Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

nawet fm mało co czytam ostatnio...

ale to lepiej dla mnie. gdybym skojarzyła Iwiny i Madeleine to byłoby niefajnie. moja siostra miała wypadek na przejeździe kolejowym 2,5 roku temu...

Niedaleko mnie też kiedyś był wypadek na przejeździe. Kobieta w zimie zatrzymała się na przejeździe i nie mogła z niego zjechać. Dziwne dla mnie było tylko to, że... przejazd był na górce, a samochodów mały. Zrozumiałbym, gdyby z dołka w zimie wyjechać nie mogła, ale zepchnąć z górki małe autko? Nie wiem ile czasu miała, ale na szczęście nie było jej w środku, kiedy pociąg cmoknął autko ;)

a ja mam teraz na drodze do nowego domu przejazd kolejowy w dołku. i to takim, że jak jest zimą oblodzona droga, to trzeba stanąć tak min 30 m przed nim, żeby się nie ześlizgnąć na torowisko. tubylcy wiedzą, obcy przeżywają chwile grozy. w tym roku zrobili szlaban - ciekawe, czy jakby co to wytrzyma i utrzyma zjeżdżające po lodzie autko. o ile jeszcze kiedyś będzie jakiś lód :)

Jarret, to jest P R Z E R A Ż A J Ą C E!

probowałam dziś wysłać do MC maila - odbił się od serwera. ich strona się nie wyświetla. ciekawe, nie? wysłałam sms'ka z prośbą o kontakt w sprawie naszego garażu, zobaczymy, czy to coś da.

masz jakieś namiary na "nieziemsko dobrych" dekarzy? to podeślij, please. mogę potrzebować :(

Pewnie zapomnieli opłacić serwera - oni mają w tej firemce taki burdel, że wcale bym się nie zdziwił.

Według Pana Marcina to nie jest przerażające - wg niego histeryzuję i próbuję ich naciągnąć na kasę (wiem wiem, mi też trudno uwierzyć, że można mieć taki tupet). Ale skoro Ty widzisz ten przeciekający sufit i ja go widzę, to znaczy, że chyba do reszty nie oszalałem?!

Ja już nikomu nie polecę żadnej ekipy dopóki u mnie robota nie będzie zakończona, zaakceptowana, opłacona i odleżana.

Więc sorry :) namiary będą za kilka tygodni :)

Na razie czekam na info od tego całego Krystiana, możesz też spróbować uderzać do p. Cięciwy, na którego namiary Gosia podawała wczoraj.

PS. W kącie garażu stoją drzwi budowlane w pięknym stanie - ktoś reflektuje ? :)

Jarett ładne kwiatki Ci tam wyrosną ;)

współczuję

dachowcy boją się dachów płaskich niestety ale życzę powodzenia w poszukiwaniach

mam kolejarzy w rodzinie ludzie robią różne rzeczy na przejazdach "bo może się uda"

jeszcze fajniej jest jak łebki rzucają kamykami w pociągi

ja na drodze do pracy mam przejazd ze szlabanem na którym stoję zawsze i to po około 10 minut bo po 3 pociągi jedzie

jarett,

kicha totalna!!!!!!!!!!!!

Eeetam, histeryzujesz. Po 3-4 miesiącach idzie się przyzwyczaić :)

Wiesz gdzie będzie kapało - zakrywasz rzeczy folią, podkładasz wiaderka po farbie.

Czasem gdy na dachu zbierze się więcej wody (niby ma ujście, ale strop jest nierówny więc robią się kałuże) to zbieram ją łopatą do śniegu (!).

Jest wesoło.

Eeetam, histeryzujesz. Po 3-4 miesiącach idzie się przyzwyczaić :)

Wiesz gdzie będzie kapało - zakrywasz rzeczy folią, podkładasz wiaderka po farbie.

Czasem gdy na dachu zbierze się więcej wody (niby ma ujście, ale strop jest nierówny więc robią się kałuże) to zbieram ją łopatą do śniegu (!).

Jest wesoło.

wiesz, wole śmiać się z czego innego.

a nie masz szans na odszkodowanie od firmy dekarskiej? nie składasz pozwu sądowego?