Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

nie wiem, od czego zależy u Ciebie wysokość dochodu, ale ja jak się nie przypilnuję przez cały m-c, to potem by było nieprzyjemnie... i chociaż mi się strrrasznie nie chce, to muszę codziennie coś popchnąć...

Też mi on przyszedł do głowy, tylko że jest z mojej strony i do Ciebie ma kawałek. skąd to chcesz przewozić? to go spytam jak stoi z czasem i czy by się podjął.

na życie starczy, ale żeby kontynuować finansowanie wykończeniówki trzeba się mobilizować. Tylko, że przerwa od pracy to możliwa jedynie na jeden dzień. Dłużej to byłby problem.

Tatarak, od Galerii Renoma do mnie na działkę. Myślę, że w zaokrągleniu 30km.

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

A jeżeli do tego dodać żonę, która wybrzydza, że to się nie podoba, tamto się nie podoba (więc trzeba grzebać po sieci i szukać elementów wyposażenia), a jak coś się ustali, że nie to miała na myśli (i znowu trzeba myśleć co i jak)?

to się nazywa dochodzenie do wspólnej, KOBIECEJ, wizji:rolleyes:

Jakby pracy, budowy i szukania wyposażenia było mało, to oczywiście dochodzą pretensje, że nie mam dla niej czasu, że nie jestem już romantyczny i że nie mam czasu dla dziecka.

nic dodac, nic ująć :yes::yes:

No więc przyłączam się do "jak żyć?"!

po swojemu chłopie, nie dać sobie wejść na głowe wszystkiemu i wszystkim.

i dalej chodzic na siłownię

Gosiu, ślusarz mi podał ceny za elementy do montowania balustrad szklanych, tak żeby były niewidoczne... powalające. a szyby z widocznymi śrubami mocowanymi policzkowo to nam się nie bardzo podobają. już wolelibyśmy "normalne" balustrady. więc na razie nie dzwoniłam. czekam na konkretną wycenę schodów (ktoe są dla mnie teraz priorytetem) i zobaczymy, czy mi zostanie na jakieś szkło w ogóle :(

jakbyś miała jakąś wycenę od szklarza, to się podziel proszę.

zawsze to jakieś rozeznanie cenowe będziesz miała

ja za schody z ponad 5 metrów barierki plus blenda do tego na łączenie ścian ze stropem zapłaciłam 10 000 (minus rabat za pomylenie koloru, nie było tragedii)

mam wycenę na blat pod umywalki za 2.73 mb na 41 cm szeroki 780 zł z jesiona wybielany od czoła gruby na 7 cm

czy ktoś się orientuje czy to dobra cena??