Tatarak 21.03.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 kupowałeś przez pana Jarka czy z innego źródła? ile Ci tego piasku w sumie wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 21.03.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Taratak my w tamtym roku płaciliśmy coś chyba 600 zł ale nie pamiętam ile tego było (bo to było wieki temu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.03.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 dzięki to już mam jakieś rozeznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konrad79 21.03.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Witam Grupę Wrocławską I na sam początek mam pytanie Czy może komuś wpadł w oko styropian grafitowy Neotherm chodzi mi o skład budowlany który nim handluje we Wrocku lub okolicach Odnośnie ceny piachu ja płaciłem 800zł ale 30-32tony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.03.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Witaj Spirea kładła Neotherm na elewacji - chyba. Ale nie wiem, czy nie kupowała gdzieś online. Możesz mi podesłać namiary na ten piasek? z której strony się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719505043 21.03.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Suspenser - dla mnie żaden sterownik nie jest intuicyjny Ile płaciliście za piasek do wylewek - tak mniej więcej? Jesienią - ok 1350 PLN za ok 36 ton (2 transporty) Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.03.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Witaj Spirea kładła Neotherm na elewacji - chyba. Ale nie wiem, czy nie kupowała gdzieś online. Możesz mi podesłać namiary na ten piasek? z której strony się budujesz? Kładłam Termoorganikę Gold. U mnie piasek załatwiał wylewkarz. Nie chciało mi się i nie miałam czasu załatwiać takich rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awo65 22.03.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Witam Grupę Wrocławską I na sam początek mam pytanie Czy może komuś wpadł w oko styropian grafitowy Neotherm chodzi mi o skład budowlany który nim handluje we Wrocku lub okolicach Ja prowadzę rozmowy z Budusem na Brucknera, ale jak na razie nie są w stanie (lub nie chcą) dać ceny choćby równej tej z alledrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.03.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Możesz mi podesłać namiary na ten piasek? Ty chcesz sama zalatwiaś wszystko do wylewek? cement też? dlaczego? czemu nie wykonawca? i kto ma robic Ci wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.03.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Awo, a sprawdz na stronie domenergooszczędny.pl czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 22.03.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ja prowadzę rozmowy z Budusem na Brucknera, ale jak na razie nie są w stanie (lub nie chcą) dać ceny choćby równej tej z alledrogo. Na Opolskiej, przed Dobromirem albo PSB, jest skład handlujący m.in. Neothermem. Ale ceny mocno średnie. Zwróćcie uwagę, że neotherm ma często problemy logistyczne, więc zamówcie styropian odpowiednio wcześnie, żeby nie było nerwówki, że materiału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.03.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ty chcesz sama zalatwiaś wszystko do wylewek? cement też? dlaczego? czemu nie wykonawca? i kto ma robic Ci wylewki? oj tam zaraz zamawiać - ceny sobie porównam. wylewki pan Jarek K.- najpierw mi daszek ostyropianuje i wyleje (za co go już kocham), a potem i domek wyleje. ale cement to mi zapowiedział, że na dom muszę kupić sama, bo dla niego za daleko do nas wieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.03.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 by uniknąc ewentualnych problemów reklamacyjnych, poproś by Jarek wskazal Ci miejsce gdzie masz kupić w swojej okolicy.a piasek Mu sie opłaca wieźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.03.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 ma mi podać namiary na piaskarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.03.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 do Ciebie najblizej i tak piasek z Mietkowa.spróbuj tu - Mirek 602 108220. Gość ma baze w Domaslawie i często ma na placu piasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 22.03.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Tataraku mam w końcu wylewkę na garażu. Niezawodna ekipa pana Korólczyka znów pokazała klasę (to chyba najlepsza ekipa na mojej budowie - no ex aequo z Panem Filą od zabudowy poddasza). 1600 zł mnie to kosztowało na gotowo robocizna + materiał (cement, piasek, folia, styro 10cm, akcesoria). W przyszłym tygodniu widzę się z jeszcze jednym dekarzem, którego polecił mi znajomy z Rheinzinku - cbid.pl. PS. Piasek przywieźli ze sobą, przy wylewkach też brałem od nich. Nie mam pojęcia ile kosztował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 22.03.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 do Ciebie najblizej i tak piasek z Mietkowa. spróbuj tu - Mirek 602 108220. Gość ma baze w Domaslawie i często ma na placu piasek Oni są bardzo solidni - robili mi wykopy, przywozili i zasypywali pospółkę, obsypywali fundamenty i wozili piasek do murowania. Ceny też mają przystępne - netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 22.03.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ja prowadzę rozmowy z Budusem na Brucknera, ale jak na razie nie są w stanie (lub nie chcą) dać ceny choćby równej tej z alledrogo. Jak nie zapomnę to wieczorem wkleję namiary na gościa, od którego kupowałem Neotherm w dobrej cenie. Potem jak zabrakło mi kilku paczek to dokupowałem we wspomnianej hurtowni na Opolskiej (nazwy nie pomnę, cena też była taka se). Potwierdzam ogromne problemy fabryki z dostawami. Jak nie zamówi się z wyprzedzeniem, albo braknie to 2-3 tygodnie postoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.03.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Oni są bardzo solidni - robili mi wykopy, przywozili i zasypywali pospółkę, obsypywali fundamenty i wozili piasek do murowania. Ceny też mają przystępne - netto. tylko na fundamenty to piach brali z Radomierzyc. ale generalnie sa w porzadku, choc wole ustalac z Mirkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.03.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Tataraku mam w końcu wylewkę na garażu. Niezawodna ekipa pana Korólczyka znów pokazała klasę (to chyba najlepsza ekipa na mojej budowie - no ex aequo z Panem Filą od zabudowy poddasza). 1600 zł mnie to kosztowało na gotowo robocizna + materiał (cement, piasek, folia, styro 10cm, akcesoria). W przyszłym tygodniu widzę się z jeszcze jednym dekarzem, którego polecił mi znajomy z Rheinzinku - cbid.pl. PS. Piasek przywieźli ze sobą, przy wylewkach też brałem od nich. Nie mam pojęcia ile kosztował. Na moim daszku też on zrobi wylewkę - za Twoją radą Już jesteśmy dogadani, tylko czekam na styro. Cement na ten kawałek teraz przywiozą, a piasek mam od razu zamówić w większej ilości na całość wylewek w domu. Póki co - pan Jarek pokazuje klasę Doradził też Moanie bardzo fajną alternatywę na izolację podłóg (zamiast papy),która ma atesty do stosowania w domu i przy podłogówce. Takie coś: http://www.netweber.pl/zaprawy-techniczne-weber-deitermann/przewodnik-weber/ukladanie-plytek/uszczelnienia-podplytkowe/webertec-superflex-d1p.html http://www.netweber.pl/zaprawy-techniczne-weber-deitermann/przewodnik-weber/poczekalnia/weberprim-801.html jakby ktoś był zainteresowany i miał wodę wysoko Mnie już Cięciwa zrobił szalunki pod tę wylewkę, więc nie będę szukać innego wykonawcy. Ostatnio wpadł do mnie MC przyciąć jedną dachówkę, która miała wyszczerbiony narożnik. Przy okazji jeszcze coś tam przygłaskał itp. wyraził uprzejme zdziwienie "technologią wybraną" przez swojego następcę , ale w sumie to jestem z niego bardzo zadowolona. Mam bardzo dobrą obsługę posprzedażową - co prawda nie odbierali telefonów, ale zareagowali na maile i sms'y poprawnie i szybko. Pomyłkę w sprawie okna też wzięli na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts