czuszka 15.02.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 wg mnie to szczyt chamstwa, by miasto wystawiało działki na przetarg bez WZ, które samo uchwala:mad: sami nie mogą być wnioskodawca a nie wiem czy WZ mozna z urzedu bez wniosku wydawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 15.02.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 no Mbank nam własnie odmówił Choc nie wiem czy to nie jest tak, że doradca z Open Finanse chce nas zmusić do wziecia kredytu w Getinie bo Open F. i Getin to jedno, i pewnie doradca ma najlepszy % od tego jak sprezeda kredyt w Getinie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.02.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Warto poprosic aby o wz wystapił sprzedający, fakt ze to trwa (czekalismy 9 m-cy) Dom teściów stoi na dużej działce. Będę składał wniosek o WZ pod kątem podziału. Właśnie pod kątem by łatwiej było ją sprzedać zbędną część lub było wiadomo, że tylko całość można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 15.02.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 no Mbank nam własnie odmówił Choc nie wiem czy to nie jest tak, że doradca z Open Finanse chce nas zmusić do wziecia kredytu w Getinie bo Open F. i Getin to jedno, i pewnie doradca ma najlepszy % od tego jak sprezeda kredyt w Getinie.. nie lepiej samemu poszukać? mamy negatywne doświadczenia z pośrednikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.02.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 no zalezy jaka działka komu potzrebna, mi te 1200 m2 w pełni wystarczy: Tataraczce nie starczyłoby na sam ogród Moje prawie 2 by weszły Mam 672 (chciałem max 900m2, ale min. 600m2). Też w mieście, żeby autobus miejski był w zasięgu, bo dużo czasu jestem w delegacjach, a żona też nie zawsze może synka wozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.02.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 wg mnie to szczyt chamstwa, by miasto wystawiało działki na przetarg bez WZ, które samo uchwala:mad: A to WZ są aż tak ogólne? Mi kazali narysować co chcę postawić, to przyjadą sprawdzić i wydadzą w max 3 miesiące. No ale to prowincjonalne miasteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.02.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 patrzyłam w goooglu podobne do nova które mi sie widzą no i cena ok czy są gdzieś we wrocławiu do pogladania u mnie również cena będzie ważna przy wyborze w belpolu wstępna cena "fajnych" drzwi to 1.5-2k:( mnie się niestety podobają takie: "DL81C Wypełnienie: Naturalny, ryflowany obłóg drewna egzotycznego wykończony olejem naturalnym. Skrzydła drzwi: 670-970mm dla wysokości 2055mm Ościeżnice: regulowane- zakres regulacji do 16 cm Cena kompletnych drzwi obejmuje: skrzydło, ościeżnicę, klamkę i zamek standardowy lub magnetyczny - 2470 zł netto Opcje dodatkowe: Dopłata za inny kolor ościeżnicy (standardowo srebrna)-99 zł netto Zakres regulacji ościeżnicy do 32 cm - 100 zł netto" skrzydło w takiej jakby metalowej ramce. już gadałam ze stolarzem i mówi, że jak mi ślusarz równo wyspawa ramkę, to mogą pokombinować, żeby drewno włożyć - na pewno wyjdzie taniej. jeszcze kwestia metalowej ościeżnicy - ktoś wie, gdzie takie coś tanie można kupić? ładnie by mi pasowały do schodów z nierdzewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 15.02.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 nie lepiej samemu poszukać? mamy negatywne doświadczenia z pośrednikami. no własie przechodzimy do tego punktu czyli bedziemy sami szukac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.02.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 A ja w temacie firm od ogrodzen przyszłam się podpytać.. Jak mrozy puszczą i ziemia rozmarznie chcemy robic ogrodzenie. - częściowo panele z siatki na podmurówce, częsciowo (z przodu) teraz same slupki betonowe, dopniemy uzywana aktualnie siatke lesną ajak się skończymy budować to zrobimy cos ładnego. Macie namiary na sprawdzone firmy (i niedrogie ))? podpinam się pod temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.02.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 To i tak lepiej niż w wojsku: witamina C i trampki (na wszystko) trampki na rękę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.02.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Nałóg panie kochany... nałóg nie nałóg a brak czasu regularnego odczytywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 15.02.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 A propos nałogówhttp://facet.wp.pl/kat,70996,wid,14191387,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.02.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 no Mbank nam własnie odmówił Choc nie wiem czy to nie jest tak, że doradca z Open Finanse chce nas zmusić do wziecia kredytu w Getinie bo Open F. i Getin to jedno, i pewnie doradca ma najlepszy % od tego jak sprezeda kredyt w Getinie.. zgadza się, mają lepszy procent. Lepiej zróbcie jak wam czuszka radzi. Trzeba poświęcić trochę więcej czasu bo te same rzeczy musicie opowiadać w kilku instytucjach, ale na pewno się opłaci. Te doradztwa są dla leniwych lub nie mających czasu kasiastych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.02.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 A propos nałogów http://facet.wp.pl/kat,70996,wid,14191387,wiadomosc.html i dlatego nie ma nic lepszego jak szklaneczka danielsa z colą wieczorkiem po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 15.02.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Mila_Wroc - doradcy to nie jest najoszczędniejsze rozwiązanie.Można skorzystać z różnych porównywarek kredytowych, ale trzeba zawsze dokładnie sprawdzić, czemu banku A rata wyniesie 2200, a w banku B 2400. Często jest tak, że płacisz przez 2 lata 2200, a potem przez 28 po 2600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.02.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 i dlatego nie ma nic lepszego jak szklaneczka danielsa z colą wieczorkiem po pracy. szczególnie, jak ktoś jest nicieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 15.02.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Nicień, człowiek, kot - wszystko jedno. Była kiedyś taka piosenka, tylko z innym tekstem: "Bo wszystkie stworzenia to jedna rodzina, starszy, czy młodszy, nicień, czy dziewczyna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.02.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Pedro, Ty nicieniu, Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 15.02.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ja się bardzo z innymi istotami żywymi identyfikuję, bo mam ptasie nazwisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 15.02.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 no do pójdziemy prywatnie jeszcze do BZ WBK i do mBanku moze, plus umówiłam się na spotkanie z forumowym guru kredytowym - może on nam pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts