pedro73 26.01.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 z Oławy z Hydrometu wykop i podłączenie we własnym zakresie zamawiane w zeszłym tygodniu płytę zalali w piątek a dzisiaj przywiźli to nic dziwnego że pękła :/ Gosiu86, czy to ten Hydromet od szamba? http://www.lit.pl/hydromet-olawa/oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 26.01.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Frankai, ja niby powinnam pamietac, ale niestety... Kiedy to bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 26.01.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Po nierównej walce z wyszukiwarką na forum... poddaję się. Może ktoś, kto montował szambo podać mi koszty takiego luksusu Wszystko razem (zakup, wykop, montaż, przyłączenie do budynku, zasypanie, itd.) Oczywiście namiary na sprzedawców/wykonawców też bym poprosił. Ja właśnie się zanoszę z zamiarem zakupu szamba, ale zbyt dużo wody mam obecnie na działce. Zobacz sobie tutaj http://www.szambo.go3.pl/index.php?s=szamba-ceny-szambo-cena. Jakbyśmy zamówili razem to transport byłby tańszy, ja właśnie czekam, aż ktoś z okolicy zamówi. Wtedy koparka jest we własnym zakresie, oni przywożą i wsadzają do dziury, najlepiej na drugi dzień podłączyć do domu i zasypać (to też we własnym zakresie). Madeleine u nich zamawiała i z tego co kojarzę była zadowolona z tej firmy. Ja raczej też jestem na nich zdecydowana, czekam tylko na lepszą pogodę i transport łączony, więc może byłbyś chętny? Mogę przedzwonić i dopytać jakby wyglądały koszty dostawy, muszę tylko wiedzieć jaką pojemność i typ byś brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 26.01.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ja właśnie się zanoszę z zamiarem zakupu szamba, ale zbyt dużo wody mam obecnie na działce. Zobacz sobie tutaj http://www.szambo.go3.pl/index.php?s=szamba-ceny-szambo-cena. Jakbyśmy zamówili razem to transport byłby tańszy, ja właśnie czekam, aż ktoś z okolicy zamówi. Wtedy koparka jest we własnym zakresie, oni przywożą i wsadzają do dziury, najlepiej na drugi dzień podłączyć do domu i zasypać (to też we własnym zakresie). Madeleine u nich zamawiała i z tego co kojarzę była zadowolona z tej firmy. Ja raczej też jestem na nich zdecydowana, czekam tylko na lepszą pogodę i transport łączony, więc może byłbyś chętny? Mogę przedzwonić i dopytać jakby wyglądały koszty dostawy, muszę tylko wiedzieć jaką pojemność i typ byś brał. Ja tez jestem zainteresowany, ale dopiero gdzieś w czerwcu. Nie wiem, czy Wy chcecie tyle czekać? Jak nie, to rzucę temat znowu w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 26.01.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Skoro teraz masz zbyt dużo wody to pewnie dopiero na wiosnę coś będzie można zadziałać. Zerknę wieczorkiem jak będę w domu w projekt, jaka to ma być pojemność, bo coś tam na pewno jest napisane, ew. skoro już się orientowałaś w temacie to może wiesz jakie powinno być duże dla 4 osobowej rodzinki, Lepsze 1 czy 2 komorowe...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 26.01.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Haku, Ja mam w projekcie 10m3 i taki też montujemy. Myślę, że taki powinien być ok. Mniejszy trzeba będzie częściej opróżniać.Do wiosny możemy spokojnie poczekać, oby tylko było sucho, bo wiosna zeszłego roku była masakryczna.Pedro73, do czerwca to już zbyt długo, mam nadzieję, że wtedy będziemy już mieszkać. Ale jak rzucić temat na forum to pewnie się ktoś znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 26.01.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Właśnie widziałem że min. 10 m3, ew 12 m3. Tylko jedna czy dwie komory. Jak będziesz mogła to zadzwoń i dopytaj się o koszty, bo do tego dochodzą kominki, właz iitd. Jak trzeba dół przygotować pod włożenie. Bo rozumiem że później to już tylko rurą łączy się wylot z domu, zasypuje i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 26.01.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ok, już znam szczegóły, wyślę ci info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 26.01.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ok, już znam szczegóły, wyślę ci info na priv. Czy ja też mogę prosić o info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 26.01.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Czy ja też mogę prosić o info na priv jasne, poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.01.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Frankai, ja niby powinnam pamietac, ale niestety... Kiedy to bylo? Szczerze mówiąc nie wiem. Szkoła średnia chyba i raczej to było jako ciekawostka niż coś, co trzeba się nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cegiełka83 26.01.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Gdyby ktoś potrzebował szambo ekologiczne to polecam King-PiastKinga Wieloch informacje pod nr. tel.789-028-739ceny jedne z najniższych we Wrocławiu za 3000 l zapłaciłam 2700 zł z transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 26.01.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 jasne, poszło Dzięki Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 26.01.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Gosiu86, czy to ten Hydromet od szamba? http://www.lit.pl/hydromet-olawa/oferta szczerze powiedziawszy to nie wiem bo tym tematem zajmował się Małż, przykro mi ale nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 26.01.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Szczerze mówiąc nie wiem. Szkoła średnia chyba i raczej to było jako ciekawostka niż coś, co trzeba się nauczyć. Frankai, mialam na mysli, ze bylo to pewnie ze 100 lat temu... Wlasnie kupilam sobie meble do ogrodu zimowego z drzewa akcjowego. Dwa fotele, sofa dwuosobowa i stolik. Szare siedziska i poduchy, drewno takie mahoniowe (kolor). A to wszystko za 350e w promocji. Szok! W Obornikach Slaskich sa po 4tys. zl. Wlasnie zalatwiam transport do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.01.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dory Wieczór - nieśmiało;)Jejku, myślałem, że tu zakurzone kąty zastanę a tu proszę - pieknie się wątek rozwija;)))Jedna z czytelniczek mojego Dziennieka mnie dzisiaj nawiedziła telefonem o poradę, więc zaglądam tu z ciekawości.Pozdrawiam, starych i nowych Budowniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 26.01.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Daro!!!Gdzie Ty sie podziewales tyle czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.01.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 HIHI, witaj, Budowałem i jeszcze nie skończyłem;) 3 razy zmieniłem pracę, kredyt powiekszył się prawie dwókrotnie i takie tam problemy;))) A co u Ciebie? lub co słychać na forum - jakieś imprezki? A gdzie reszta naszej starej wiary? pobudowali i siedzą teraz przed ciepłymi kominkami w domkach;))? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.01.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 myślałem, że tu zakurzone kąty zastanę moderator jest fanatykiem sprzątania, nie ma mowy o kurzu cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cegiełka83 26.01.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Frankai, mialam na mysli, ze bylo to pewnie ze 100 lat temu... Wlasnie kupilam sobie meble do ogrodu zimowego z drzewa akcjowego. Dwa fotele, sofa dwuosobowa i stolik. Szare siedziska i poduchy, drewno takie mahoniowe (kolor). A to wszystko za 350e w promocji. Szok! W Obornikach Slaskich sa po 4tys. zl. Wlasnie zalatwiam transport do Polski. Fotki poproszę. Gdzie takie ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts