Tatarak 10.12.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Firma Keros seria personality ciemne acero jasne gris Tatarak ekstra te dachówki, sama bym takie chciała ale tak jak u Alberta już po zawodach w tym temacie (tak 86 ) Gosiu, gdzie to mozna zobaczyć na żywo? te acero to w jaki kolor wpadają? bo na moim monitorze taki szaro-złoto-zielonkawy. cieszę się, że nasze dachówki Wam się podobają osobiście jestem nieskromnie zachwycona. To grafitowy Tegalit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.12.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 poza tym budę wydałam , adrenalina odpuszcza... chyba będę chora strzel dzis dwie setki:rolleyes: - po jednej na każdą dolną kończynę - bo po piwo zza słabe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.12.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 dwie setki to by mnie chyba zabiły - organizm nie przyzwyczajony ale mąż poszedł drinka wymieszać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.12.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 jak macie zrobione oświetlenie w garażu? w sensie w ilu miejscach? jakie lampy etc. garaż ma być w zasadzie garażem, a nie np warsztatem. wielki nie jest, 19 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.12.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 proponuje na scianach bocznych oprawy świetlówkowe - max 3 oprawyjak przewidujesz jakis warsztacick do dlubania to dodatkowe swiatło + 2 gniazdka nad tym stołemOsobny przewód do otwierania brsamy garazowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.12.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 a dlaczego na bocznych? ja myślałam o takich dwóch cosiach o wyglądzie "pociągowych jarzeniówek" , ale na suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 10.12.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Właśnie wróciłam chwilowo z budowy (po prowiant ) i się zastanawiałam jak tam Twoja walka z budą? dach ekstra kafle są stalowo rdzawe takie jakby przecierane, do zobaczenia w Mowano na karmelkowej lub po niedzieli u mnie garażu u mnie brak więc się nie wypowiem a jeszcze chciałam dodać że cały domek mi się bardzo podoba gdybym miała teraz wybierać projekt to wybrała bym w takim właśnie stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 10.12.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 a dziś mam pechowy dzień odniosłam pierwsze obrażenia na budowie (nie licząc wjazdu wiosną pod paletę z dachówkami, gdzie starłam skórę) poślizgnęłam się na belce na antresoli i kostką przywaliłam w proflie (nie ma jeszcz podłogi na antresoli i płyty na dole nie przykręcone) i na dodatek rysnęłam głową o wieszak do profili na szczęście bez poważnych obrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.12.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 a dlaczego na bocznych? ja myślałam o takich dwóch cosiach o wyglądzie "pociągowych jarzeniówek" , ale na suficie. mozesz też zrobić na suficie takie pociągowe - jesli Ci sie takie podobają. ja wczoraj widzialem u znajomego oswietlenia na scianach bocznych i fajnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.12.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 a dziś mam pechowy dzień odniosłam pierwsze obrażenia na budowie (nie licząc wjazdu wiosną pod paletę z dachówkami, gdzie starłam skórę) poślizgnęłam się na belce na antresoli i kostką przywaliłam w proflie (nie ma jeszcz podłogi na antresoli i płyty na dole nie przykręcone) i na dodatek rysnęłam głową o wieszak do profili na szczęście bez poważnych obrażeń to chrzest budowlany masz za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 10.12.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 hehe można tak powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.12.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Oj, Gosia, współczuję. W tym kontekście: "najwięcej wypadków zdarza się w domu" nabiera nowego znaczenia. Tatarak, ostatnio codziennie coś pijesz W garażu mam oświetlenie na ścianach. Miałam kiedyś na suficie tylko i to było bez sensu, bo jak otworzyłam klapę bagażnika, nic nie było widać. Musi być coś z tyłu (do bagażnika), no i ogólne. A ja mam zamontowany od wczoraj blat w kuchni. Ze staronu, czarny. Śliczny jest. A cenowo wyszło w porównaniu do firm lokalnych bezkonkurencyjnie (firma stanpaul, jakby ktoś pytał - do wyguglowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.12.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Cześć Madeleine, my zamawialiśmy ostatnio taki blat tylko biały z rausolidu, 3,5m b i policzyli nam z robocizną i wycięciem dwóch otworów 3,5 tys. Jak to sie ma do twojej wyceny? Tanio czy drogo? Gratuluje przeprowadzki. Jesteś mega szybka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.12.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 rausolid jest ponoć gorszy (i tańszy) - bardziej się rysuje. Ale sama nie sprawdzałam Magda, jaka grubość użytkowa konglomeratu? od tego cena zależy. Producenci zalecają minimum 12mm. I od koloru jeszcze, ciemniejsze są droższe. Ja płaciłam sporo mniej (w przeliczeniu) - mam 4,8 m2 (bieżących 6,1 - 1,45x0,62, 3,1x0,82 i 1,52x0,9), do tego zintegrowany zlew z konglomeratu, plus oczywiście wycięcie na płytę, baterię i dozowniki - całość 7,6 tys. netto, z montażem.Ale wiadomo, że im więcej, tym taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.12.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 powalają te ceny. Z ciekawości jednak wyślę zapytanie. W IKEI wyszło mi 1,5k bez montazu brutto. Blat z laminatu, 3,3 x max. 85, dwa wcięcia na parapet, wycięcia na zlew, płytę i baterię, listwa. Czy takie są ceny blatów z laminatu? Bo nie wiem, czy szukać dalej, np. w Juan (Długołęka) są blaty. Ktoś coś wie na ich temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.12.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Jest taki wątek o piecach - jaki kocioł gazowy wybrać czy jakoś tak. Wpisz parametry swojego domu, widełki cenowe i doradzą. no to stamtąd mam te piece podane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.12.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Albert w Radwanicach jest przeciez gościu który handluje kotłami, robia tez kuchnie (co prawda od lipca po dzeń dzisiejszy nie dostałam od nich wyceny, ale tym zajmuje się jego żona może z kotłami jest inaczej ) a w którym miejscu jest ten kotłosprzedawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.12.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 a dziś mam pechowy dzień odniosłam pierwsze obrażenia na budowie (nie licząc wjazdu wiosną pod paletę z dachówkami, gdzie starłam skórę) poślizgnęłam się na belce na antresoli i kostką przywaliłam w proflie (nie ma jeszcz podłogi na antresoli i płyty na dole nie przykręcone) i na dodatek rysnęłam głową o wieszak do profili na szczęście bez poważnych obrażeń eheheh ostra jazda widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 11.12.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 a w którym miejscu jest ten kotłosprzedawca? na ulicy broniewskiego 8 po prawej stronie jak sie jedzie na wrocław (zreszta po tej samej co się budujesz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 11.12.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 eheheh ostra jazda widzę ostro to by było jakby sie krew polała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts