Kaśka73 15.02.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 do drzwi to i ja się przymierzam podobają mi się z dewro nova ale zobaczę jaka wycena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.02.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 też się nad tym zastanawiam. Jak na Wro, to cena nie jest wygórowana. A skoro taka przyjazna okolica, to dziwne, że jeszcze nie sprzedana. Mila, sprawdź może dokładnie z tym WZ. Popytaj sąsiadów, czy poza czasem oczekiwania mieli jakiekolwiek problemy. zapytaj w zakładzie komunalnym, czy nie ma problemu z zapewnieniem dostaw wody, bo może być tak, że np istniejąca sieć nie jest w stanie obsłużyć więcej odbiorców i bu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.02.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 a mnie się obecnie podobają tylko Prestige i jestem załamana, bo już mniej tanie znaleźć to raczej sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 15.02.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 dokłądnie tak, kredyt hipoteczny, bo docelowo bedziemy sie budować, ale widać analityk nie potrafi popatrzyć na papiery - że to osiedle domków jednorodzinnych i że na tej działce na pewno bedzi emozliwosć otzymanai a WZ na dom. No nic, czekam na info z mBanku i Millenium.. mielismy identyczną sytuację 3 lata temu gdy kupowlismy działke (tez bez WZ w otoczeniu domów jednorodzinnych). Były powazne problemy z kredytem. dostalismy ostatecznie w BZ WBK. Warto poprosic aby o wz wystapił sprzedający, fakt ze to trwa (czekalismy 9 m-cy) ale kupuje się wiaodmo co i nie traci się samemu czasu na czekanie, teraz mozna podpisac umowe przedwstepną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 15.02.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Piękne drzwi ma Madeleine. To chyba własnie Dewro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 15.02.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 mielismy identyczną sytuację 3 lata temu gdy kupowlismy działke (tez bez WZ w otoczeniu domów jednorodzinnych). Były powazne problemy z kredytem. dostalismy ostatecznie w BZ WBK. Warto poprosic aby o wz wystapił sprzedający, fakt ze to trwa (czekalismy 9 m-cy) ale kupuje się wiaodmo co i nie traci się samemu czasu na czekanie, teraz mozna podpisac umowe przedwstepną. mądre rozwiązanie. Nie kupuje się kota w worku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 15.02.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 A ja w temacie firm od ogrodzen przyszłam się podpytać.. Jak mrozy puszczą i ziemia rozmarznie chcemy robic ogrodzenie. - częściowo panele z siatki na podmurówce, częsciowo (z przodu) teraz same slupki betonowe, dopniemy uzywana aktualnie siatke lesną ajak się skończymy budować to zrobimy cos ładnego. Macie namiary na sprawdzone firmy (i niedrogie ))? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 15.02.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 -drogo -mała działka -ludzie wokół -grill ze znajomymi do 22, potem przychodzi Straż Miejska jak masz głupiego sąsiada Tak jak napisałem... dla mnie to praktycznie same wady ale ja to dziwny jestem de gustibus... no zalezy jaka działka komu potzrebna, mi te 1200 m2 w pełni wystarczy: dom postawię, piaskownice i huśtwaki dla dzieci, dwie grządki z bazylią, dmuchany basen latem też się zmieści, no dla mnei w sam raz... Ktoś pytała gdzie takie działki we Wro bez WZ - na Złotnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 15.02.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 też się nad tym zastanawiam. Jak na Wro, to cena nie jest wygórowana. A skoro taka przyjazna okolica, to dziwne, że jeszcze nie sprzedana. Mila, sprawdź może dokładnie z tym WZ. Popytaj sąsiadów, czy poza czasem oczekiwania mieli jakiekolwiek problemy. A sprawdzałaś pod katem terenów zalewowych? A może ceny tak spadły. Jak kupowałam działkę w 2008r., koleżanka kupowała na Zernikach. Płaciła chyba coś około 450 zł za m2. Sprawdziłam, u mnie to też jedno z kryteriów było. A działka tańsza bo na przetargu od miasta kupiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 15.02.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 no zalezy jaka działka komu potzrebna, mi te 1200 m2 w pełni wystarczy: dom postawię, piaskownice i huśtwaki dla dzieci, dwie grządki z bazylią, dmuchany basen latem też się zmieści, no dla mnei w sam raz... Ktoś pytała gdzie takie działki we Wro bez WZ - na Złotnikach a to będziemy sąsiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 15.02.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Sprawdziłam, u mnie to też jedno z kryteriów było. A działka tańsza bo na przetargu od miasta kupiona. to faktycznie moja opcja z umowa przedwstepna odpada, u nas sytuacja była identyczna, tez Złotniki, tez przetarg, tylko w 2008 r. kupowalismy. Wtedy jak pisałam dostalismy w BZ WBK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.02.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 A ja w temacie firm od ogrodzen przyszłam się podpytać.. Jak mrozy puszczą i ziemia rozmarznie chcemy robic ogrodzenie. - częściowo panele z siatki na podmurówce, częsciowo (z przodu) teraz same slupki betonowe, dopniemy uzywana aktualnie siatke lesną ajak się skończymy budować to zrobimy cos ładnego. Macie namiary na sprawdzone firmy (i niedrogie ))? mam ogrodzenie z podmurówki i siatki robione przez firma metal z sycowa (robią też z paneli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.02.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 a mnie się obecnie podobają tylko Prestige i jestem załamana, bo już mniej tanie znaleźć to raczej sztuka patrzyłam w goooglu podobne do nova które mi sie widzą no i cena ok czy są gdzieś we wrocławiu do pogladania u mnie również cena będzie ważna przy wyborze w belpolu wstępna cena "fajnych" drzwi to 1.5-2k:( Piękne drzwi ma Madeleine. To chyba własnie Dewro. Madeline zostałaś wywołana do odpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.02.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 to ciesz się, w ukeju by ci paracetamol dali i idź gościu do domu To i tak lepiej niż w wojsku: witamina C i trampki (na wszystko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.02.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 A działka tańsza bo na przetargu od miasta kupiona. wg mnie to szczyt chamstwa, by miasto wystawiało działki na przetarg bez WZ, które samo uchwala:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 15.02.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 mielismy identyczną sytuację 3 lata temu gdy kupowlismy działke (tez bez WZ w otoczeniu domów jednorodzinnych). Były powazne problemy z kredytem. dostalismy ostatecznie w BZ WBK. Warto poprosic aby o wz wystapił sprzedający, fakt ze to trwa (czekalismy 9 m-cy) ale kupuje się wiaodmo co i nie traci się samemu czasu na czekanie, teraz mozna podpisac umowe przedwstepną. czyli w BZ WBK dostaliscie bez WZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.02.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 heh znowu forum zaspamowałem Nałóg panie kochany... nałóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.02.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 -grill ze znajomymi do 22, potem przychodzi Straż Miejska jak masz głupiego sąsiada To akurat zaleta Ja widzę drugą stronę medalu w mojej małej mieścinie - ujadający pół nocy pies, którym nikt się nie zajmie. Policji to nie widać u nas w ogóle. Na komisariacie jest ciemno (a może to przez oszczędności, a nie brak obsady?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 15.02.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 czyli w BZ WBK dostaliscie bez WZ? tak ale to było dobre 3 lata temu. nie wiem jakie mają teraz warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 15.02.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 wg mnie to szczyt chamstwa, by miasto wystawiało działki na przetarg bez WZ, które samo uchwala:mad: tak myślę żeby jeszcze choć MPZP był.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts