Spirea 05.01.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 miałam podłogówkę na folii i styro i nie było problemów z klipsami.Różnica w cenie ogromna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.01.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 U nas też się podnosiły (też Pan Adam) - przyciskaliśmy workami z cementem. Była folia na styro. W rezultacie wyszło ok - tzn. rurki pod wylewką Ogólnie (odnośnie wykonania) - im więcej czasu od zrobienia ogrzewania tym bardziej mnie kilka spraw wnerwia Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 05.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Megana, a jakich?ja jestem zadowolona z usług p. Adama. Wczoraj był odpowietrzyć mi podłogówkę, wyregulować zawory i inne rzeczy (nawet nie wiem, co - mąż załatwiał) - wszystko szybko, sprawnie, za darmo zresztą też. Problemu ze spinkami nie miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 05.01.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 czy ktoś potrzebuje w lutym-marcu wykończeniowca? mam dwa dobre sprawdzone namiary do polecenia. Płytki, łazienki, malowanie, regipsy - wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.01.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 czy ktoś potrzebuje w lutym-marcu wykończeniowca? mam dwa dobre sprawdzone namiary do polecenia. Płytki, łazienki, malowanie, regipsy - wszystko. zaraz, zaraz - tylko w lutym jest wolny/wolni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 05.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 oprócz Arka jest jeszcze Hubert. A co w ogóle u Ciebie nie tak, coś z projektem czy armatura niewybrana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 kafle są, armatura prawie ale osoba co miała robic projekt nie jest w stanie wyrobić sie w czasie.z tego co wiem, to we dwójke wchodza do mnie w marcu - ponoc tworza teraz duet na dobre i na złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 05.01.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 to każdy producent baterii stosuje w swoich modelach czy jakiś wybrany typu Kludi czy Grohe? Dokupiłem sobie perlator osobno i zamontowałem do chińskiej baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 05.01.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 najwyraźniej duety w modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.01.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Dokupiłem sobie perlator osobno i zamontowałem do chińskiej baterii. to z Ciebie Słodowy jest:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.01.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 najwyraźniej duety w modzie uzupełniają się chłopaki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.01.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Jakby kogoś interesowało: Badanie drzwi balkonowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 06.01.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 może ktoś z was słyszał cos o bateriach omnires?? chińszczyzna ale podobno dobra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 07.01.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 W sprawach kominkowych: 1. W moim kominku przez 3miesięce różne ekipy paliły wszelakim śmieciem jaki znaleźli pod ręką. Szyba była tak syfiasta, że ognia nie było w środku widać. W Casto polecili mi piankę Starwax. Szyba jak nówka w kilka minut. Polecam 2. Z kolei drewno z Casto nie wygląda szczególnie dobrze. Jest mokre (nie wilgotne - mokre) i tak grubo porąbane, że do kominka się nie nadaje - trzeba się będzie jeszcze mocno nasiepać. Niby kosztuje rozsądnie 190 zł ale jakby ktoś chciał z transportem (40zł) to nie wiem czy to jest taka okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.01.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Słuchajcie - sensownego ślusarza do schodów szukam. na razie spotkałam dwóch: jeden robi dobre wrażenie, ale nie wiem, czy mnie ceną nie zabije (to znaczy jestem niemal pewna, że mnie zabije). a drugi... przyjechał na ciężkim kacu i "pierwszy raz się spotkał" z tym, żeby puszki pod oświetlenie schodów rozmieszczać przed tynkami i zamontowaniem schodów oraz nie widzi problemu, żeby wszystko pruć i instalować, jak on już schody osadzi... więc wiecie szukam opcji pośredniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malawi 07.01.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 może ktoś z was słyszał cos o bateriach omnires?? chińszczyzna ale podobno dobra?? Mam baterie i umywalkę tej firmy. Co do jakości i ceny to nie mam zastrzeżeń. Kupowałem w sklepie internetowym i niestety długo czekałem na dostawę. A co do chińszczyzny to już nie wiem gdzie jej nie ma , mam opony firmy Goodyear ( najlepsze Excelenty) i ostatnio oglądając je zauważyłem , że też są robione w Chinach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 07.01.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Wiem, że już o to pytałem, ale wyczyściłem sobie ostatnio skrzynkę wiadomości prywatnych i straciłem wszystkie Wasze odpowiedzi. Potrzebuję namiar na nieziemsko dobrych dekarzy, którzy nie brzydzą się dachów płaskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Tatarak, masz jeszcze trochę czasu z tymi schodami. Jak te moje schody wyjdą ładnie, to może pogadaj z tym moim. Nerwy mi przy nim puszczają, ale może jak nie ma problemów jak u nas, to współpraca jest normalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.01.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 niby mam, tylko elektryk chce rozmieścić puszki do oświetlenia i przydałby się jakiś projekt. dobry ślusarz projekt zrobi i schody zrobi. a jak tam u Ciebie po spotkaniu w sprawie schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.01.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 nie było żadnego spotkania. Napisał, że słupki będą malowane na miejscu u mnie. A poza tym napisał, że wywieram na Niego presję dopytując się o termin montażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts