Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

Jarret, normalnie brak mi słów. mnie sie w sumie współpraca z nim dobrze układa. Zrobili wpadkę z tą papą pod murłatą, ale potem już było wszystko bdb. KB odebrał dach bez żadnych zastrzeżeń, chwalił jakość drewna, ktore zamawiali i ogólnie wykonanie. Mnie MC pomógł w szarpaninie z hurtownią. Trochę pojechał przy kosztach dostawy materiału, ale to już moje gapowe i kwota w skali globalnej drobiazgowa. Natomiast fakturę dostałam ponad tydzień po skończeniu roboty. Nie mam pojęcia, co mogłoby tłumaczyć, jak traktują Ciebie :(

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Oczywiście nie mam żadnych pretensji do Ciebie Tataraku, bo nic nie jesteś winna, ale jest rzeczą zupełnie nieakceptowalną, żeby MC miał czas na zlecenie dla osoby, której go poleciłem a nie miał 1-2dni poświęcić na dokończenie spraw u mnie. To najlepiej świadczy o nim jako człowieku i przedsiębiorcy.

Stolarz sie przyznał bez problemu do błędu (będzie kiedyś czas to opiszę co i jak)

tego z hubskiej znalazłam w necie jak szukałam wykonawcy schodów, ogólnie było u nas 5 wybrałam ostatniego rozważając między tym z hubskiej

w cenie były chyba stopnie bukowe i stelarz stalowy już dokładnie nie pamiętam

Czy ktoś z grupowiczów występował ostatnio o zwrot VATu od mat. budowlanych w US Wrocław-Krzyki? Pytanie jak bardzo są drobiazgowi i ile trwa czekanie, aż mnie wezwą na kontrolę i wyjaśnienia [bo na to, że nie wezwą to nie liczę :)]

to w dużej mierze od litery nazwiska i związanym z tym przydziałem

Punkt dla Wojgoca za dobrą pamięć do moich "parametrów";)

A poza tym - ludzie, wyluzujcie trochę. świąteczna atmosfera itp.?

i takie mam pytanie merytoryczne: czy ktoś robił studnię do odprowadzania wody deszczowej z dachów? i jeśli tak to jaką głęboką? i w ogóle jakby się ten ktoś mógł podzielić jakimiś szczegółami technicznymi, to ja chętnie poczytam :)

i takie mam pytanie merytoryczne: czy ktoś robił studnię do odprowadzania wody deszczowej z dachów? i jeśli tak to jaką głęboką? i w ogóle jakby się ten ktoś mógł podzielić jakimiś szczegółami technicznymi, to ja chętnie poczytam :)

Ja robiłam :) Tatarak, ty chyba na serio musisz mnie odwiedzić :D nieustannie zapraszam :D