Tatarak 23.03.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 aniunia - cofnij się o stronę lub dwie, ktoś tam przed chwilą szukał wspólnika do zamówienia betonowego zbiornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.03.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Słuchajcie, zostąło mi trochę odpadów z ocieplania fundamentów xps-em. Czy można to wykorzystać np. na ocieplenie podłogi w garażu?? Nada się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.03.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Słuchajcie, zostąło mi trochę odpadów z ocieplania fundamentów xps-em. Czy można to wykorzystać np. na ocieplenie podłogi w garażu?? Nada się? nie wyrzucaj - jeszcze w wielu miejscach przyda Ci się, niekoniecznie na podlodze w garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.03.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Słuchajcie, zostąło mi trochę odpadów z ocieplania fundamentów xps-em. Czy można to wykorzystać np. na ocieplenie podłogi w garażu?? Nada się? Polistyren generalnie jest twardszy od styropianu. Jak bardzo chcesz się upewnić, to sprawdź w jakimś katalogu parametry. Z racji jego ciepłoty, wolałbym jednak wrzucić go w podłogę w części mieszkalnej (co nie przeczy faktu, że ciągle uważam za nieuzasadnione ekonomicznie zbytnie - ponad 10cm styro - ocieplenie podłogi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.03.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Frankai, możesz mi napisać jakiej firmy masz grzejniki na poddaszu? I czym się kierowałeś przy wyborze? DeLonghi. Nie chcąc dać grzejników pod okna połaciowe z uwagi na o wiele trudniejszą aranżację wnętrza. Zdecydowałem dać obok drzwi balkonowych, a tam zwykle nie ma miejsca na poziome. W pionowych była skrajnie uboga oferta. Być może były tylko te delągi i Vasco, trzy razy droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.03.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Witam, skarbnica wiedzy, dlatego chce skorzystać i poprosić o informacje gdzie kupie szambo betonowe 10m3 w przystępnej cenie-bo te jakie znam mnie przerażają. Najlepiej z montażem - czyli kompleksowa usługa. z góry dzięki za pomoc Pedro73 przymierza sie do takiego szamba w cenie 2500 + transport 700zl. W przypadku dostawy 2 szt transport jest dzielony. tylko nie wiem czy to przystepna cena... poza tym, w zeszlym roku tez grupowicze sciagali szamba bodajze z Radomia czy z Radomska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.03.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 a 4 * 5 ile wg Ciebie jest? Te adwokat... Jak piszę posty to także po to, żeby ktoś inny mógł skorzystać. Dla tych ograniczonych do 20cm była wersja 3 x 6 cm i Tatarak miała odpowiedź na swój przypadek, więc niepotrzebnie się czepiała. A tak na marginesie - jest różnica między ;p (użyłem do Tatarak) i , więc niepotrzebnie się wtrącasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.03.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 a 4 * 5 ile wg Ciebie jest? Chłopaki, widzę, że Wy tak lubicie "pokogucić", który w kurniku mądrzejszy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.03.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 ja się wtrącam jednym zdaniem:) a nie od razu calym elaboratem:P:o:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.03.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Chłopaki, widzę, że Wy tak lubicie "pokogucić", który w kurniku mądrzejszy, nie? cieplo sie zrobilo, hormony buzują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.03.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 cieplo sie zrobilo, hormony buzują ewidentnie wiosna idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 23.03.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 ewidentnie wiosna idzie... ja czuję jakby było lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.03.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Słuchajcie, wczoraj wylałam płytę fundamentową (10cm), czy pwinnam ją podlewać przy takiej pogodzie, albo nakryć folią, albo do niej mówić, albo coś jeszcze innego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.03.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 najlepiej zakryc plandeką jak slonce swieci... tak od 9 do 17a z rana polac mocno wodą - nie rób tego jak mocno swieci slońce!!!masz taka dużą plandekę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.03.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 najlepiej zakryc plandeką jak slonce swieci... tak od 9 do 17 a z rana polac mocno wodą - nie rób tego jak mocno swieci slońce!!! masz taka dużą plandekę? No nie mam! Za to mam sporo folii babelkowej grubej, którą zimą przykrywaliśmy ławy, co by nam nie zmarzły. Pojedziemy tam dzisiaj i chyba ją porozwijamy. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 23.03.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 No nie mam! Za to mam sporo folii babelkowej grubej, którą zimą przykrywaliśmy ławy, co by nam nie zmarzły. Pojedziemy tam dzisiaj i chyba ją porozwijamy. Dzięki! Jakby co, to ja mogę odstąpić taką niebieską folię o wymiarach 9m x 10m. Używałem jej przez zimę na stanie zero, a teraz mi w baraku miejsce zajmuje. Jest cała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 23.03.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Czy ktoś zna albo słyszał o firmie Soltex, która sprzedaje szamba? Mają dość dobrą cenę, ale żadnej opinii o nich nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.03.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 ewidentnie wiosna idzie... A wiesz, że ochota na rozmnażanie jest wbrew pozorom większa na jesień niż na wiosnę? I ponoć ma to podstawy gdzieś tam w czasach prehistorycznych, bo dziecko w lecie miało większe szanse przeżycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.03.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 ale to z rozmnażaniem ma niewiele wspólnego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 23.03.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 A Ty trzymasz się tej teorii jesiennej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts