yemiołka 23.07.2004 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witam,jak do tej pory naliczylem siedmio uczestnikow grupy wroclawskiej. Obecnosc zadeklarowali: Wojkek62 BK Ivoneska-niepewniak dachowiec zara dobrzykowice Gagata Chyba nikogo nie pominelem. Mysle iz grono uczestnikow sie powiekszy,a zabawa powinna byc przyjemna.Pieczenie odbedzie sie na mojej budowie,mase miejsca ,zieleni i ciszy.No nie wiem jak to bedzie z ta cisza przy wiekszej liczbie osob? Plus Yemiolka. Yemiolka - to dobrze pamiętasz, że twoja Majka i moja Paulina się umówiły na następne spotkanie? anoo, fakt... no to już nie ma bata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.07.2004 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Zapewniam dwa jagniecia po dwa piwka,pieczywo i nie ograniczony czas trwania .Oczywiscie prawdziwe duze ognisko,jednym slowem staropolska biesiada. hihi widać, że jeszcze się nie zaczął budować, skoro go wciąż stać na łowiecki i łokowitę potem to już ino chleb i woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.07.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 witaj buniek na wrocławskiej odnajdź jakikolwiek post dobrzykowice (np. na tej stronie gdzieś wyżej). Tam w stopce podany jest link do strony polecanych wykonawców z naszych okolic. Znajdziesz tam namiar na mojego kierownika budowy. Może się przyda Życzę powodzenia i pisz u nas częsciej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 23.07.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Czesc i czołem!U nas od poniedziałku maja ruszyc z tynkami, z czego bardzo sie cieszę...Tymczasem zgłebiam temat zewnetrznych zbiorników na olej. Ktos ma moze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.07.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 cześć aka nic o oleju nie wiem ...ale chwileczkę....czy ta fotografia w Twoim emblemacie to juz Wasz domek ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.07.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 witam wszystkich,jak przetwały Wasze budowy po wczorajszej nawałnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.07.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 witaj wojtek wszystko OK - nawet przetrwało nasze odprowadzenie wody z rynien świeżo zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.07.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 mi wczoraj z rana pownosili dachówki na dach i bałem się, że wichura rozgoniła je po okolicy ale wszystko w porządku.Ivo, jakie masz u siebie rynny - plastikowe czy metalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.07.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Ivo, jakie masz u siebie rynny - plastikowe czy metalowe? plastikowe scala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.07.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Ivo,ja jakoś nie mam przekonania do plastikowych, moi rodzice robili 3 lata temu remont i wymienili rynny na plastikowe i może dali zza małe srednice, zza mało uchwytów podtrzymujących ale po 2 sezonach prosta rynna juz nie jest prosta a od strony południowej różni się koloremdlatewgo u siebie chce dac metalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.07.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Ale numer! Mój brat sznowny (i jedyny) właśnie wczoraj poinformował swoją rodzinę, żę ............................... się żeni!!! To o tyle zaskoczenie, że ma już swoje lata (jako i ja, ha ha !) i nagle.... Tylko, że - zgadnijcie na kiedy ustalił termin ślubu??? Czy muszę odpowiadać na tak oczywiste pytanie??? Na dwudziestego ósmego sierpnia br. Ale to, spieszę donieść, nie oznacza, że zrezygnuję z BARANA. W żadnym razie! Tylko, ponieważ nie wiem o której zaczyna się owa uroczystość, przybędę być może później. Wesele, z tego co wiem, nie jest przewidziane, uroczystość w USC i tyle. Ale się w pierwszej chwili wkurzyłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.07.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 to się nazywa postawa obywatelska. ale żeby nie być posądzoną o spadek poziomu złośliwości zauważę, że Gagatto miłła - miałaś być i tu i tu i tam i nie było Cię! więc się popraw. a wku... to ja jezde - siedze w pracy od 04:00 świtem [!!!! ], żeby się wyrobić, a tu się nagle okazuje, że to PILNE jest na pon., albo i środę... chyba szlag mnie na miejscu trafi i trafka... gdyż spać się okrutnie kce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.07.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Ojejejeje, widzę, ze sobie zepsułam opinię przez te (............) studia (zachciało się starej babie!). Ale ja CHCIAŁAM być zawsze tylko, że (czy to moja wina ) terminy spotkań pokrywały się z moimi zjazdami.. No ale to wszystko tylko tłumaczenia. Koniec z nimi - fakty niech mówią same za siebie Yemiołka - dasz radę! nie takim rzeczom już pewnie dawałaś radę A głowa na biurko i 5 minut drzemki? To czasem ratuje życie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.07.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 ale klawiatura się odciska na czółku i to jezd takie mało gustowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.07.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 To klawiaturkę pod biurko! A główkę na! I sprawa załatwiona... Jest taki niezły drink stawiający na nogi - wsypujesz kawę rozpuszczalną do kubka, a potem zalewasz ją , zamiast wodą, ............. colą. Pieni się straszliwe - uwaga, wlewać powoli. Potem serce chce wyskoczyć, ale spać się nie chce wcale UWAGA - stosować na własną odpowedzialność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.07.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 główka na biurko - piękna rzecz, ale siedzę w pokoju z szefową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.07.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 No to teraz Ci współczuję, bieeeedna Yiemiołka....To już NIC nie możesz zrobić. Jutro będzie lepiej (?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.07.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 za 5 minut będzie lepiej właściwie to już jezd lepiej, przeszedł nerw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.07.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Czesc i czołem! U nas od poniedziałku maja ruszyc z tynkami, z czego bardzo sie cieszę... Tymczasem zgłebiam temat zewnetrznych zbiorników na olej. Ktos ma moze?? może tynki zewnętrzne ? Jeżeli tak to powiedz coś więcej, jakie i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 23.07.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 yemiołka nie mów wredna szefowa kładzie głowę na twoim biurku?? ale świnia wytłumcza jej, że a) przeszkadza ci to w pracy b) jako pracownik masz prawo do odrobiny prywatności no chyba, że twój pracodawca połączył cost killing z integracją i sadza was przy biurku parami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts