Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Mam baterie i umywalkę tej firmy. Co do jakości i ceny to nie mam zastrzeżeń. Kupowałem w sklepie internetowym i niestety długo czekałem na dostawę. A co do chińszczyzny to już nie wiem gdzie jej nie ma , mam opony firmy Goodyear ( najlepsze Excelenty) i ostatnio oglądając je zauważyłem , że też są robione w Chinach.....

bo w tej samej fabryce robią i goodyeary, bridgestony i no name'y. Jedynie to naklejka i cena je różni no i może nieco mieszanka. Dwa lata temu kupiłem cztery Dunlopy z górnej półki. Niecały rok czasu na angielskich drogach a zwłaszcza rondach i przednie szły do wymiany, zakupiłem więc jakieś chinole z najniższej półki za połowę ceny. Fakt że na deszczu jak przyduszę na rondzie to driftem wyjeżdżam z niego :p ale poza tym są o wiele bardziej wytrzymałe. I mam je już ponad rok. Dodam że kilometrów tudzież mil robię jak przedstawiciel handlowy.

Tatarak,

a nie przegrzewasz dzieciaka?

bylem ostatnio ze swoja córa u lekarza we Wrocku - kazda matka przed wyjsciem oputalala swe dziecko w kurtke, szalik, czapke i rekawiczki, mimo, ze na dworze bylo +10st.

w Bru dzieciaki o tej porze chodza bez kurtek po podwórku i .... nie chorują,

jak choroba w klasie to 3-4 dzieciaki max na 23 chodzace.

a w UK to w krótkich koszulkach, ale za to czapki i rękawiczki to non stop dźwigają.

Mnie to najbardziej dziwi jak widzę mamusię opatuloną po szyję pchającą wózek z dzieciakiem który też ma jakieś paltko na sobie i gołe stopy przyklejone do folii przeciwdeszczowej na wózku :rolleyes:

tak abstrahując od budowy

Jarret, a mnie nieziemsko dobrzy dachowcy łazienkę powiększyli!

Twoich dekarzy nie chcę bo to buce :D

Aktualnie dogaduję się z Panem Krystianem z MagBudu (ze dwie osoby go polecały na tym forum). Brzmi sensownie i konkretnie. Zobaczymy jak się wyceni. Mam nadzieję, że skończy czego inni nie chcieli.

Mnie to najbardziej dziwi jak widzę mamusię opatuloną po szyję pchającą wózek z dzieciakiem który też ma jakieś paltko na sobie i gołe stopy przyklejone do folii przeciwdeszczowej na wózku :rolleyes:

to tak jak w Bru - ponoc nazywa się to zimny chów.

ale też te dzieciaki nie chorują tyle co polskie

nie czytasz nic innego poza FM?

był śmiertelny wypadek na przejeździe kolejowym w Iwinach - w samochód młodej kobiety wjechała kolejowa drezyna.

wystraszyłem się, że może to była Madeleine i zadzwoniłem do Niej z Bru - i ulzyło mi jak odebrała.

I Ty tak z Bru zadzwoniłeś? ;) Widzicie dziewczyny, to tylko świadczy o wielkiej wrażliwości Wojtka:-)

tzn. jak? normalnie z komórki na komórki.

choc przewaznie krece przez internet.

Juz pomijam czy z komórki, czy przez neta. Ważne, że zadzwoniłeś i to jest fajne. Madeleine na pewno było miło, bo pewnie nawet się nie spodziewała :-) pisząc mój post nie miałam zadnych złosliwych podtekstów:no: