wojgoc 02.03.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 proponuje dr Hirnle - niestety pierwsza wizyta prywatna, ale potem mozna liczyc na leczenie kliniczne w ramach NFZhttp://www.drlidiahirnle.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.03.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.03.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 chyba jednak cofnę rekomendację dla tej Pani - jak czytam o laserowym, bezbolesnym usuwaniu nadżerek to mi się niedobrze robi. Nie znam kraju europejskiego gdzie jest to jeszcze robione, wg mnie to swiadome i celowe wyciaganie kasy od kobitek z jednoczesnym okaleczaniem - polski archaizm.a tytuł profesora do czegoś powinien zobowiązywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.03.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 a Ty ją po prostu wyguglałeś? mnie chodzi o lekarzy sprawdzonych, że tak powiem, na własnej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.03.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 a Ty ją po prostu wyguglałeś? mnie chodzi o lekarzy sprawdzonych, że tak powiem, na własnej skórze. pytalas o sprawdzoną - znam Ja z 15lat natomiast zdziwilem się, ogladając Jej strone, że proponuje laserowe leczenie czegoś, co kedys uwazala, ze nie ma sensu robic zgodnie ze swiatowymi tendencjami. Widać przeszła na ciemna stronę mocy. ale w innych sprawach, zwlaszcza nastoletnich dziewczyn mogę Ją spokojnie polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 02.03.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 proponuje dr Hirnle - niestety pierwsza wizyta prywatna, ale potem mozna liczyc na leczenie kliniczne w ramach NFZ http://www.drlidiahirnle.pl/ Bardzo mile wspominam tę lekarkę. Byłam u niej jak byłam nastką. Bardzo delikatna i miła. Pierwsza wizyta była prywatna i dość droga, ale zabieg, który musiałam mieć wówczas wykonany był już na NFZ. Zdaje mi się , że Ona przyjmuje na Borowskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.03.2012 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Frankai czy znasz inne niż te w linku lampki na schody świecące góra- dół? http://www.elektryczny.com/p,pl,4981,kinkiet+tango+duo+led+skoff.html na jakiej wysokości od stopnia powinna być lampka Lamp oglądałem dziesiątki tysięcy już chyba i... nie będę pamiętał takowych. Przede wszystkim dlatego, że nie są w moim guście. Sorrki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 03.03.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Forum wie, forum radzi, forum nigdy cię nie zdradzi... Słuchajcie, całkowity offtopic - znajoma ma 16-letnią córkę z poważnymi problemami z tarczycą (ostra nadczynność), do ktorych doszły jeszcze zaburzenia hormonów płciowych i pilnie poszukujemy namiarów na dobrą ginekolożkę - ze względu na wiek pacjentki koniecznie kobietę - która przyjmuje w ramach NFZ, bo na pewno zapowiada się dłuższe i intensywne leczenie, a rodziny nie stać, żeby przez dłuższy czas co kilka tygodni płacić za prywatne wizyty wg dzisiejszych stawek. pomożecie? Tataraczku, dr Hirowska. Super. Przyjmuje w Onkomedzie i tam wizyta kosztuje 80zl. Nie wiem czy mozna na nfz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 03.03.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 kiedyś pytałem ale zupełnie mi to umknęło - ile biorą za ułożenie m2 kostki granitowej (najlepiej z materiałami, bez kostki) ?+ namiary mile widziane. Szukam również namiarów na dobrą ziemię (i ceny równiez mnie interesują). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 04.03.2012 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 powiedzcie mi please bo nie chce mi się zaczynać czytać kolejnego wątku o drzwiach zewnętrznych, za ile wy je kupowaliście? Ja to za głowę się złapałem jak usłyszałem cenę za moje - ok 5500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 04.03.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 powiedzcie mi please bo nie chce mi się zaczynać czytać kolejnego wątku o drzwiach zewnętrznych, za ile wy je kupowaliście? Ja to za głowę się złapałem jak usłyszałem cenę za moje - ok 5500 my płaciliśmy ok 4500 z montażem, zamkami, drzwi drewniane z CAL-a. Zamawialiśmy w LAKBUDZIE. W IMPRO - te same drzwi proponowane za 5300 bez klamek i montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziggy2002 04.03.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam wszystkich! Czy moglibyscie sie podzielic namiarami na sprawdzona ekipe od SSO z okolic Wroclawia??Juz jestesmy na etapie ekipy i chcielibysmy ruszyc w najblizszym czasie. Dziekuje wszystkim za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 04.03.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 za ile wy je kupowaliście? Lupol model New3? Z montażem, dopłatą za meranti i ramkę z kwasówki: 3730zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 04.03.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 powiedzcie mi please bo nie chce mi się zaczynać czytać kolejnego wątku o drzwiach zewnętrznych, za ile wy je kupowaliście? Ja to za głowę się złapałem jak usłyszałem cenę za moje - ok 5500 Bodaj 4500 zł. Robione na zamówienie u Kampy. Wierna kopia tych: http://www.urbanfront.co.uk/contemporary-front-doors/1/designs/p1/sintra/r6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 04.03.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 aha, czyli widzę że nie to nie ściema. Mi krzyknęli taką kwotę, ale też dlatego że ubzduraliśmy sobie kiedyś fajny kolor okien - CANADIAN i teraz mamy zonka żeby cokolwiek dobrać do nich (drzwi, brama) w normalnych firmach bo taki kolor jest nietypowy i jedynie za dopłatą ok 15%. Masakra, nawet z płytkami do salonu mamy przez to lekką zadymę Frankai twoich jakoś nie mogłem znaleźć - one są drewniane? bo Jaretta z tego co widzę to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElwoodWroclaw 05.03.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Czy moglibyscie sie podzielic namiarami na sprawdzona ekipe od SSO z okolic Wroclawia?? Nic z tego ziggy2002. Ja pytałem o podłogówkę i tez nic. Ale przynajmniej mam namiary na dobrego ginekologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.03.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 bo z polecaniem ekip ostatnio róznie bywa...zalezna jest też lokalizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 05.03.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 bo z polecaniem ekip ostatnio róznie bywa... zalezna jest też lokalizacja. A są też tacy, co teraz zaczną (jak ja), więc na pewno nie polecą, żeby ekipa nie uciekła gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.03.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 A są też tacy, co teraz zaczną (jak ja), więc na pewno nie polecą, żeby ekipa nie uciekła gdzie indziej. wydawało mi się, ze SSO masz za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElwoodWroclaw 05.03.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 bo z polecaniem ekip ostatnio róznie bywa... zalezna jest też lokalizacja. No jasne, ale chociaż człowiek wie, że ktoś kogoś polecił a nie bierze Pana Ziutka z SzukamFachowca. Można spróbować, pogadać. Albo sie spodoba albo nie. A co ma lokalizacja? Ekipa albo dojedzie albo nie. Grupa przeciez wrocławska a nie dolnosląsko-opolska? Sorry ale dla nas, zaczynających dopiero budowanie, takie informacje o ekipach są bezcenne. Na 'kafelki duperelki' w koloreczku jak u znanego wszystkim ginekologa czas przyjdzie później. No offense. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts