wojgoc 06.02.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Bardzo często mają szablon i każda ewentualna zmiana jeżeli jest wogóle możliwa potrzebuje całego procesu, aby była zaakceptowana. A to może trwać wieki i nie zawsze może się udać. jeśli pracownik jest strategiczny to ten proces przebiega bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.02.2012 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 jeśli pracownik jest strategiczny to ten proces przebiega bardzo szybko Jeżeli chodzi o prawdziwe korporacje, to bym się nie łudził. Jeżeli mowa o oddziale, który jest w trakcie rozwoju, to pewnie szanse są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.02.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Jeżeli chodzi o prawdziwe korporacje, to bym się nie łudził. Jeżeli mowa o oddziale, który jest w trakcie rozwoju, to pewnie szanse są. a czym się różni prawdziwa od fałszywej korporacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 07.02.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Pozwolę sobie chwilowo zmienić temat...Rozpatruję zakup dachówki. Po spotkaniu w jednej z hurtowni usłyszałem następujące opinie:1. Roben krajowy zapewnia dobrą wentylację dachu (krzywe dachówki).2. Creaton i Koramic - problem z obsługą posprzedażową: reklamacje, wymiana uszkodzonych dachówek w trakcie transportu. Oczekiwanie na dostawę "uzupełniającą", jak czegoś zabraknie jest bardzo długie.3. RuppCeramika - jak już, to te wypalane w Niemczech, bo lepsza jakość. To jest ich typ. Na ile to jest marketing hurtowni, a ile w tym prawdy. Nie chcę się pakować w jakiegoś gniota, chcę sensowne dachówki - wypadkowa ceny i jakości. Help me. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 07.02.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Polecam creaton, bardzo ładna i równa, u mnie potłuczona była jedynie jedna sztuka, a dodali chyba z 10 szt. dodatkowo. Jak potem zabrakło dachówki i nie mieli jej w hurtowni, w której kupowałam, to kupiłam gdzie indziej i nie było problemu z odcieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.02.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Pedro, a w jaki "fason" uderzasz? ja mam płaską cementową Tegalit i bardzo sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.02.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 a czym się różni prawdziwa od fałszywej korporacji? Bo prawdziwa, to taka "eśta, eśta", a fałszywa to taka "chodźcie, chodźcie, nam Was tutaj potrzeba!" Zacząłem właśnie się zastanawiać, bo może się mylę i powinienem rozgraniczyć korporację od koncernu Bo ja to może w koncernie jestem obecnie, więc na korporacjach to się znam jak łysy na grzebieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 07.02.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Pedro, a w jaki "fason" uderzasz? ja mam płaską cementową Tegalit i bardzo sobie chwalę Ja klasycznie: fala / esówka. Mam (będę miał)) dwuspadowy dach w dwoma lukarnami, jakieś 280 m2. I do tego ceramika - sprawdzona od stuleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.02.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 a jak klasycznie, to nie mam pojecia ja badałam tylko temat płaskich. stulecia mnie szczerze mówiąc słabo interesują, bo nie zamierzam aż tak długo żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 07.02.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Tatarak, a przekazanie "ojcowizny" potomkom?!!! Gdzie oni będą mieszkać!!! Oj egoistka z Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 07.02.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Polecam obejrzeć na żywo i zrobić wyceny w MSM na Tyskiej, mają bardzo dobre ceny na dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 07.02.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Polecam obejrzeć na żywo i zrobić wyceny w MSM na Tyskiej, mają bardzo dobre ceny na dachówki. Dzięki, sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.02.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Tatarak, a przekazanie "ojcowizny" potomkom?!!! Gdzie oni będą mieszkać!!! Oj egoistka z Ciebie . w mojej rodzinie i w rodzinie męża dzieci mają zwyczaj wyprowadzać się od rodziców najpóźniej po ukończeniu 23 roku życia (mój mąż poszedł do liceum z internatem w wieku 14 lat, ja wyjechałam na studia mając 19) i potem już się usamodzielniać i tak już od paru dobrych pokoleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 07.02.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 jeśli pracownik jest strategiczny to ten proces przebiega bardzo szybko o właśnie a mi tym tekstem dali do zrozumienia, że nie jestem co mi nie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 07.02.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 w mojej rodzinie i w rodzinie męża dzieci mają zwyczaj wyprowadzać się od rodziców najpóźniej po ukończeniu 23 roku życia (mój mąż poszedł do liceum z internatem w wieku 14 lat, ja wyjechałam na studia mając 19) i potem już się usamodzielniać i tak już od paru dobrych pokoleń. Czyli na szczęście nie hołdujesz wzorcom włoskim... Ja jestem podobnego zdania. Jak najszybciej wypad na swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.02.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ja klasycznie: fala / esówka. Mam (będę miał)) dwuspadowy dach w dwoma lukarnami, jakieś 280 m2. I do tego ceramika - sprawdzona od stuleci najbliżej masz do hurtowni w Bielanach na Kłodzkiej. Ja polecam Creatona - u mnie, tak jak u Gosi1611 nie było żadnego problemu. Mam Creaton Balance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 07.02.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 najbliżej masz do hurtowni w Bielanach na Kłodzkiej. Właśnie u nich byłem. Będę tam też materiały kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.02.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ja polecam Creatona - u mnie, tak jak u Gosi1611 nie było żadnego problemu. Mam Creaton Balance oba te dachy widziałam "temi oczami" i faktycznie wyglądają bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.02.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Właśnie u nich byłem. Będę tam też materiały kupował. hmmm, ceny innych materiałów nie mieli zbyt ciekawych, ale moze się poprawili - przynajmniej transport bedzie blisko i łatwiej cos szybko dowieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 07.02.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 hmmm, ceny innych materiałów nie mieli zbyt ciekawych, ale moze się poprawili - przynajmniej transport bedzie blisko i łatwiej cos szybko dowieźć Na razie sprawdzałem Renovę, Manex, Sztabę, Buildera z Nowodworskiej, Budinpol, Budrol z Żórawiny. Ceny mają najniższe na te same produkty. Można kupić taniej, ale np. materiały betonowe preferuję z Termatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts