Betka 30.07.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Dziewczyny to podzielcie się ze mną tą chałwą, najwyżej pójdzie w boczki wszystkim po równo i kawusia hm mniam, mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 30.07.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 to na dobry początek weekenduhttp://www.consonni.pl/j240/183.jpeg do tego tropikalny drink:http://www.drinksedrinks.hpg.ig.com.br/image/102.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 dobra ludziki - łapiemy drinka co nam Beata zafundowała i wychylamy za dobre prądy na wrocławskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 30.07.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 to jeszcze obiadek - tłuste, obrzydliwe, ociekające masłem pierogi zjagodami do tego polecam tłustą, tuczącą śmietanę 30%, no i kilka łyżeczek cukru ... http://www.rysch.com/kuchnia/images/pierogi_z_jagodami_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Beata - zlituj się !!! ja jestem głodna !!!! pierogi z jagodami...mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 30.07.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 no z takimi obrazkami to idziemy na rekord kto będzie miał pierwszy post na 100 stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 30.07.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 a z kapuchą ni ma? ALBO Z CHAŁWĄ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 nie zadnych z kapuchą...owocowe proszę i w żadnym wypadku nie z chałwą !!!! podziwiam was że to lubicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 30.07.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 a ja Cię PODZIWIAM,że lubisz oliwki, hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 yemiołka - tośmy się dogadały będę pamiętać o tej chałwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 30.07.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 będę pamiętać o tej chałwie że nie lubisz? noo, pamiętaj, żebyś nie zjadła przez przypadek. ja będę pamiętać o oliwkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.07.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 hej kobitki grupy wrocławskiej!może my nowi i niedoświadczeni chlopcy w tej grupie (czyli ja i woprz) nie potrafimy komunikować się z ami przez co odbiegamy poziomem merytorycznym od Was - liderek grupy - za co w imieniu własnym przepraszam Was bardzosłowa woprza rzecz jasna były reakcja na mój problem, bo kiedyś tam w innej firmie przeszedł problematykę nieodzyskanej kasy i prawdę powiedziawszy inna forma wyrażona przez woprza nie odpowiada mi - jest jak nekrolog a ja jeszcze żyję. zdziwko mnie wzięło, że przypisałyście jego reakcję innemu wątkowimiejmy nadzieję, ze czas zatrze różnice a odpoczywający rycerze grupy uzdrowią atmosferę w grupie czego nie należy rozumiec jako pokazanie babom gdzie ich miejsce w szeregu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 hej kobitki grupy wrocławskiej! może my nowi i niedoświadczeni chlopcy w tej grupie (czyli ja i woprz) nie potrafimy komunikować się z ami przez co odbiegamy poziomem merytorycznym od Was - liderek grupy - za co w imieniu własnym przepraszam Was bardzo słowa woprza rzecz jasna były reakcja na mój problem, bo kiedyś tam w innej firmie przeszedł problematykę nieodzyskanej kasy i prawdę powiedziawszy inna forma wyrażona przez woprza nie odpowiada mi - jest jak nekrolog a ja jeszcze żyję. zdziwko mnie wzięło, że przypisałyście jego reakcję innemu wątkowi miejmy nadzieję, ze czas zatrze różnice a odpoczywający rycerze grupy uzdrowią atmosferę w grupie czego nie należy rozumiec jako pokazanie babom gdzie ich miejsce w szeregu ależ się nie denerwuj wszystko z woprz-em wyjaśnione i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.07.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 zero nerwowości - nastawienie ph7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 cholerka....a już było spokojnie ....oby post Wojtka nie był dolaniem oliwy do ognia...bo aż mnie swędzi za tę liderkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 30.07.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 wojtek, sprawy upadłych firm są i nam bliskie - doskonale rozumiem bo do dziś nie mamy kilku zaległych pensji od doskonale prosperującej dużej i znanej firmy, która skazała jedną ze swoich córek na upadłość - i nie ma siły na drani ale może kiedyś oddadzą i będzie np. na kuchnię ... a wracając do meritum - czy to dobry pomysł zeby chudy beton wykonawca robił na budowie - mówi że to raptem 3 kubiki, czy chudziak musi mieć super jakość czy sami też zrobią i będzie dobrze. Ławy co innego - dzwoniłam do RMC okazało się że pan to znajomy znajomego, który był jednym z rozważanych wykonawców naszego domu a w ogóle to dobry znajomy sąsiada Może i ceny będą dobre aktualnie szukamy tanich słupków ogrodzeniowych fi 50 narożnych i fi 38-42 najtańsze to 10 zł za sztukę ale chyba nie ma co sobie głowy zawracać takimi , do przyjęcia już za 18 zł - czy macie info o lepszych cenach mogą być używane no i siatka oczko 3,5 - 4, takie raczej mocne ale nie ukrywam że też tanie bym bardzo chciała jak coś wiecie to będe dźwięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 30.07.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 BK - siatka - jak zwykle autogiełda!!jeśli ma dłużej postać, to broń Boże nie ta z lin skręcana [najtańsza], maźgana smarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.07.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 chudziaka to spoko na budowie - rozumiem, że panom nie chce sie w błocie paplać jak popada?RMC jak znasz tam kogoś to ceny będą konkurencyjne a bez f-ry jeszcze lepiejkasy raczej nie ujrzę w tym wieku, więc ból jest - a gostek pewnie w poniedziałek otworzy nowa firemkę pod innym szyldem - standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 30.07.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 no tak ale musi być tanio bo ogrodzenie z 3 stron to 124 m a chcieliśmy jeszcze dokupić ziemi - dalej jest rolna, ale facet za rolną chce jak za budowlanąale ogródek byłby fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 30.07.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 wojtek to bardziej chodzi o koszty - chyba taniej wyjdzie jak kupię tani piasek, cement etc a faceci sami zrobią betonniż płacić za transport, pompę etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts