wojgoc 10.03.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 witam na grupie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.03.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 witam na grupie:D No właśnie jakaś "oczadziała" byłam, że dopiero teraz tu trafiłam, choć właśnie wojgoc mnie zapraszał do grupy już kawał czasu temu. Sporo tu znanych mi z innych wątków budowniczych. Wstecz wszystkich postów raczej nie nadrobię (ponad 2 tyś stron ), ale planuję od teraz regularne wizyty. Wojgoc, a Ty gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.03.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Wojgoc, a Ty gdzie się budujesz? Bielany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.03.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 (ponad 2 tyś stron ) U mnie tylko 1068 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.03.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 U mnie tylko 1068 Może masz większy monitor? Ha ha ha!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.03.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Na calosci. Podjazd, przed domem i jedna sciezka do ogrodu zimowego. które konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.03.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 mam pytanie odnośnie montażu okien i kwestii usunięcia pianki montażowej-ekpia od okien zostawiła pianę -wiadomo: piana byla mokra jak kończyli, trochę wyschlo i wyszło...dziś był tynkarz-twierdzi ze te wystające powinni okniarze pousuwać. ale ekipa od okien twierdzi ze oni nigdy tego nie usuwają i w ogole co my chcemy... u mnie ta pianka prawie nie powychodziła, a tam gdzie jednak ociupinkę owszem, to już sobie tynkarze przycinają. (inna ekipa niż Wojgocowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.03.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 to ja też poproszę. Tatarak, na kiedy umawiasz ekipę od elewacji? jak rozliczę tę transzę, którą teraz robię czyli tak myślę, że na drugą połowę kwietnia najwcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.03.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Spotkanie się odbyło - Tatarak dotarła szczęśliwie, aczkolwiek trochę naokoło. Kolektor glikolowy zakopany na około 2 metrach, ładnie się odpowietrzył i wygląda, że będzie dobrze działał - wody w wykopie było całkiem dużo. Reszta instalacji w piątek uruchomiona - działa bezszelestnie. Czyli - jak na obecny stan jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Piczmanem. Nooooo to trzeba mi było zrobić taką szczegółową mapkę od samej AOW a nie dopiero na ostatnie 2 kilometry Awo - bądź tak dobry i napisz tu, dlaczego nie warto przepłacać za sztywne rury. Masz temat dobrze rozpracowany, to wytłumacz - wiesz, w ramach rekompensaty za kopanie przy płocie, jeśli czujesz taką potrzebę, a jeśli nie - no to po prostu, bo koleżanka prosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 11.03.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 które konkretnie? Toto grafitowe http://www.semmelrock.pl/produkty/plyty/detail.html?id=/_data/products/products/plyty-la-linia.html Nie wiem nawet ile kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.03.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 ja wiem, bo to moje marzenie... jesienią miałam wycenę na 115 zł/m2 za same płyty. i podobno nie nadają się na podjazd, tylko na chodnik ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.03.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Może masz większy monitor? Ha ha ha!! Raczej przeciwnie - pracuję na notebooku 12" ;( Po prostu sobie ustawiłem ręcznie parametr pp (post per page chyba, tylko za mało o jedno p ) na 50 (więcej się nie da - olewa). Default to 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.03.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 i podobno nie nadają się na podjazd, tylko na chodnik ech... Z definicji to się nie nadają. Jeżeli jednak opracowałoby się cuś, co powodowałoby brak naprężeń, to czemu nie * * ja z tych, co nie wierzą, że się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.03.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Raczej przeciwnie - pracuję na notebooku 12" ;( Po prostu sobie ustawiłem ręcznie parametr pp (post per page chyba, tylko za mało o jedno p ) na 50 (więcej się nie da - olewa). Default to 30. a gdzie mozna ustawic na 50 wpisów? bo mnie udaje się tylko na 40:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.03.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 a gdzie mozna ustawic na 50 wpisów? bo mnie udaje się tylko na 40:yes: A tak (podawałem to już kilka razy ): http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2783&pp=50&page=2222 Ja sobie zrobiłem taką zakładkę, żeby nie musieć wklepywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.03.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 jak rozliczę tę transzę, którą teraz robię czyli tak myślę, że na drugą połowę kwietnia najwcześniej. mnie olśniło, że w tym roku muszę zrobić elewację i wypadałoby ekipę zaklepać. Jak może jakieś hurtowe zamówienie, to byłoby taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 12.03.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ja też planuję elewację na kwiecień, już z Tatarak właśnie myślałyśmy, aby zrobić akcję grupowego zakupu styropianu, myślę, że tynk też wchodziły w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 12.03.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Elwood - ja poproszę o namiar na ziemię. Ja też poproszę. A w jakich okolicach się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.03.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Spirea, Gosia - a jakie macie typy, jeśli chodzi o tynki? rodzaj i markę wybrałyście już? może wespół wzespół nam będzie łatwiej i taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 12.03.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 A rozpatrywałyście wełnę i tynk silikatowy? Ja się nad takim zestawem zastanawiam, żeby mi ściana oddychała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts