Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

W sprawach kominkowych:

1. W moim kominku przez 3miesięce różne ekipy paliły wszelakim śmieciem jaki znaleźli pod ręką. Szyba była tak syfiasta, że ognia nie było w środku widać. W Casto polecili mi piankę Starwax. Szyba jak nówka w kilka minut. Polecam :)

2. Z kolei drewno z Casto nie wygląda szczególnie dobrze. Jest mokre (nie wilgotne - mokre) i tak grubo porąbane, że do kominka się nie nadaje - trzeba się będzie jeszcze mocno nasiepać. Niby kosztuje rozsądnie 190 zł ale jakby ktoś chciał z transportem (40zł) to nie wiem czy to jest taka okazja.

Słuchajcie - sensownego ślusarza do schodów szukam. na razie spotkałam dwóch: jeden robi dobre wrażenie, ale nie wiem, czy mnie ceną nie zabije (to znaczy jestem niemal pewna, że mnie zabije). a drugi... przyjechał na ciężkim kacu i "pierwszy raz się spotkał" z tym, żeby puszki pod oświetlenie schodów rozmieszczać przed tynkami i zamontowaniem schodów oraz nie widzi problemu, żeby wszystko pruć i instalować, jak on już schody osadzi... więc wiecie :bash:

szukam opcji pośredniej.

może ktoś z was słyszał cos o bateriach omnires?? chińszczyzna ale podobno dobra??

Mam baterie i umywalkę tej firmy. Co do jakości i ceny to nie mam zastrzeżeń. Kupowałem w sklepie internetowym i niestety długo czekałem na dostawę. A co do chińszczyzny to już nie wiem gdzie jej nie ma , mam opony firmy Goodyear ( najlepsze Excelenty) i ostatnio oglądając je zauważyłem , że też są robione w Chinach.....