Tatarak 17.01.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 czego chcieć więcej tego samego i żeby franek postał wysoko jeszcze z 8 m-cy, a potem spadł tak do 2 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.01.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Suspenser - fajne te dystrybutory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElwoodWroclaw 17.01.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 dystrybutory jak najbardziej OK. Osobiście lubię te bezprądowe, ceramiczne Staropolanka też ma takie. A i wodę dobrą. Sprawdźcie tylko ile jest sodu itp. No chyba, żeście zdrowi jak konie A z mineralną ostrożnie, nie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElwoodWroclaw 17.01.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 dystrybutory jak najbardziej OK. Osobiście lubię te bezprądowe, ceramiczne Staropolanka też ma takie. A i wodę dobrą. Sprawdźcie tylko ile jest sodu itp. No chyba, żeście zdrowi jak konie A z mineralną ostrożnie, nie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fistaszek 17.01.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witam,czy jako doświadczeni forumowicze i budowniczy poratujecie mnie kontaktem na parkieciarza z okolic Wrocławia? Buduję w na płd-wsch od Wroclawia? Planuję parkiet na podłogówce. Niestety nikogo nie znalazłam w wątku moje ekipy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.01.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witam, czy jako doświadczeni forumowicze i budowniczy poratujecie mnie kontaktem na parkieciarza z okolic Wrocławia? Buduję w na płd-wsch od Wroclawia? Planuję parkiet na podłogówce. Niestety nikogo nie znalazłam w wątku moje ekipy. Pozdrawiam przyłączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.01.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 a ja dziś niebudowlanie - czy możecie mi polecić jakiś godny zaufania warsztat samochodowy, który się zajmuje oplami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 17.01.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witam, czy jako doświadczeni forumowicze i budowniczy poratujecie mnie kontaktem na parkieciarza z okolic Wrocławia? Buduję w na płd-wsch od Wroclawia? Planuję parkiet na podłogówce. Niestety nikogo nie znalazłam w wątku moje ekipy. Pozdrawiam polecam Kenio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.01.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 ale Kenio nie robi na materiale zakupionym samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fistaszek 17.01.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 polecam Kenio Dziękuję za odpowiedź Madeleine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 17.01.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 ale Kenio nie robi na materiale zakupionym samemu bo wtedy ciężko brać odpowiedzialność za jakość materiału, czy drewno ma odpowiednie parametry itd. Podobnie chyba zresztą działa Wichsol. Nie wchodząc w szczegóły - brzmi sensownie. No i kupuje się materiał z 8% vatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.01.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witam, czy jako doświadczeni forumowicze i budowniczy poratujecie mnie kontaktem na parkieciarza z okolic Wrocławia? Buduję w na płd-wsch od Wroclawia? Planuję parkiet na podłogówce. Niestety nikogo nie znalazłam w wątku moje ekipy. Pozdrawiam jeśli szukasz firmy, która załatwi Ci sprawę parkietów kompleksowo, to w zależności od rodzaju parkietu poza Kenio rozważ również Zebrano z ul. Braniborskiej - cenowo konkurencyjni do Kenio. Poza tym jeszcze Wischol z pl. Św. Macieja, gostek z ul.Traugutta 142, Bel-pol - tu mają drogi montaż, Witex na Karmelkowej. Natomiast gorzej wygląda sytuacja ze znalezieniem dobrego fachowca w przystepnej cenie co położy parkiet kupiony gdzie indziej - spróbuj jeszcze o forumowicza ghost34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.01.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 bo wtedy ciężko brać odpowiedzialność za jakość materiału, czy drewno ma odpowiednie parametry itd. Podobnie chyba zresztą działa Wichsol. Nie wchodząc w szczegóły - brzmi sensownie. No i kupuje się materiał z 8% vatem. niby tak, ale skoro we wrocławskich sklepach parkieciarskich interesująca mnie deska jest o 25zł drozej w cenie netto jak zakup w internecie to trudno się oprzec, że coś jest nie tak. przykładowo na deske Jatoba mam oferte za 175zł netto+ robocizna z chemią za 75zł+ 8%Vat =270zł te samą deskę mogę kupić po 150zł netto+23%Vat=184zł, co przy interesujących mnie 120m2 daje sporo różnice, do tego mogę część Vatu odzyskać z US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.01.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 temu spać po nocach nie możesz;) Gorący okres miałem. Jak wiesz końcówkę roku miałem ciężką i narobiło się zaległości. Nockę odespałem po części w pociągu i znowu jestem w biurze. Za chwilę myślę się jednak urwać i brakujące 4 godziny dospać w łóżku. Od jutra praca w normalnym reżimie. Taką mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.01.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 czy jako doświadczeni forumowicze i budowniczy poratujecie mnie kontaktem na parkieciarza z okolic Wrocławia? Buduję w na płd-wsch od Wroclawia? Planuję parkiet na podłogówce. Niestety nikogo nie znalazłam w wątku moje ekipy. Mój robi we Wrocku. U mnie część materiału dał swojego, a część kupiłem wcześniej. Próbował mnie namówić na zwrot do Casto i od niego, ale się uparłem, że nie. Sprawdził więc tylko wilgotność, kazał podsuszyć i mam śliiiiiiczny parkiecik. Nie wiem co myśli o parkiecie na podłogówce, ale nie jest świeżakiem, więc pewnie ma doświadczenia i z takim. Namiar w moje ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.01.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Frankai,a gdzie te Twoje ekipy znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 17.01.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 niby tak, ale skoro we wrocławskich sklepach parkieciarskich interesująca mnie deska jest o 25zł drozej w cenie netto jak zakup w internecie to trudno się oprzec, że coś jest nie tak. przykładowo na deske Jatoba mam oferte za 175zł netto+ robocizna z chemią za 75zł+ 8%Vat =270zł te samą deskę mogę kupić po 150zł netto+23%Vat=184zł, co przy interesujących mnie 120m2 daje sporo różnice, do tego mogę część Vatu odzyskać z US dokładnie ten sam producent? przy swoim materiale chyba położą też z Partexu z Karmelkowej. Byli u mnie na pomiarach, koniec końców nie zdecydowałam się, ale sprawiali bdb wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.01.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Frankai, a gdzie te Twoje ekipy znaleźć? Ty stary wyjadacz pytasz się gdzie są MOJE EKIPY? Równolegle do tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.01.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 już mam,czy w rozmowie z parkieciarzem, można się na Ciebie powołać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.01.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 a ja dziś niebudowlanie - czy możecie mi polecić jakiś godny zaufania warsztat samochodowy, który się zajmuje oplami? Tatarak, robiłam kiedyś na Przemyskiej, boczna Strzegomskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts