yemiołka 21.07.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 No i czego się śmiejesz Yemiołka???? Pewnie drogo te kafle, skoro śliczne i niepowtarzalne..... Takich można kupić kilka a reszta? Może mają też "zwykłe (czyt. powtarzalne) śmieję się, bo ich chwalę, a pojęcia o cenach ni mom. powtarzalne np. do kuchenki, z warzywkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.07.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Z warzywkami - to mnie wzięło Ale kafle na piec/kominek kaflowy to muszą spełniać trochę inne parametry niż te łazienkowo-kuchenne... Czy oni takie robią, Jemiołka? Ja mówiąc powtarzalne miałam na myśli jednobarwne po prostu.. Np tu: http://www.karat.pl/ można obejrzeć różniste kafelki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 21.07.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 w SCONTO jest taki punkt gdzie robią kominki z kafli (tzn z kafli też ) neistety cena w porownaniu np. do piaskowca x 2 też o tym niestety myślałem mam taki projekt że z drugiej stony kominka jest kuchenka i myślałem o tym zeby to połaczyć tymi kaflami jak np tu http://www.kominki.xip.pl/page4.html oczywiścei tylko poglądowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.07.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Woprz, ale to Warszawa! A jakiś fachowiec kominkowy ale gdzieś koło nas? Co do kafli to zaczynam się łamać..... a klinkier? Bo piaskowiec się ponoć strasznie brudzi i trudno go czyścić a poza tym nie przepadam za nim (kolorystyka)Natomiast ... granitowy tzw "odpad" (czyli jak to mówią w kamieniołomach PIĘTKI) i tym wykończyć sobie kominek - myślę, że efemt mógły być niezły! A do Strzegomia niedaleko.... (już tam nieraz kupowałam kamień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 21.07.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 kobito SCONTO na Krakowskiej obok practikera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 21.07.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Z warzywkami - to mnie wzięło Ale kafle na piec/kominek kaflowy to muszą spełniać trochę inne parametry niż te łazienkowo-kuchenne... Czy oni takie robią, Jemiołka? Ja mówiąc powtarzalne miałam na myśli jednobarwne po prostu.. Np tu: http://www.karat.pl/ można obejrzeć różniste kafelki..... ceramika jest zasadniczo wypalana w temp. min. 1000 st., więc chyba wsjo się nadaje?? może warzywka niekoniecznie , ale takie wróble np. .... [piękne kafelki z trójwymiarowymi ptaszkami]. popytam, zobaczę ich za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.07.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 SCONTO to mi się kojarzy z kiepskim marketem budowlanym (oni jeszcze funkcjonują??) i nie wiem, czy te kominki to oni robią? Czy tylko zbieżność lokalizacji?A poza tym zrozumiałam, że z piaskowca co mi się nie podoba..... Czy Ty Woprz ich polecasz, czy tylko wiesz, że robią - to zasadnicza różnica. Daj znać Jemiołka a ja tymczasem zaczynam rozważać inną obudowę....A to wszystko z winy dennego wykonawcy, który podjął się roboty, wziął zaliczkę, trochę zrobił i ... zniknął. I ciągle coś bredzi, że ktoś jest chory ( np. teściowa) i dlatego on "nie może" ale "..za tydzień to już na pewno!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 21.07.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Witam,jak do tej pory naliczylem siedmio uczestnikow grupy wroclawskiej. Obecnosc zadeklarowali: Wojkek62 BK Ivoneska-niepewniak dachowiec zara dobrzykowice Gagata Chyba nikogo nie pominelem. Mysle iz grono uczestnikow sie powiekszy,a zabawa powinna byc przyjemna.Pieczenie odbedzie sie na mojej budowie,mase miejsca ,zieleni i ciszy.No nie wiem jak to bedzie z ta cisza przy wiekszej liczbie osob? Plus Yemiolka. Yemiolka - to dobrze pamiętasz, że twoja Majka i moja Paulina się umówiły na następne spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 21.07.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Qrcze z tym baranem to brzmi strasznie zachęcająco... Vardo, gdzie Ty mieszkasz? Może udało by się rowerem dojechać Na razie bardzo wstępnie się piszę na tę imprezkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 21.07.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 W sconto były kiedyś b. przecietne meble (subiektywan ocena) dzisiaj tam jest centrum handlowe z wieloma punktami z różnych branż myślę że z nich skorzystam ale nie polecam (z zasady w tej branży nie polecam nikogo jak mawiała Forest Gamp shit happends) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 21.07.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Gagata, woprz ma na mysli reklamowany na plakatach największy market budowlany we Wrocku -PRAKTIKER, co zagospodarował hale Sconto, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 21.07.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.07.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 A właśnie, Ivo, - coś mi się przypomniało - widziałam listę fachowców okolicznych godnych polecenia i też chciałam dopisać swojego, a tu widzę - jest już! Mam na myśli... pana Jurka Śliwę. Robił nam teraz podłączenie kotła gaz. w domu a przedtem również w pracy parę drobiazgów i potwierdzam - do polecenia z czystym sumieniem!! Jak to się jednak wszystko potwierdza, a dobry fachowiec zawsze będzie poszukiwany i może się okazać, że jest to niewielka grupa ludzi. I do tego bardzo zajętych... ale numer z tym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.07.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Witam,jak do tej pory naliczylem siedmio uczestnikow grupy wroclawskiej. Obecnosc zadeklarowali: Wojkek62 BK Ivoneska-niepewniak dachowiec zara dobrzykowice Gagata kurczę...ja to taki duzy niepewniak jak na dziś ...ale obiecuje że będę myślała nad tym terminem jeszcze intensywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.07.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 A może przypomnimy jeszcze raz termin BARANOWY (dla tych co nowi) i żeby się upewnić... I może jeszcze jakieś szczegóły "organizacyjne". A ja nie wiedziałam, że jest PRAKTIKER zamiast SCONTO.. Nie bywam w tej części Wrocka. Waprz, no pewno, że nie polecaj, jak nie masz podstaw;-) Ale dzięki za info. A ja się tam jednak przejadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 22.07.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 gagata ja jestem radykalny nie polecam nawet jak mam podstawy zobacz ilu develperów wystawiło 2 osiedla a na trzecim się wy...wrócili - a miało być tak pięknie oduczyłem się nawet ,mówić u mnie dał radę' bo jak u ciebie nie da to i tak wyjdzie na to że źle doradziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.07.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 woprz - nie mozna też tak do tego podchodzić.....owszem czasem jest tak że polecona ekipa może coś ...zepsuć ale chyba zawsze prawdopodobieństwo takie jest wtedy niższe jak weźmiesz kogoś z gazety o którym nie masz w ogóle zielonego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 22.07.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 22.07.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 dzięki vardo za szczegóły organizacyjno - dojazdowe,do miłego zobaczyska w sobotnie sierpniowe popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buniek 22.07.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Hej Ludzie Jestem nowy tu na wątku i we Wrocku w ogóle, ale chętnie się z wami spotkam jak dam radę, bo mamy małe dwa bobasy i różnie to bywa z organizacją czasu wieczorno-nocnego. Budowę u mnie właśnie ruszyła, dokładnie w Lutnyni, wszystko git, tylko kierownik do bólu upier...wy, ciągle chce coś zmieniać w projekcie i mnie kasować (chyba chodzi bardziej o to drugie). Może polecicie kogoś, kto ma zachodnie rogatki Wrocka po drodze?? <- PILNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts