Tatarak 10.02.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 i długo mam tak siedzieć? bo wiesz, ciutkę niewygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 10.02.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 i długo mam tak siedzieć? bo wiesz, ciutkę niewygodnie Aż do osiągnięcia oczekiwanej temperatury na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.02.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 oj, to musimy się jednak przyzwyczaić do zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.02.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Siła woli to ponoć olbrzymia broń. Generalnie ludzki mózg to bardzo ciekawe urządzenie. Przy dobrej wyobraźni i samą zagrychą można się urżnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 10.02.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Witam, z Wroclawia:)Dolecialam wczoraj szczesliwie przez Oslo(!). Zaplacialam za bilet 48e w dwie strony. Bezposredni kosztowal 220e.Norwegia jest piekna!!! I jaka zdrowa, ekologiczna. Nie to co IE.Wojgoc, moj gres z casto to jednak Stargres grafitowy. Doszly tez akcesoria lazienkowe Grohe. Tez bardzo ladne. Seria essencials, niedroga a porzadnie wygladajaca.Czekam jeszcze na kuriera z meblami ogrodowymi. Mial byc wczoraj, ale bedzie jutro. Musze je jeszsze poskrecac z tata i pomontowac te akcesoria w lazienkach.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 10.02.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 cześć ellaj:) trochę tylko zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 10.02.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 damn right W mojej firmie też się pochrzaniło gdy przejęła nad nią kontrolę korporacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cegiełka83 10.02.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Melduje, że Pan Roman z Masterart zakończył montaż szyb w kuchni. Mogę z pełną odpowiedzialnością polecić. Rzetelny, dokładny, niedrogi.Z podbitką chłopaki tez jutro kończą, również jestem zadowolona. Może w końcu koniec nierzetelnych ekip.Poproszę namiary na ekipę od struktury - okolice Psiego Pola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.02.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Witam, z Wroclawia:) Wojgoc, moj gres z casto to jednak Stargres grafitowy. . witaj właśnie mam ten stargresowy gres pod nogami (próbkę znaczy) i zastanawiam się, gdzie by go położyć, bo fajowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 10.02.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 i długo mam tak siedzieć? bo wiesz, ciutkę niewygodnie nie wstawaj na siku! Ellaj, nic tylko latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.02.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Melduje, że Pan Roman z Masterart zakończył montaż szyb w kuchni. Mogę z pełną odpowiedzialnością polecić. Rzetelny, dokładny, niedrogi. Z podbitką chłopaki tez jutro kończą, również jestem zadowolona. Może w końcu koniec nierzetelnych ekip. Poproszę namiary na ekipę od struktury - okolice Psiego Pola. wklej fotkę tych szyb, pliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.02.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 nie wstawaj na siku! a wiesz, że od tego można umrzeć?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 10.02.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ellaj, nic tylko latać Madeleine, wlasnie sie zastanawiam czy nie poleciec teraz przez Holandie:) Tzn. nastepnym razem, bo na powrot juz mam bilet. Tataraczku, a ja dokupie jeszcze tego gresu i poloze na ten spiep....ny w kotlowni i korytarzyku pomiedzy. I bedzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 10.02.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 a wiesz, że od tego można umrzeć?! umrzeć jak umrzeć, ale... no dobra, nie rozwijam tematu Ellaj, leć naokoło wręcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.02.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Witam, z Wroclawia:) Do kiedy będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cegiełka83 10.02.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 wklej fotkę tych szyb, pliz Tataraczku to tak na szybko, kuchni jeszcze wiele brakuje a fotka i tak nie oddaje uroku szybki. Może jutro za dnia lepiej wyjdzie. Wygodna w myciu. U mnie jest klejona bo nie podobają mi się śruby. http://img851.imageshack.us/img851/8574/p1011086k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.02.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Cegiełka, musisz koniecznie wrzucić zdjęcia kuchni na gotowo - ciekawie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 10.02.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Do kiedy będziesz? We wtorek o 17.00 wracam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.02.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 To króciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.02.2012 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Proszę Pana - skoro podałem cenę 28 000, to chyba po kilku latach inflacja podbiłaby jeszcze wyżej. No chyba że sądzisz, iż to było przed denominacją i kosztowały 2.80 PLN Wysyłam ci wycenę emalią. Tak - to ta firma. dzięki za maila, ale ceny faktycznie spadły od tamtego czasu. W tej chwili za stopień z buku mają jakieś 700 zeta netto więc sam widzisz że już na tym masz jakies dwie stówy na stopniu do przodu. Ale tak jak mówiłem, zwykly stolarz wycenił mi schody na około 18-20tyś zeta. Wstępnie Teko wyceniło na 14tyś. Oczywiście to jest tylko teoretyczna kwota więc nie będę czarował do momentu jak dostanę konkretną wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts