SUSPENSER 01.01.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 ja w ogóle mam nad zlewem okno nieotwieralne. jak chyba większość na parterze. damy radę. ile razy w roku okna myjecie? bo ja max 3 (i nie temi rencami - ze względów zdrowotnościowych zresztą). Ja kilka razy w roku, ale tylko z zewnątrz - mopem/ściągaczką na regulowanym kiju - cała akcja mycia okien parteru trwa z 10-15 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uriel 01.01.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Gosiu,czy ja też mogę prosić o namiary na kuchnię na priv?dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.01.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Frankai, a co Ty robiłeś w Sylwestra na forum? A byłem w Sylwestra? Nie pamiętam. Z pewnością nic nie pisałem. A w Nowym Rok - no cóż... w ostatnich dniach sporo się u mnie wydarzyło, więc loguję się do poczty i czytam newsy, kiedy mam okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.01.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Grupo - Oby nam się w Nowym Roku Każdemu wedle życzeń Frankai - mam nadzieję, że nie wydarzyło się nic złego, a przynajmniej nic nieodwracalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 01.01.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 namiary poszły na priv tak czytam o tym myciu okien i stwierdziałam że jutro zmierze się z moimi oknami (zawsze to mniej brudu na nich będzie i szybicej pójdzie z myciem już przed przeprowadzką, nowym termin koniec stycznia, oby sie udało) obejrzałam wczoraj tego Gapa i stwiedziłam że nie podoba mi się ten odpływ na dole, ale może jak się go zamontuje to nie będzie sie rzucac w oczy, w sumie to na wystawce tego nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.01.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 o mamo, jaki odpływ ma gap na dole? na zdjęciach w sieci nic nie widać! sfotografuj to dokładnie i pokaż pliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 01.01.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Madeleine - a jaką masz zmywarkę z 3 poziomami? Pragnę donieść, że Claris ma śliczny dom i bardzo fajny zlew . W ogóle ma fajnie, a jak ma coś niefajnego, to widocznie mi nie pokazała Gosia, to ja też poproszę namiary na meble kuchenne. zmywarka siemens sn66m095eu dołączam się do życzeń i również mam nadzieję, że Frankai siedział ze względu na sprawy pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.01.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Gosia i Tatarak, na 4 zdjęciu tu http://www.lazienkiabc.pl/Miska-WC-stojaca-Roca-GAP-A347477000-20842.html widać ten odpływ na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.01.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Madeleine, pisałaś, że urządziłaś spiżarnię w ikei. Jaki system wykorzystałaś? Czy masz może u siebie zlew gospodarczy? Jesli tak, to jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Madeleine, możesz wrzucić fotkę jak zmywarka jest zamontowana w stosunku do blatu ? Tzn. czy sterowanie na klapie chowa się pod blat czy jakoś inaczej to wygląda? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 zmywarka siemens sn66m095eu Co do rozmiaru, to nie ma takiej suszarki, której nie można przepełnić Ja mam podobną wielkość, ale kupowałem wcześniej i zapewne masz już ciut nowocześniejszą. "66" z tego co pamiętam, to bez wyświetlacza na wierzchu. Ja wolałem widzieć co się dzieje i dlatego mam "56". O konkretnym modelu decydowało zaś to, że mam otwartą kuchnię i chciałem jak najcichszą. Moja ma 41dB. Narzekam tylko na jedną rzecz - brak funkcji dodatkowego suszenia. Niestety sporo wody zostaje na kubkach czy miseczkach z wklęsłymi spodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.01.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 wszystkim grupowiczom - dużo czadu i uroku w Nowym 2012 Roku,dużego, dobrego, tłustego konta i szczupłej sylwetki i żeby tam na górze się nie pomylili i nie zrobili odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.01.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Madeleine, możesz wrzucić fotkę jak zmywarka jest zamontowana w stosunku do blatu ? Tzn. czy sterowanie na klapie chowa się pod blat czy jakoś inaczej to wygląda? Dzięki Madaleine pewnie już śpi, to może ja odpowiem Montaż jest zupełnie intuicyjny - front równo z innymi frontami, więc musi się chować pod blat. Inna sprawa czy bezpośrednio, czy pod jakąś listwę maskującą czy szufladę. Ponieważ zmywarki na ogół mają ciut ponad 80cm, a blaty są gdzieś na poziomie 90cm, a musi być jakiś cokół, więc miejsca szczególnie brak. U mnie wygląda to tak (przyciski są od góry drzwi, a wyświetlacz widoczny): http://frankai.smugmug.com/Architecture/Zdjecia-z-budowy/1KuchniaA401/1103637884_p8og6-S.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.01.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Frankai,Ty masz już odbiór instalacji elektrycznej? na jakiej taryfie prądowej jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.01.2012 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Frankai - dzięki. Pytam bo są zmywarki które sterowanie i ew. wyświetlacz mają w górnej części drzwiczek i się zastanawiam jak to wygląda i się użytkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.01.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Frankai - dzięki. Pytam bo są zmywarki które sterowanie i ew. wyświetlacz mają w górnej części drzwiczek i się zastanawiam jak to wygląda i się użytkuje. U mnie sterowanie jest też w górnej części drzwiczek. One zamykają się u mnie pod tym panelem i to nie wymaga żadnych cudów. Podobnie te bez wyświetlacza. Kuchniarz coś wspominał, że te bez panela mają jakieś światełko pod drzwiczkami, żeby widać było, że gary się jeszcze "piorą", ale o tym musi napisać Madeleine, bo nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.01.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Frankai, Ty masz już odbiór instalacji elektrycznej? na jakiej taryfie prądowej jestes? Jeżeli chodzi o zdjęcie - to jest stare. Mam Nie zmieniłem grupy, bo jeszcze nie oddałem budynku. Teraz - jak wiesz z priva - już będę mógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.01.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 a wiesz o tym, że taryfe możesz zmienić bez odbioru budynku?Gosia 1611 uświadomiła mnie ostatnio, że wystarczy odebrana instalacja, nadany nr budynku i meldunek Inwestora - sprawdzałem w energetyce i tak faktycznie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.01.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 a można się zameldować w budynku przed odbiorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.01.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 wynika, że można - budynek musi stać, z tego co wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts