Tatarak 25.01.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 My też mamy w domu stado kotów, a w zeszłym roku pożegnaliśmy naszego 19-letniego psa. Na razie moja druga połowa mówi, że nie chce psa, nie chce tego znowu przeżywać (a z kotami też będzie...) Awo, wiem, o co chodzi... jak moja 9-letnia kotka pożegnała ten padół łez dwa lata temu, to też bardzo przeżyłam. ale mąż po miesiącu zorganizował mi adopcję dorosłej kocicy, którą wolontariusze przywieźli nam aż spod Kielc ja pracuję w domu i bardzo mi brakowało kociego towarzystwa, bo drugą kocicę mamy typowo podwórkową - w domu nie lubi być, a stres jej się objawia w tak przekonujący sposób, że... oszczędzę Ci szczegółów trzeciego futrzaka przed świętami zaadoptował moj synek. przyszło takie małe, ubłocone coś, stanęło nam na progu i Junior stwierdził, że to będzie "jego" kotek, skoro dwa duże należą do rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.01.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 drugą kocicę mamy typowo podwórkową My mamy starą kotkę (nie wiem ile może mieć lat) i jej prawie rocznego synka. Wiodą żywot całkiem przyzwoity (doskonale to widać po ich futrach ), choć głównie podwórkowo-kotłowniany. Ten mały chyba chętnie by się przeniósł do domu, ale syn jest alergikiem, a poza tym jakoś nie widzę klasycznego dachowca w roli kotka domowego. Koleżanka trzyma kota w mieszkaniu od małego, więc już się nabawił agorafobii i mimo wszystko robi nocne kocie wędrówki. W kawalarce (teraz ma większe) objawiało się to wahadłowym bieganiem od szafy do zasłon, nie wyłączając wdrapywania się na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.01.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witam Mam pytanie, czy posiada ktoś namiary na firmy z Wrocławia lub okolic zajmujące się naprawami uszkodzeń w wannach akrylowych. Chodzi o pęknięcie około 3 cm. Może orientuje się ktoś jaki może być koszt takiej naprawy. Pozdraw. skontaktuj się z serwisem producenta wanien - potrzebny jest idealny odcień akrylu. Ja naprawiałam kiedyś wannę, małe odpryśnięcie (pół cm średnicy) to koszt chyba 150 czy 200 (ale z tego większość to dojazd). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.01.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Siedzę z synkiem nad matematyką i zainteresował się pierwiastkowaniem. Znaczy się nie jak obliczyć na kalkulatorze czy kompie, tylko na papierze lub w pamięci. Kto jeszcze pamięta jak się pierwiastkuje ręcznie? Nie chodzi mi przy tym o metodę prób i błędów, czy krokowe przybliżanie. Chodzi mi o takie algorytmiczne podejście (takie jak "dzielenie w słupku"). Pewnie niewielu będzie umiało Suspenser - pamiętasz? Jak ktoś chce przećwiczyć to niech weźmie sobie np. 8 365 247 i spróbuje dojść do pierwszego miejsca po przecinku. Czekam na zgłoszenia "UMIEM" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cegiełka83 25.01.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Frankai czarna magia, nic nie pamiętam. Kasia jeżeli chcesz fotki podbitki podaj maila. Gość przyniósł mi jeszcze płytkę z altankami, domkami, placami zabaw dla dzieci,które robił tez mogę wysłać. Zaproszenie do zobaczenia na żywo aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.01.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Cegiełka wysyłam Ci na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.01.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Cegiełka wysyłam Ci na priva ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.01.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Wojtek byłam w max-flizie jak zobaczyłam ceny granitu to mi oczy wyszły 1,6k mkw uf.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.01.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Wojtek byłam w max-flizie jak zobaczyłam ceny granitu to mi oczy wyszły 1,6k mkw uf.... łał, a jaki to granit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.01.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Wojtek byłam w max-flizie jak zobaczyłam ceny granitu to mi oczy wyszły 1,6k mkw uf.... To coś Ty oglądała? Za 1600zł/m2 to już można onyksy dostać. Marmury i granity są zwykle 250-700 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.01.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 To coś Ty oglądała? Za 1600zł/m2 to już można onyksy dostać. Marmury i granity są zwykle 250-700 zł/m2 1600zł to najtańszy onyks - średnia cena onyksu to 2200zł a granity zaczynaja się od 700zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 25.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Siedzę z synkiem nad matematyką i zainteresował się pierwiastkowaniem. Znaczy się nie jak obliczyć na kalkulatorze czy kompie, tylko na papierze lub w pamięci. Kto jeszcze pamięta jak się pierwiastkuje ręcznie? Nie chodzi mi przy tym o metodę prób i błędów, czy krokowe przybliżanie. Chodzi mi o takie algorytmiczne podejście (takie jak "dzielenie w słupku"). Pewnie niewielu będzie umiało Suspenser - pamiętasz? Jak ktoś chce przećwiczyć to niech weźmie sobie np. 8 365 247 i spróbuje dojść do pierwszego miejsca po przecinku. Czekam na zgłoszenia "UMIEM" http://bit.ly/yQcqGo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.01.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 granit shivakashi ten sam co ja kupiłam na parapety po 600:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.01.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 granit shivakashi ten sam co ja kupiłam na parapety po 600:) wiesz dobrze, że kupilas w bardzo atrakcyjnej cenie - normalnie jest nie mniej jak 900zł przy 2cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.01.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 3cm:) wiem ale 1600 nie to przegiecie za to lampy mają tam świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.01.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ale na podłogę drewnianą też mają ceny z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.01.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 nawet nie patrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 od 280zł w góręi nie wiadomo co to za producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.01.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 http://bit.ly/yQcqGo Ale ja się nie pytałem kto umie wygooglać, ale kto umie pierwiastkować na kartce Teraz wygooglać to wszystko już można, a jak się czasem mi zdarzy zapytać ludzi o ręczne pierwiastkowanie, to patrzą na mnie jak na kosmitę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 26.01.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Po nierównej walce z wyszukiwarką na forum... poddaję się. Może ktoś, kto montował szambo podać mi koszty takiego luksusu Wszystko razem (zakup, wykop, montaż, przyłączenie do budynku, zasypanie, itd.) Oczywiście namiary na sprzedawców/wykonawców też bym poprosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts