Tatarak 13.01.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 odżiza, a ja cały czas się mylę, że to Gosia86! i bym Cię odwiedziła i pisała ludziom, że byłam u tej drugiej... ale ze mnie ofiara.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.01.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Gosia1611 - to wszystko przez Twój adres mailowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.01.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Gosia1611 - to wszystko przez Twój adres mailowy!!! czyżby Gosia86 tez miała maila z taka końcówka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sojek1 13.01.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Kupię kozę budowlaną, bo mi zimno zaczyna doskwierać Jakby ktoś już nie potrzebował to chętnie przejmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.01.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 gorzej, jeśli ja w ogóle jeszcze mam w czymś rozeznanie, to Gosia1611 ma maila z takim początkiem, jakby była Gosią86! teraz to już zgłupiałam totalnie i nie wiem, czy mailowałam z jedną (którą?!) czy z oboma? normalnie obłęd... ale co tam ja... ślusarz mi zrobił projekt schodu. elektryk go wziął po lupę i okazuje się, że mi pierwszy stopień wchodzi w światło drzwi! a fachowiec osobiście brał wymiary na budowie! taka jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 13.01.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 gorzej, jeśli ja w ogóle jeszcze mam w czymś rozeznanie, to Gosia1611 ma maila z takim początkiem, jakby była Gosią86! Zbieg okoliczności Wygląda na to, że jesteśmy z Gosią rówieśniczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 13.01.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 teraz to już zgłupiałam totalnie i nie wiem, czy mailowałam z jedną (którą?!) czy z oboma? normalnie obłęd... chyba tylko ze mną, nie wiem czy dobrze kojarzę, ale Gosia86 ma chyba gipsowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.01.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 no wiesz, to mnie nabrałaś a nawet mnie zastanawiało, że OBIE robicie wm i OBIE w jednym momencie tynki... tego maila byś może zmieniła, żeby jakoś do nicka forumowego nawiązywał, czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.01.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 ....tego maila byś może zmieniła, żeby jakoś do nicka forumowego nawiązywał, czy coś? tak jakby Twój mail mial w nazwie "Tatarak":no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 13.01.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 no wiesz, to mnie nabrałaś a nawet mnie zastanawiało, że OBIE robicie wm i OBIE w jednym momencie tynki... tego maila byś może zmieniła, żeby jakoś do nicka forumowego nawiązywał, czy coś? Hehe, chyba będzie ciężko zmienić Gosia86 już się prawie przeprowadza, tynki robiła dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.01.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 no to ja jestem tak zamotana, że wstyd się przyznać, ale jakiś punkt w grupowym regulaminie by trzeba wpisać: zakazuje się stosowania adresów mailowych wprowadzających Tataraka w błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.01.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 tak jakby Twój mail mial w nazwie "Tatarak":no: ale przynajmniej nie ma w nazwie wojgoccośtam@... NIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 13.01.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 no to ja jestem tak zamotana, że wstyd się przyznać, ale jakiś punkt w grupowym regulaminie by trzeba wpisać: zakazuje się stosowania adresów mailowych wprowadzających Tataraka w błąd spokojnie, teraz to już na pewno zapamiętałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.01.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 ale przynajmniej nie ma w nazwie wojgoccośtam@... NIE? cos Ci nie podoba w moim adresie mailowym? przynajmniej jest konsekwencja w nazewnictwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.01.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Wojtuś, chodzi o to, że mój adres nie zaczyna się wojgoccośtam, nie? A Gosia1611 ma taki, że mogłaby równie dobrze być Gosią86. Ale dobra, chyba już zapamiętam who is who. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 13.01.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 bo w tej samej fabryce robią i goodyeary, bridgestony i no name'y. Jedynie to naklejka i cena je różni no i może nieco mieszanka. Dwa lata temu kupiłem cztery Dunlopy z górnej półki. Niecały rok czasu na angielskich drogach a zwłaszcza rondach i przednie szły do wymiany, zakupiłem więc jakieś chinole z najniższej półki za połowę ceny. Fakt że na deszczu jak przyduszę na rondzie to driftem wyjeżdżam z niego ale poza tym są o wiele bardziej wytrzymałe. I mam je już ponad rok. Dodam że kilometrów tudzież mil robię jak przedstawiciel handlowy. Zwykle różnią się właśnie mieszanką i innymi "szczegółami" i faktycznie te wyższej jakości pokazują swoją przewagę rzadko, ale w tych rzadkich momentach mogą decydować o tym czy wyhamujesz/utrzymasz się na drodze czy nie. Wolę przewidywać takie "okazje" i kupować opony analizując wyniki testów ADAC - link: http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2009_Winterreifen_Test_205_55_R16.aspx Jak dobrze poszukasz w Allegro itp. to 0,5-1,5 roczne najwyższej klasy kupisz w taniej niż najtańsze nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 13.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Jestem poirytowany mediami. To że politycy to w większości oszołomy, już mnie nie dziwi. Bez medialnej tuby, byliby nikim. Rzetelności przekazu w mediach nie ma kompletnie. Im dłużej żyję, tym bardziej się przekonuję, że propaganda nie zginęła, a mafia i kumoterstwo ma się coraz lepiej. Obym tylko nie ześwirował z tego powodu i nie zaczął ziać nienawiścią Z kolei wszyscy komentujący "POlitykę" czyli piszący o "PiSuarach", nadają się albo do poprawczaka (gówniarstwo), albo do leczenia na oddziałach zamkniętych. Na szczęście nie wszystkie media - są jeszcze te niezależne w internecie zwane forami, blogami itp. A'propos podaję link bloga którego autor dowcipnymi opowiadaniami komentuje otaczającą nas rzeczywistość - polecam poczytać dla wyluzowania: http://brixen.salon24.pl/362650,przechadzka-pod-pomnik http://brixen.salon24.pl/369832,apel-hymn-cukierek-i-wegiel http://brixen.salon24.pl/380235,prawie-samobojstwo http://brixen.salon24.pl/380813,jak-kosmici-plywalnie-okradli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.01.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 słuchajcie, kto jest szczęśliwym użytkownikiem zmiękczacza wody i jaki model poleca? mam zapisane, co pisał Secam (chyba), ale może jeszcze ktoś? czy we Wrocku można z kimś rzetelnym i fachowym pogadać o doborze odpowiedniego urządzenia? gdzieś mają szeroką ofertę i dobre ceny? mamy wodę bardzo twardą i chodzi mi o coś, co ochroni armaturę, agd itp. i tak pijemy głównie wodę butelkowaną, więc na razie zostawiam temat ponownego mineralizowania wody do spożycia i skupiam się na jej zmiękczaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 13.01.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Tarataczku Ty to jesteś zakręcona ja mam tynki gipsowe zrobione jeszcze latem a mój mail zaczyna się tak samo jak login też bym chciała taki uzdatniacz do wody ale nie wiem gdzie tego szukać może hydrosolar lub onninen muszę męża zapytać czy wie czy mają tam coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 na Legnickiej jest sklep specjalistyczny z filtrami do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts