dobrzykowice 24.06.2002 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 tak se Yemiołka myślę, że trza kolegów i koleżanki odpytać immiennie. Jeżeli odpowiedź będzie "będę" to OK a jak "nie wiem" lub "nie będę" to wymagać należy uzasadnienia do takiej odpowiedzi i potwierdzenia osób trzecich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.06.2002 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 On 2002-06-24 13:46, dobrzykowice wrote: grila tyż sie da załatwić, a tak wogóle kurka wodna nie mozna zrobic normalnego, polskiego ognicha z krakowską i pyrami ? ależ jasne, że można, a nawet jeszcze bardziej. zwłaszcza że mój nieoceniony Mężuś tydzień temu wymyślił patent na ogniskowe zapiekanie kanapek z serem, tak by wnętrzności nie wypadały [drut do zbrojenia jest dobry na wszystko ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 24.06.2002 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Obawiam się, że zdjęcia na mojej budowie sa aktualne i będą aktualne, aż do jesieni, jedyne co przybyło to ganek przed domem.A w lipcu - moze to i bedzie dobry pomysł. Odezwę się wkrótce...A 30 czerwca - u mnie odpada - imieniony teściowej....pozrda wszystkichAgnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.06.2002 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 On 2002-06-24 13:51, dobrzykowice wrote: tak se Yemiołka myślę, że trza kolegów i koleżanki odpytać immiennie. chyba skorzystam z naszej tajnej tabelki i pozwolę sobie wysłać wsjem powiadomienie SMSem, bo nie każdy tu często zagląda. i kto da radę - ten się dowlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.06.2002 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 No Agnicha imieniny Teściowej to nie w kij dmuchał - będziesz nieobecna usprawiedliwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.06.2002 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 No, u nas niedługo (oby! oby!) ruszamy z remontami czyli - tynki i ocieplenie, może coś jeszcze?? Jesteśmy na etapie wyboru metody i liczenia pieniędzy. Jak cos ustalimy (choćby jakis termin) to napiszę-co. Jeśli to kogo interesuje..................... Sama za siebie trzymam kciuki - żeby tak nam się udało to wszystko co w tym roku planujemy..................... Ognicho zawsze i chętnie i kiełbasa i piwko-ale ostatnio to tylko my-gospodarze żeśmy piwkowali, czyżby to miało związek z tym, że wszyscy reszta to przyjezdni??? (głupie pytanie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIRAMIDKA 24.06.2002 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Niestety to fakt! Gagata trzymay i my za ciebie kciuki! Powodzenia... Udział mój 30.06 - jeszcze stoi pod znakiem zapytania - syn ma urodziny w czwartek - a w końcu biba dla jego kolegów i koleżanek też musi być - nie wiem jeszcze czy w sobotę, czy w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.06.2002 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Ja niestety odpadam - po miesiacu poza domem synek mnie nie pusci, a w domu pojawiam sie dopiero w nocy piatek/sobota. Milej zabawy. Tylko nie spalcie murow Yemiolce jak zabalujecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sroka 24.06.2002 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Ja bym się chętnie zjawił, ale muszę znaleźć kogoś do pilnowania dziecka. A w jakich godzinach miałoby to być? Mi by pasowało tak 5-9. I jak tam dojechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 24.06.2002 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Niestety odpadam,ale dzięki za SMS,dobry pomysł. baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 25.06.2002 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 On 2002-06-24 21:51, sroka wrote: Mi by pasowało tak 5-9. jejkuuuu, chyba nie rano??! jaeszcze nie wiadomo, jak TAM dojechać, bo nie wiadomo, gdzie jest TAM. moich murów na razie nie palimy, bo je oferuję imprezowo PO LIPCU. na teraz musimy wykombinować coć inszego. gdy się zgłoszą wszyscy chętni, to cuś wymyślimy. ps. Gagata, trzym się pędzla, bo drabina leci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 25.06.2002 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 On 2002-06-24 15:42, Gagata wrote: Ognicho zawsze i chętnie i kiełbasa i piwko-ale ostatnio to tylko my-gospodarze żeśmy piwkowali, czyżby to miało związek z tym, że wszyscy reszta to przyjezdni??? (głupie pytanie ). uff, całe szczęście, że jestem usprawiedliwona... i proszę tu nie zapominać beztrosko o poświęceniu Alanty, która specjalnie nie zjadła Aviomarinu, by wypić piwko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 25.06.2002 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 Nooooo, ale drogę miałam ciężką , dobrze, że kierowca był świetny...Muszę kiedyś spróbować Awiomarinu z pifkiem, podobno jest niezły odlot Ja 30.06 nie dam rady, już sie umówiłam wcześniej. Mam nadzieję, że spotkamy się u Agnichy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 25.06.2002 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 Słuchajcie, jezeli spęd bedzie u kogoś na budowie to ja nie widzę przeciwskazań co do dzieci. Ale swoją drogą to ja przecież jeszcze nie wiem co wy na tych spotkaniach robicie ... hmm; Yemiołka co wy robicie na tych spotkaniach ??!!Dzisiaj wyjeżdżam na "chwilę" do Austrii ale obiecuję, że w piątek (podobnie jak Frankai) w nocy wrócę. Niestety nie bedę miał chyba dostępu do internetu tak więc proszę o szczegóły na SMS pod nr. 606918830 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 25.06.2002 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 hmmm, my na tych spotkaniach: [...................] ocenzurowano/ustawa o kontroli publikacji i widowisk dzieci mogą być, jak najbardziej, bo raczej spotkamy się gdzieś na dworku - jeśli pogoda dopisze. co do budowy, to chyba musisz zaproponować swoją, bo nie ma zbyt wielu kandydatów u mnie chwilowo warunki budowlane są niesprzyjające.... a jak nie - to spotkamy się na jakiejś trawce, nad Odrą chociażby - czy ktoś zna jakieś fajne miejsce, z ewentualnym daszkiem??? SMS wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 27.06.2002 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2002 no dobra, grupo lakoniczna. na kameralne spotkanie reflektują: wnioskując po zachwycie kiełbasianym - Gagata z Kosiarzem [umysłów powiedzieli, że MOŻE: Piramidka, Darek i Sroka. no to się zdecydujta, bo trzeba ustalić czasowość i miejsce. Ryniu chce na grzyby. Ja jak zwykle nie wiem, czego chcę :grin: odzew!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sroka 27.06.2002 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2002 Szukam zawzięcie, gdzie by tu dziecko podrzucić. Jak nie znajdę, to pewnie przyjedziemy jednoosobowo (zobaczymy jeszcze kto). Proszę o info _na Forum_ gdzie i kiedy to będzie, bo ja nie mam komórki. Albo jeśli nie chcecie się zdradzać z adresami w sieci, to na mój mail [email protected]. Chociaż wolałbym na Forum, bo nie wiem, czy będę miał dostęp do poczty. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIRAMIDKA 28.06.2002 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2002 ... ludkowie drodzy, jak sądzę wielu osobom nie pasuje termin 30.06. (mnie niestety też nie) ustalcie jakiś inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.06.2002 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2002 Noi w końcu GDZIE, bo nie skumałam.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.06.2002 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2002 No i ostatecznie KIEDY, bo widze, że zdania są podzielone.... !!!!!!!! co mie sie właśnie przypomniało !!!!!! No przecież w tę niedzielę jest ....FINAŁ!!!! Czy nikogo w tej grupie to nie obchodzi?? .....a może się nie chcemy przyznać......? Ja się, stety czy niestety wciągnęłam i robimy nawet zakłady (ja - Brazylia!) A jeśli chodzi o Kosiarza.... do dziś się wstydzę, bo SPECJALNIE na mundial kupił ... dekoder... wiecie jakiej stacji ... której osobiście nienawidzę, bo jest głupia i beznadziejna i olewają klientów. A teraz są u nas w domu!! Rozumiecie chyba teraz wagę sprawy? On dla mistrzostw by zabił, taka jest prawda (nie wiem kogo - chyba mnie?) Słowem - 30.06 kategorycznie odpada! Proszę coś wymyśleć.... _________________ <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Gagata dnia 2002-06-28 11:33 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts