Tatarak 12.01.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Madeleine - Tobie robiła ekipa Wojgoca? i masz nierówności na ścianach? mnie powiedzieli 21-22 zł za metr, ale jak mam mieć za tę kasę jakieś nierówności, to sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.01.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Gosia1611 niedawno robiła tynki inną ekipą, zza mniejsze pieniądze i też jest zadowolona.Nie wiem jak z równością, ale zdecydowanie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.01.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 masz na myśli Gosię86? mam już od niej namiary i chyba zaraz zadzwonię. miałam najpierw jechać obejrzeć jej tynki, ale pojadę, kiedy dojadę, a umówię się już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.01.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 jestem trzeźwy i wiem kogo mam na myśli - GOSIA1611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 12.01.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Madeleine - Tobie robiła ekipa Wojgoca? i masz nierówności na ścianach? mnie powiedzieli 21-22 zł za metr, ale jak mam mieć za tę kasę jakieś nierówności, to sorki nie mam nierówności poza tymi, które wynikają z naturalnych właściwości tynków cem-wap. No nie jest to gładź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 12.01.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 z własnego doświadczenia widzę, że polska biurokracja jest bardziej przyjazna od zachodnich biurokracji. do garazu i kotłowni proponuje Ci gres techniczny Stargres - są 4 rózne odcienie, od jasnego po prawie czarny - w Brico jest po 16zł/m2 z kawałkiem. Przewagą jego nad innymi dostępnymi w tej cenie jest fabryczna impregnacja i Vkl. ścieralnośći. Nazwa Jego to SD Beige, SD Graphite Ja kupowałem go w MAxflizz - ale Im się chyba już wyprzedał. Mogę Ci podesłać foty ze swojego garazu na maila jak chcesz. No, wlasnie nie wiem czy te moje to nie Stargres? Pamietasz, jak wygladalo pudelko? A mnie moglbys podeslac? Chcialabym zobaczyc, jak wyglada wieksza powierzchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.01.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 w Casto nie ma tego Stargresu - z gresu technicznego mają Cersanit, Kwadro i Opocznoa ja mam Twojego maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.01.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 jestem trzeźwy i wiem kogo mam na myśli - GOSIA1611 no to Gosi86 też robiła inna ekipa i też jest zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 12.01.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Wojgoc, to zadne z tych, ktore podales.Najbardziej jednak mi to przypomina Nowa Gale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.01.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 dla casto niektorzy producenco robia towar pod inna nazwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 12.01.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 szanowna grupo, zostało mi wiadro białej farby sufitowej - 15l, wydajność przy dwukrotnym malowaniu wg producenta łącznie 0,25l/m2 (czyli do pomalowania 60m2, już na gotowo - ale mi zostało sporo różnej farby, a kupiłam za mało niby...). Kupiona w listopadzie 2011. Caparol capadin, bardzo fajna farba. Ktoś reflektuje? Kupiłam za 100, sprzedam za 50 (i dowiozę do centrum albo zapraszam na kawę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuracja 12.01.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Widzisz Frankai z tego powodu nie oglądam TV. Co jakiś czas mecz na kablówce, lub film. Abonamentu nie płacę, bo niby za co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.01.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 szanowna grupo, zostało mi wiadro białej farby sufitowej - 15l, wydajność przy dwukrotnym malowaniu wg producenta łącznie 0,25l/m2 (czyli do pomalowania 60m2, już na gotowo - ale mi zostało sporo różnej farby, a kupiłam za mało niby...). Kupiona w listopadzie 2011. Caparol capadin, bardzo fajna farba. Ktoś reflektuje? Kupiłam za 100, sprzedam za 50 (i dowiozę do centrum albo zapraszam na kawę). kupuję i skorzystałabym z zaproszenia na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 12.01.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Jarett, ja się ciągle zastanawiam, czy swoich dekarzy Ci polecić. Bo niby wszystko ok (w tym płaskie daszki), ale jak chciałam, żeby mi przedłużyli sztucery w rynnach, to kilka miesięcy czekałam. I podbitki nie chcieli pomalować (ale też kasy nie wzięli, więc dla mnie na plus). Na wszelki wypadek - Piotrek: 663 724 539 Na wszelki wypadek zapiszę A skąd on jest? Bo już ktoś kiedyś mi polecał dekarza Piotrka tylko teraz numeru nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 12.01.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A na marginesie. Skoro handelek tak tu kwitnie to i ja mam coś fajnego. Zostało mi 6 paczek (+ 1 szt luzem) bardzo ładnych płytek Imola Antares 46t 40x60. Miedziano-brązowo-metaliczne. Razem to jest dokładnie 6m2. Kupiłem bodaj za 140zł, sprzedam za... 99zł/paczka (przy zakupie całości). Transport we Wro i okolicach gratis Zdjęcia nie oddają efektu, ale wkleję. W razie czego piszcie na priv. http://www.budowanie-domu.pl/temp/kafel.jpg Trochę jeszcze brudnawe: http://www.budowanie-domu.pl/temp/kafel1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 12.01.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 wprawdzie płytek nie potrzebuję, ale bardzo fajne Spirea, najpierw na maila odpisałam - serdecznie zapraszam, kiedy chcesz Jarett, Piotrek jest z Podhala. Nowy Targ? Nowy Sącz? Awo65 pewnie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 12.01.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 wprawdzie płytek nie potrzebuję, ale bardzo fajne Swoją drogą zastanawiam się jaki sufit to nich zrobić. Czy zostawić biały (trochę dziwnie to wygląda) czy zrobić jakiś ciemny (jaki?), ale w tedy z kolei może być za ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 12.01.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 weź złamaną biel w tonacji płytek. Ja do szarych, betonowych płytek najpierw pomalowałam białą farbą - i nie wyglądało to dobrze, odcinało się bardzo. Zmieniłam na jaśniutki szary i od razu lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.01.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Piotr - jego ekipa robiła u nas dach. Bardzo OK pod każdym względem. Górale . Gdy u nas robili mieszkali w Kątach lub okolicy ale są bardzo mobilni. Gorzej u nich z czasem bo zajęci non stop. U nas oprócz dachu robili podbitkę ale to wyjątkowo i wcale im się nie dziwię (masa roboty a kasa taka sobie, u nas 5 dni, 4 ludzi i uczciwie robili od rana do wieczora. Zrobili podbitkę + barierkę z drewna na loggi).W naszym wypadku (dach tradycyjny) zrobili bardzo OK (własnie 3-cia zima mija pod dachem). Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 12.01.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ja tak tylko formalnie przywitać się chciałam i życzyć miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts