Spirea 09.01.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 nie wiem, od czego zależy u Ciebie wysokość dochodu, ale ja jak się nie przypilnuję przez cały m-c, to potem by było nieprzyjemnie... i chociaż mi się strrrasznie nie chce, to muszę codziennie coś popchnąć... Też mi on przyszedł do głowy, tylko że jest z mojej strony i do Ciebie ma kawałek. skąd to chcesz przewozić? to go spytam jak stoi z czasem i czy by się podjął. na życie starczy, ale żeby kontynuować finansowanie wykończeniówki trzeba się mobilizować. Tylko, że przerwa od pracy to możliwa jedynie na jeden dzień. Dłużej to byłby problem. Tatarak, od Galerii Renoma do mnie na działkę. Myślę, że w zaokrągleniu 30km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.01.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 ok, plus dojazd od nas i powrót do domu. już do niego mailuję mogę ewentualnie podać kontakt do Ciebie, żebyście się umówili? tel czy mail? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.01.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 daj mi może telefon. Będzie szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.01.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Acha i kiedy byś chciała to przewieźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.01.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 mam czas do środy. Albo jutro w późniejszych godzinach albo w środę ok. 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 09.01.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Spiera jakby się nie udało z sąsiadem Tataraka to będę "cisnąć" < ładnie prosić >mego małża chłopina ma miękkie serce Tatarak może jeszcze się odezwie, u mnie był po jednej rozmowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 09.01.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Jakbym umiała takmi wielkim busem powozić to sama bym Ci przewiozła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.01.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Gosia - wyrażnie mu wyjaśniłam, że sprawa jest pilna i dlaczego, więc mam nadzieję, ze podejdzie do tematu poważnie. przeczytałam o "powożeniu biustem" i odpadłam :D sorki, poniedziałkowa głupawka. organizm się broni przed rzeczywistością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.01.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Gosia, to spytaj proszę, bo sąsiadowi jednak termin nie odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 09.01.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Pogadam z nim wieczorem może uda mi się go namówića szukałaś na gumtree?może tam coś znajdziesz?? zdjęcie mojego kibelka http://img811.imageshack.us/img811/3325/20120104152243.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 09.01.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Tatarak można spróbować z tym biustem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.01.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Gosia - ślicznie!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.01.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 bardzo mi się podoba ten Gap. Mój powinien w końcu jutro dotrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 09.01.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 09.01.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Tatarak dzwoniłaś może do tego szklarza co dałam Ci namiary??ja się jeszcze z nim nie kontaktowałam, może w tym tygodniu zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 09.01.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 tylko nie wiem co z deską w gapie jest taki moment że się nie zamknie tylko stoi, może mam coś źle zamontowane lub tak maja że trzeba je trochę niżej opuścić żeby sie zamknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.01.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 A jeżeli do tego dodać żonę, która wybrzydza, że to się nie podoba, tamto się nie podoba (więc trzeba grzebać po sieci i szukać elementów wyposażenia), a jak coś się ustali, że nie to miała na myśli (i znowu trzeba myśleć co i jak)? to się nazywa dochodzenie do wspólnej, KOBIECEJ, wizji:rolleyes: Jakby pracy, budowy i szukania wyposażenia było mało, to oczywiście dochodzą pretensje, że nie mam dla niej czasu, że nie jestem już romantyczny i że nie mam czasu dla dziecka. nic dodac, nic ująć :yes: No więc przyłączam się do "jak żyć?"! po swojemu chłopie, nie dać sobie wejść na głowe wszystkiemu i wszystkim. i dalej chodzic na siłownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.01.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Gosiu, ślusarz mi podał ceny za elementy do montowania balustrad szklanych, tak żeby były niewidoczne... powalające. a szyby z widocznymi śrubami mocowanymi policzkowo to nam się nie bardzo podobają. już wolelibyśmy "normalne" balustrady. więc na razie nie dzwoniłam. czekam na konkretną wycenę schodów (ktoe są dla mnie teraz priorytetem) i zobaczymy, czy mi zostanie na jakieś szkło w ogóle jakbyś miała jakąś wycenę od szklarza, to się podziel proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.01.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 O! chłopaki zawiązuję grupę wsparcia? tego jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 09.01.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 zawsze to jakieś rozeznanie cenowe będziesz miałaja za schody z ponad 5 metrów barierki plus blenda do tego na łączenie ścian ze stropem zapłaciłam 10 000 (minus rabat za pomylenie koloru, nie było tragedii) mam wycenę na blat pod umywalki za 2.73 mb na 41 cm szeroki 780 zł z jesiona wybielany od czoła gruby na 7 cmczy ktoś się orientuje czy to dobra cena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts