Tatarak 12.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 kupuję i skorzystałabym z zaproszenia na kawę jak pod koniec przyszłego tygodnia, to jestem zdeterminowana, żeby się wprosić na krzywą twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.01.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Piotr - jego ekipa robiła u nas dach. Bardzo OK pod każdym względem. Górale . ł to "pasiki"? bo mam taki namiar od Was (chyba) spisany płaskie robią? dachy oczywiście. na wypadek, gdyby mi się miało przestać układać z MC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.01.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ja tak tylko formalnie przywitać się chciałam i życzyć miłego wieczoru no jak chcesz tak oficjalnie... to Tobie również miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 13.01.2012 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 jak pod koniec przyszłego tygodnia, to jestem zdeterminowana, żeby się wprosić na krzywą twarz wpadaj, wpadaj, kiedy chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 13.01.2012 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Mogę Ci podesłać foty ze swojego garazu na maila jak chcesz. poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 13.01.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Gosia1611 niedawno robiła tynki inną ekipą, zza mniejsze pieniądze i też jest zadowolona. Nie wiem jak z równością, ale zdecydowanie taniej Tak, robiłam cementowo-wapienne, wyszły równiutko i bardzo gładko i o wiele taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 13.01.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Tak, robiłam cementowo-wapienne, wyszły równiutko i bardzo gładko i o wiele taniej Gosia, a namiary możesz podesłać na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 13.01.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Gosia, a namiary możesz podesłać na priva? poszło z opisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 13.01.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 moja rada - oceniać równość i gładkość tynków po malowaniu, nie tynkowaniu. Są pewne nierówności, których gołym okiem nie widać, dopiero gruntowanie pięknie je wyciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.01.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 ale nim zagruntujesz to muszą tynki odparować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 13.01.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 moja rada - oceniać równość i gładkość tynków po malowaniu, nie tynkowaniu. Są pewne nierówności, których gołym okiem nie widać, dopiero gruntowanie pięknie je wyciąga. My sprawdzaliśmy poziomicą laserową, narożniki idealnie osadzone, nierówności pod laserem były minimalne - gołym okiem nic nie było widać, a jeszcze musimy przetrzeć drobny "piaseczek", podejrzewam, że powinny wyglądać jeszcze lepiej. W każdym bądź razie ja jestem zadowolona. Czym gruntowaliście i po jakim czasie? Czy nie gruntuje się przed samym malowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 13.01.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 poszło z opisem Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.01.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 My sprawdzaliśmy poziomicą laserową, narożniki idealnie osadzone, nierówności pod laserem były minimalne - gołym okiem nic nie było widać, a jeszcze musimy przetrzeć drobny "piaseczek", podejrzewam, że powinny wyglądać jeszcze lepiej. W każdym bądź razie ja jestem zadowolona. Czym gruntowaliście i po jakim czasie? Czy nie gruntuje się przed samym malowaniem? już widze minę Wykonawcy jak tym laserem lataliście po scianach:lol2:. a gruntowac swoje już możesz - ja gruntowałem swoje gruntem Śnieżki, najtaniej u Samira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 13.01.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 ja też miałam sprawdzane poziomicą. A po zagruntowaniu wyszła siateczka spękań (po malowaniu faktycznie zniknęła) i ściany nie były tak idealne, jak się wydawało wcześniej - ale i tak oczywiście super, po malowaniu wszystko zniknęło (w poprzednim mieszkaniu rzekomo idealne tynki - też mierzone poziomicą itd. - były bardzo mocno szlifowane i wymagały sporo pracy. Bez reflektora i przed zagruntowaniem wyglądały pierwsza klasa). W każdym razie to chyba jak z każdą pracą - ocenę można wydać, jak ekipa skończy i minie trochę czasu. Ja swoich tynkarzy w każdym razie bardzo polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 13.01.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 już widze minę Wykonawcy jak tym laserem lataliście po scianach:lol2:. a gruntowac swoje już możesz - ja gruntowałem swoje gruntem Śnieżki, najtaniej u Samira mina bezcenna szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia aż przecierał piaseczek w niektórych miejscach, że to on takie zniekształcenia wprowadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.01.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 mina bezcenna za wszystko inne zaplacisz Mastercard:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awo65 13.01.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 poszło z opisem Ja też bardzo poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.01.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 My sprawdzaliśmy poziomicą laserową, narożniki idealnie osadzone, nierówności pod laserem były minimalne - gołym okiem nic nie było widać, a jeszcze musimy przetrzeć drobny "piaseczek", podejrzewam, że powinny wyglądać jeszcze lepiej. W każdym bądź razie ja jestem zadowolona. Czym gruntowaliście i po jakim czasie? Czy nie gruntuje się przed samym malowaniem? Gosiu, to ja też poproszę namiary na Twoich tynkarzy. i stawkę za m2 pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 13.01.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Gosiu, to ja też poproszę namiary na Twoich tynkarzy. i stawkę za m2 pozdrowienia! Już ci wszystko przesyłałam, nawet na blogu oglądałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.01.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Gosiu, to ja też poproszę namiary na Twoich tynkarzy. i stawkę za m2 pozdrowienia! Już ci wszystko przesyłałam, nawet na blogu oglądałaś cały Tatarak:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts