wojgoc 26.01.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Fotki poproszę. Gdzie takie ceny? ja też poproszę.... a takie ceny to chyba w Irlandii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 26.01.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Nie chodzi mi przy tym o metodę prób i błędów, czy krokowe przybliżanie. Chodzi mi o takie algorytmiczne podejście (takie jak "dzielenie w słupku"). Pewnie niewielu będzie umiało Suspenser - pamiętasz? Jak ktoś chce przećwiczyć to niech weźmie sobie np. 8 365 247 i spróbuje dojść do pierwszego miejsca po przecinku. Czekam na zgłoszenia "UMIEM" Szczerze mówiąc kompletnie nie pamiętam [bo mi to nie potrzebne a umiejętności nieużywane zanikają nawet szybciej niż narządy]. Na szczęście mamy wujka googla Podobnie jak z obliczaniem macierzy metodą Sarusa [kiedyś zadziwiałem innych obliczając dzięki tej metodzie wyniki układów równań w pamięci] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 26.01.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 ja też poproszę.... a takie ceny to chyba w Irlandii... Tam są tanie auta - może przy okazji kupić jakieś i przywieźć samemu Jakby co to jestem chętny na autko stamtąd [w Allegro jest] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 26.01.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Oj SUSPENSER - albo na PWr idą osoby o podobnych poglądach, albo nas przeprogramowali ale ciiii bo Tatarak lepiej o mnie ostatnio myśli, a to znowu stereotypy się kłaniają Idą różne osoby, ale Ci którzy dotrwali do końca musieli nauczyć się radzić sobie w tych jakże niesprzyjających do "przetrwania" warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 26.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 http://bit.ly/yQcqGo Hej super to zrobiłeś - samo się "robi" Naucz mnie ... to będę uczył innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 26.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A gdzie reszta naszej starej wiary? pobudowali i siedzą teraz przed ciepłymi kominkami w domkach;))? Na forum też siedzą - bo jak tu zrezygnować z jednego z wirtualnych żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.01.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Tam są tanie auta - może przy okazji kupić jakieś i przywieźć samemu Jakby co to jestem chętny na autko stamtąd [w Allegro jest] tylko przeróbka kierownicy na właściwą stronę trochę kosztuje:rolleyes: a po prawej nie zarejestrujesz w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.01.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A to wszystko za 350e w promocji. Szok! W Obornikach Slaskich sa po 4tys. zl. Nie da się ukryć, że marże w Polsce są horrendalne, a co ciekawsze hiper- i supermarkety nie płacą podatków. Ponoć supermarkety mają metodę - 5 lat i zmiany szyldu, bo koniec zwolnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.01.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dory Wieczór - nieśmiało;) Jejku, myślałem, że tu zakurzone kąty zastanę a tu proszę - pieknie się wątek rozwija;))) Jedna z czytelniczek mojego Dziennieka mnie dzisiaj nawiedziła telefonem o poradę, więc zaglądam tu z ciekawości. Pozdrawiam, starych i nowych Budowniczych. "Ojciec" żyje i pilnuje Pozdrawiam również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.01.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 moderator jest fanatykiem sprzątania, nie ma mowy o kurzu cześć Ja fanatykiem sprzątania Oj żona i mama by się uśmiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.01.2012 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Szczerze mówiąc kompletnie nie pamiętam [bo mi to nie potrzebne a umiejętności nieużywane zanikają nawet szybciej niż narządy]. Podobnie jak z obliczaniem macierzy metodą Sarusa [kiedyś zadziwiałem innych obliczając dzięki tej metodzie wyniki układów równań w pamięci] Sarusa nie pamiętam. 3xZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 27.01.2012 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Idą różne osoby, ale Ci którzy dotrwali do końca musieli nauczyć się radzić sobie w tych jakże niesprzyjających do "przetrwania" warunkach Ja to inaczej odbieram. Za naszych czasów trzeba było zdać egzamin i nie był on wcale trywialny. Mój brat w czerwcowych egzaminach miał 2-2-3 (mat, fiz, język), a w technikum świadectwo z paskiem. Za to potem trudno było wylecieć. Do dziś pamiętam jak to ludzie mieli problemy z... logarytmami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 27.01.2012 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 tylko przeróbka kierownicy na właściwą stronę trochę kosztuje:rolleyes: a po prawej nie zarejestrujesz w Polsce A jakby się dało (KE prowadzi postępowanie przeciw Polsce w tym temacie) zarejestrować to jeździłbyś? Sorry, ale jak dla mnie to paranoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.01.2012 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Nie da się ukryć, że marże w Polsce są horrendalne, a co ciekawsze hiper- i supermarkety nie płacą podatków. Ponoć supermarkety mają metodę - 5 lat i zmiany szyldu, bo koniec zwolnienia. Hit, Billa,Geant - to przykłady takiego działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.01.2012 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A jakby się dało (KE prowadzi postępowanie przeciw Polsce w tym temacie) zarejestrować to jeździłbyś? Sorry, ale jak dla mnie to paranoja. Polska nie jest jedynym krajem, który nie rejestruje takich aut. dla mnie to też paranoja - jak kilka innych angielskich rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 27.01.2012 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 dla mnie to też paranoja - jak kilka innych angielskich rozwiązań Coś mi świta, że oryginalnie ruch był lewostronny, a wynikało to z faktu, żeby woźnicowie mogli sobie podać rękę przy mijaniu się. A czemu zmieniono to już nie pamiętam. Inna sprawa, że nie widzę wielkiej różnicy w jeżdżeniu u nas i u nich. Nie miałem żadnego problemu z przestawieniem się, jak pojechałem tam w delegację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda13 27.01.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Witam serdecznie, Czy macie jakiś dobry namiar na drewno kominkowe? Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 27.01.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Witam serdecznie, Czy macie jakiś dobry namiar na drewno kominkowe? Z góry dziekuję podłączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.01.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Coś mi świta, że oryginalnie ruch był lewostronny, a wynikało to z faktu, żeby woźnicowie mogli sobie podać rękę przy mijaniu się. A czemu zmieniono to już nie pamiętam. Inna sprawa, że nie widzę wielkiej różnicy w jeżdżeniu u nas i u nich. Nie miałem żadnego problemu z przestawieniem się, jak pojechałem tam w delegację. mnie świta, że Napoleon zaprowadził ruch prawostronny. ale ja słaba z historii jestem, to mogłam go pomylić z Kleopatrą albo z Rooseveltem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.01.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 mnie świta, że Napoleon zaprowadził ruch prawostronny. ale ja słaba z historii jestem, to mogłam go pomylić z Kleopatrą albo z Rooseveltem Napoleon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts