 500m długości. No chyba że portal na którym to oglądałem - a jest to w sumie normalne u nich - nie przyłożył się w wyszukiwaniu monstrów. Zabawne było zdjęcie gdzie ten Bagger 288 połknął... buldożera i ten mu ością w gardle stanął, a bez przenośni to zaklinował go w miejscu wysypywanie urobku z czerpaka. Może w niejednym domu zawartość pojedynczego czerpaka, starczyłaby na wypełnienie fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.11.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Nie mogę się oprzeć Jakby ktoś potrzebował większej koparki, to niech się zgłosi do koncernu Krupp: http://przyspieszenie.pl/wp-content/gallery/krupp-bagger-288/koparka-najwieksza-krupp-bagger-288-1.jpg na autostradzie A38 ok. 100km przed Getyngą, jadąc z Polski, mozna tę kopareczkę zobaczyc na żywo - do tego jest jeszcze tasmociąg urobku - króciutki, ok. 500m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sojek1 30.11.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 ... Może w niejednym domu zawartość pojedynczego czerpaka, starczyłaby na wypełnienie fundamentów Jeden czerpak to 6,6m3 więc pewnie trzeba by nią "dłużej" popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.11.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dostalam dwie wyceny na wykonanie ogrodzenia z siatki i paneli wraz z montazem.W Trzebnicy montaz okolo 6k, Wroclaw ponad 10k.Mam do ogrodzenia 200mb. Czesc bez podmurowki, wieksza.Chcialam w kolorze grafitowym. Nie musza byc koniecznie panele, chociaz byloby ladniej, ale cala reszta za domem to siatka.Mozecie moze polecic kogos do wykonania takiego ogrodzenia? Lepiej kupic material oddzielnie czy wraz z montazem?Podjade chyba do Trzebnicy i dokladnie obejrze ich produkty.Ale chyba nie maja grafitowego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 30.11.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Nie mogę się oprzeć Jakby ktoś potrzebował większej koparki, to niech się zgłosi do koncernu Krupp: http://przyspieszenie.pl/wp-content/gallery/krupp-bagger-288/koparka-najwieksza-krupp-bagger-288-1.jpg Ciekawe ile "koparkowy" bierze za godzinę oraz ile zająłby mu "dojazd" do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 30.11.2011 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 na autostradzie A38 ok. 100km przed Getyngą, jadąc z Polski, mozna tę kopareczkę zobaczyc na żywo - do tego jest jeszcze tasmociąg urobku - króciutki, ok. 500m oooo i chyba właśnie tam to widziałem. Dwa razy, raz w dzień i raz w nocy. W nocy to wygląda jak jakies monstrum nad twoim autem. Robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 30.11.2011 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ciekawe ile "koparkowy" bierze za godzinę oraz ile zająłby mu "dojazd" do nas Jemu pewnie tydzień zajmuje wejście do kabiny. A pomyśl jak się napije np kawy i mu się do kibelka siusiu zechce hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 30.11.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dostalam dwie wyceny na wykonanie ogrodzenia z siatki i paneli wraz z montazem. W Trzebnicy montaz okolo 6k, Wroclaw ponad 10k. Mam do ogrodzenia 200mb. Czesc bez podmurowki, wieksza. Chcialam w kolorze grafitowym. Nie musza byc koniecznie panele, chociaz byloby ladniej, ale cala reszta za domem to siatka. Mozecie moze polecic kogos do wykonania takiego ogrodzenia? Lepiej kupic material oddzielnie czy wraz z montazem? Podjade chyba do Trzebnicy i dokladnie obejrze ich produkty. Ale chyba nie maja grafitowego koloru. a masz jakieś przykłady tego jak to ma wyglądać? ciekawy jestem bo i na mnie już chyba czas żeby płotek postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.11.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Jemu pewnie tydzień zajmuje wejście do kabiny. A pomyśl jak się napije np kawy i mu się do kibelka siusiu zechce hehehe pewnie pracuje w pampersie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 30.11.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 pewnie pracuje w pampersie:rolleyes: heh z rok czy dwa lata temu słyszałem akcje o kasjerach w tesco i o pampersach które musieli nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.11.2011 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 heh z rok czy dwa lata temu słyszałem akcje o kasjerach w tesco i o pampersach które musieli nosić też o tym słyszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 30.11.2011 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 a z innej beczki, gdzie mogę rozejrzeć się za jakimiś dobrymi w rozsądnej cenie kotłami c.w.u. oraz szukam firmę na schody drewniane. dzienx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts