haku 06.12.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Możecie mi powiedzieć, szczególnie ci którzy już mieszkają ile potrzeba czasu od SSZ (jest elektryka i woda/kanaliza) do wprowadzenia się. Nie mówię oczywiście że musi to być gotowe na 101%. Tylko tak żeby dał się normalnie mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 06.12.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Tataraczku, a o co chodzi z ta niewidzialna reka?Ze niby ja czy forum...?Cos wolno mysle dzisiaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.12.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 noooo... że jak jesteś/nie ma Cię, to jest gwarniej/ciszej... to była taka bardzo niespójna koncepcja mój mózg coraz silniej odczuwa przeciążenie budowlane - nie zwracajmy uwagi na jego wybryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.12.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Haku - Madeleine potrzebowała paru miesięcy, innym nie starcza kilka lat trudno generalizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 06.12.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 W takim razie da się w parę miesięcy, zakładając, że nie będzie się robiło nic wymyślnego, ekipy będą ok itd. Jeśli bym zaczął maj/czerwiec to w 12 miesięcy się wyrobie ? Jak myślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.12.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 ja myślę, że dasz radę zakładając, że ominą Cię nieprzewidziane zdarzenia losowe i partacze - czego Ci serdecznie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 06.12.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dzięki, a tak z innej beczki... wiesz że kiedyś patrzyłem to jesteś moją najbliższą forumową sąsiadką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.12.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 i teraz się przyznajesz? a gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 06.12.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 ok 6 km na wschód od ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 06.12.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Tataraczku, juz ci sie chca wprosic na kawe, co niektorzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.12.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Haku - w P....ch? Ellaj - wiesz, jak nie przed wschodem słońca ani tuż po, to dlaczego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 06.12.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 W zasadzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.12.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Haku - Madeleine potrzebowała paru miesięcy, innym nie starcza kilka lat trudno generalizować. Madeleine w pare miesięcy i wybudowala się od podstaw i wprowadzila się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.12.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ellaj - wiesz, jak nie przed wschodem słońca ani tuż po, to dlaczego nie bo do wschodu słońca zajeta jestes "pieszczeniem":rolleyes: nasady komina:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.12.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 widzę, że moja nasada kominowa bardzo mocno działa na Twoją wyobraźnię... to chyba przez tę rozłąkę z najbliższymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.12.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 widzę, że moja nasada kominowa bardzo mocno działa na Twoją wyobraźnię... to chyba przez tę rozłąkę z najbliższymi rozłakę? o jaką rozłąkę Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 06.12.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 widzę, że moja nasada kominowa bardzo mocno działa na Twoją wyobraźnię... to chyba przez tę rozłąkę z najbliższymi Wojgoc, ma wszystkich ze soba. Pamietasz, jak pisal, ze to bedzie tylko wakacyjny dom, ten w Polsce? Niektorym to juz sie poprzewracalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.12.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 ja pisałem coś o wakacyjnym domu w Polsce? kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.12.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 ano patrz, a kto tu tęsknił za rodziną? n no chyba, że podświadomie uchwyciłam problem - najwięcej rozterek Wojgoc ma z powodu rozłąki z forumowiczami i nie, nie pamiętam, że to będzie jego wakacyjny dom , może i czytałam, ale mój umysł odrzucił tak niewyobrażalną dla siebie iideę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 06.12.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 może i czytałam, ale mój umysł odrzucił tak niewyobrażalną dla siebie iideę No, juz nie badz taka niedobra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts