Ivonesca 30.07.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Dzień dobry! No nie było mnie chwilkę i juz nie wiem o co chodzi...duszenie, znikanie...Panowie jakąś miłą atmosfere wprowadzili w tym czasie... bardzo miłą jest grill chłodne pyfko i oglądamy sobie piłke nożną czyli co? weekend się juz zaczął ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 30.07.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 nieodwracalnie się zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 nieodwracalnie się zaczął ale juz z grillem i pifffffkiem ....no nie drażnij tych co jeszcze pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 30.07.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 jak mawiały krasnale w Kingsize podpierdyucha tyram jak cała reszta ale pifko już sie chłodzi i i mięsko przechodzi ziółkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 jak mawiały krasnale w Kingsize podpierdyucha tyram jak cała reszta uffff ale pifko już sie chłodzi i i mięsko przechodzi ziółkami mniam, mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.07.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 a ja sobie właśnie piffffko strzeliłem bo bsię zajeżyłem na maksatyle co mojego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 a ja sobie właśnie piffffko strzeliłem bo bsię zajeżyłem na maksa tyle co mojego dobrego ło rany! a to dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.07.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Ivo,bo mnie jedna firma przekręciła na trochę kasy - właśnie ogłosili upadłość i szlag mnie trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Ivo, bo mnie jedna firma przekręciła na trochę kasy - właśnie ogłosili upadłość i szlag mnie trafił kurczę...to rzeczywiście nieciekawie no to choć drugim się poczestuj http://cache.corbis.com/agent/11/42/45/11424545.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.07.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 zięki za wsparcie Ivo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 30.07.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 fuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 30.07.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 fuck Dobrzyk!!!!!! Smoku!!!!!!!!! Sławuś!!!!!!!! gdzie są chłopcy z tamtych lat????!!! przybywajcie, bo coś poziom dyskusji spada poniżej zera... tzn. dawno już spadł. i somsiedzie, ad7, Ty też przybywaj! plisssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 yemiołka- też nie wiem co sie stało tak właściwie to nawet komentować mi się nie chciało postu powyżej Twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 30.07.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 yemiołka- też nie wiem co sie stało tak właściwie to nawet komentować mi się nie chciało postu powyżej Twojego mi się też nie kciało, ale trzeba wezwać odsiecz, bo inaczej marnie tu się będzie... a szkoda grupy wroc., tak czy owak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 yemiołka- też nie wiem co sie stało tak właściwie to nawet komentować mi się nie chciało postu powyżej Twojego mi się też nie kciało, ale trzeba wezwać odsiecz, bo inaczej marnie tu się będzie... a szkoda grupy wroc., tak czy owak oj szkoda, szkoda .....a tak tu potrafiło byc wesoło .....gdzie te wszystkie ludki co było ostatnio u Sławka??? chiba na urlopach....choć czasem widać że szwendają się na forum...a na wrocławską nie zerkną....źle oj, źle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 30.07.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Dobrzyk!!!!!! Smoku!!!!!!!!! Sławuś!!!!!!!! gdzie są chłopcy z tamtych lat????!!! przybywajcie, bo coś poziom dyskusji spada poniżej zera... tzn. dawno już spadł. i somsiedzie, ad7, Ty też przybywaj! plisssssss ad7 obiecał mi kiedyś TIRa z czekoladą i chałwą i zniknął ... ale to może i dobre dla że tak powiem utrzymania wyglądu pozwalającego na wyjście na plażę tak żeby nie straszyć innych plażowiczów... Bo ciągle się łudzę na tę kanikułę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 30.07.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 rany kolega popłynął na duże pieniądze i fuck wam się nie podoba ok już się poprawiam Wojtek łączę się z tobą w smutku. Też kiedyś coś takiego przeżyłem i wiem co czujesz. Ta bezsilność względem całego zła i niesprawiedliwości jaką serwuje nam ten zdegenerowany świat. To co Ci się przydarzyło jest po prostu podłe. Nie poddawaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 woprz - sorrki - ale napisałeś to tak że nie wiadomo było do czego przypiąć ...i widzisz...polskie słowa też są proszę o poprawę na przyszłość i będzie gut jak mawia któraś z jeleniogórznek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 30.07.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 woprz - sorrki - ale napisałeś to tak że nie wiadomo było do czego przypiąć ...i widzisz...polskie słowa też są proszę o poprawę na przyszłość i będzie gut jak mawia któraś z jeleniogórznek sorry Ivo ale fuck brzmi mimo wszystko mniej wulgarnie niż polska werbalizacja stanu emocjonalnego jaki przeżywałem pisząc to co napisałem. A tak w ogóle to muszę ci powiedzieć, że jest mi z powodu twojej reakcji bardzo przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 30.07.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 ad7 obiecał mi kiedyś TIRa z czekoladą i chałwą i zniknął ... .. o przepraszam, chałwa to była dla mnie!!! pewnie załadowywuje tira, usprawiedliwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts