wojgoc 10.01.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 nawet nie wiesz jak się wystraszyłem - nie wchodząc w szczegóły zajścia.aż se drinka zrobiłem po rozmowie z Tobą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.01.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Tatarak, moja też przeziębiona. Już lepiej, ale trochę jeszcze kaszle. Musiałam ją jednak zaprowadzić do przedszkola, bo jedziemy odebrać stół i odbieramy na budowie caly sprzęt lazienkowy. Na budowie załatwiłaby mi się, a w sobotę bal karnawałowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 11.01.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Tatarak nam ma zrobic ten szklarz wycene luster i drzwi prysznicowychwysłałam mu wczoraj maila ale na razie cisza współczuje chorych dzieci, jakby budowa to było mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 11.01.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 dzisiaj był u mnie gościu na pomiar sygnału internetu radiowego i nareszcie jest jakaś alternatywa dla neostrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.01.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 czy ktoś potrzebuje w lutym-marcu wykończeniowca? mam dwa dobre sprawdzone namiary do polecenia. Płytki, łazienki, malowanie, regipsy - wszystko. eehhhm ja mogę potrzebować please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.01.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Mam baterie i umywalkę tej firmy. Co do jakości i ceny to nie mam zastrzeżeń. Kupowałem w sklepie internetowym i niestety długo czekałem na dostawę. A co do chińszczyzny to już nie wiem gdzie jej nie ma , mam opony firmy Goodyear ( najlepsze Excelenty) i ostatnio oglądając je zauważyłem , że też są robione w Chinach..... bo w tej samej fabryce robią i goodyeary, bridgestony i no name'y. Jedynie to naklejka i cena je różni no i może nieco mieszanka. Dwa lata temu kupiłem cztery Dunlopy z górnej półki. Niecały rok czasu na angielskich drogach a zwłaszcza rondach i przednie szły do wymiany, zakupiłem więc jakieś chinole z najniższej półki za połowę ceny. Fakt że na deszczu jak przyduszę na rondzie to driftem wyjeżdżam z niego ale poza tym są o wiele bardziej wytrzymałe. I mam je już ponad rok. Dodam że kilometrów tudzież mil robię jak przedstawiciel handlowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.01.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Tatarak, a nie przegrzewasz dzieciaka? bylem ostatnio ze swoja córa u lekarza we Wrocku - kazda matka przed wyjsciem oputalala swe dziecko w kurtke, szalik, czapke i rekawiczki, mimo, ze na dworze bylo +10st. w Bru dzieciaki o tej porze chodza bez kurtek po podwórku i .... nie chorują, jak choroba w klasie to 3-4 dzieciaki max na 23 chodzace. a w UK to w krótkich koszulkach, ale za to czapki i rękawiczki to non stop dźwigają. Mnie to najbardziej dziwi jak widzę mamusię opatuloną po szyję pchającą wózek z dzieciakiem który też ma jakieś paltko na sobie i gołe stopy przyklejone do folii przeciwdeszczowej na wózku tak abstrahując od budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 11.01.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Jarret, a mnie nieziemsko dobrzy dachowcy łazienkę powiększyli! Twoich dekarzy nie chcę bo to buce Aktualnie dogaduję się z Panem Krystianem z MagBudu (ze dwie osoby go polecały na tym forum). Brzmi sensownie i konkretnie. Zobaczymy jak się wyceni. Mam nadzieję, że skończy czego inni nie chcieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.01.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Mnie to najbardziej dziwi jak widzę mamusię opatuloną po szyję pchającą wózek z dzieciakiem który też ma jakieś paltko na sobie i gołe stopy przyklejone do folii przeciwdeszczowej na wózku to tak jak w Bru - ponoc nazywa się to zimny chów. ale też te dzieciaki nie chorują tyle co polskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.01.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 eehhhm ja mogę potrzebować please ale mogę czy potrzebujesz? i na jak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.01.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 też z nim kiedyś rozmawiałam, miał mi wysłać wycenę i słuch po nim zaginął na szczęście wówczas odezwali się "Twoi" dekarze a propos - będę się próbowała z nimi umówić na dach płaski - wstępnie mamy ustalony luty - zobaczymy, co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 11.01.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Mam nadzieję, że Ciebie potraktują lepiej niż mnie. Na Magbud sie nie napalam. Na nikogo się nie napalam. Nie ufam już żadnej ekipie - kantowanie mają zapisane w genach. Z tym, że niektórzy mają oprócz tego jeszcze odrobinę dobrej woli. MC nie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.01.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 nie wchodząc w szczegóły zajścia. . ależ jesteście tajemniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.01.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 ależ jesteście tajemniczy nie czytasz nic innego poza FM? był śmiertelny wypadek na przejeździe kolejowym w Iwinach - w samochód młodej kobiety wjechała kolejowa drezyna. wystraszyłem się, że może to była Madeleine i zadzwoniłem do Niej z Bru - i ulzyło mi jak odebrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.01.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 nawet fm mało co czytam ostatnio...ale to lepiej dla mnie. gdybym skojarzyła Iwiny i Madeleine to byłoby niefajnie. moja siostra miała wypadek na przejeździe kolejowym 2,5 roku temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.01.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 nie czytasz nic innego poza FM? był śmiertelny wypadek na przejeździe kolejowym w Iwinach - w samochód młodej kobiety wjechała kolejowa drezyna. wystraszyłem się, że może to była Madeleine i zadzwoniłem do Niej z Bru - i ulzyło mi jak odebrała. I Ty tak z Bru zadzwoniłeś? Widzicie dziewczyny, to tylko świadczy o wielkiej wrażliwości Wojtka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.01.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 I Ty tak z Bru zadzwoniłeś? tzn. jak? normalnie z komórki na komórki. choc przewaznie krece przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.01.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 tzn. jak? normalnie z komórki na komórki. choc przewaznie krece przez internet. Juz pomijam czy z komórki, czy przez neta. Ważne, że zadzwoniłeś i to jest fajne. Madeleine na pewno było miło, bo pewnie nawet się nie spodziewała pisząc mój post nie miałam zadnych złosliwych podtekstów:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.01.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 wspomniala, ze bylo Jej miło:yes:a Ty wpadlas na FM na filiżanke kawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.01.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 a Ty wpadlas na FM na filiżanke kawy? Taaaak. Skąd wiedziałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts