Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

ja mam krótkie rączki i mnie by się źle z piłką prowadziło. a głupią ją tak pod hurtownią spod bluzki wyciągać :lol2:

Od razu mi się przypomniała kwestia samochodów służbowych, przydzielanych w roku 1998 bodajże. Krążył żart, że samochód jednego z kolegów ma 4 poduszki (generalnie były to ubogie Meganki). Co niektóre osoby oburzały się, że znowu jest preferowany, a dowcip polegał na tym, że poduszki były na siedzeniu kierowcy, bo żona kolegi była tak niska, że inaczej nie widziałaby drogi ;)

Proponuję jeszcze włożyć sobie piłkę lekarską pod bluzkę, to dostaniesz jeszcze herbatę i kanapki :)

A przy budowie wiadomo jak jest, grosz do grosza... ;)))

myślisz, ze takie "sztuczne balony":cool: dzialaja na nas:( -

o takim przodzie mówilismy, ze jest jak zderzaki amerykanskich aut z lat 50-tych:yes::D

Drodzy Doświadczeni, kto robił ogrodzenie ?

Z tyłu i po bokach z siatki, od frontu 'reprezentacyjne' (piszę w '' bo reprezentacyjne=nie z siatki, ocynkowane i malowane proszkowo, ale bez wodotrysków, najtańszy wzór jaki wyjdzie). polecacie jakąs dobrą a tanią firmę? widziałam już takie wyceny, że hoho! a z wora z kasą strumyk coraz cieńszy, za to frustracja rośnie wprost proporcjonalnie :( wykończy mnie to...

Drodzy Doświadczeni, kto robił ogrodzenie ?

Z tyłu i po bokach z siatki, od frontu 'reprezentacyjne' (piszę w '' bo reprezentacyjne=nie z siatki, ocynkowane i malowane proszkowo, ale bez wodotrysków, najtańszy wzór jaki wyjdzie). polecacie jakąs dobrą a tanią firmę? widziałam już takie wyceny, że hoho! a z wora z kasą strumyk coraz cieńszy, za to frustracja rośnie wprost proporcjonalnie :( wykończy mnie to...

jesli z tyłu i po bokach to proponuje tutaj - [email protected] - poleca ellaj

Oj zdziwiłbyś się. Moim zdaniem im wykształcenie niższe, tym mniej się liczy u kobiety osobowość, a bardziej rozmiar i nie ważne, że sztuczny. Zresztą chyba Moorela wie lepiej jak reagują mężczyźni, a nie tylko pojedynczy egzemplarz (każdy z nas podświadomie przenosi swoje cechy i sposób myślenia na innych).

Forgetit, nic nie za późno :) A jak są krzywe płyty z frezem, to jak to piankownie powinno wyglądać? nie ma ktoś fotki poglądowej?

i faktycznie można nacinać płyty, tak jak Wojtek pisze?

co ja bym bez Was zrobiła... :)

U mnie wyglądało to tak:

http://imageshack.us/photo/my-images/6/20110809180753.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/6/20110809180753.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/6/20110809180753.jpg/http://img6.imageshack.us/img6/7640/20110809180753.jpg

Wszystkie połączenia były uszczelniane pianką niskoprężną. Płyty nie były nacinane, na koniec układania jednej płaszczyzny były doszlifowane do pionu.

czyli wg Ciebie wielkość miseczki jest uzalezniony od wyksztalcenia???

Nie wielkość, a preferowana miseczka ;)

Oczywiście zależność statystyczna, żeby mi zaraz ktoś nie wyskakiwał, że ma wyższe a lubi duże.

Swoją drogą - ciekawe czy ma na to wpływ fizyka (znajomość powszechnego prawa ciążenia) czy filozofia (analiza o wyższości zalet umysłowych nad fizycznymi) ;)

z tą piłką lekarską to Mooreli chyba chodziło o "sztuczny brzuch", a Wam oczywiście się skojarzyło inaczej ;)

No fakt - daliśmy się złapać :oops: Oczywiście będę się tłumaczył, że po użyciu argumentu "załóżcie mini" nasuwa mi się kolejny "załóżcie push-up" , a całość inspirowana filmami amerykańskimi, gdzie przed otumanianiem facetów kobietka poprawia tyłeczek, a potem piersi.

A nieoficjalnie wiadomo - testosteron ;)

o takim przodzie mówilismy, ze jest jak zderzaki amerykanskich aut z lat 50-tych:yes::D

Nie wiem Wojgoc, co Ty miałeś za balony na myśli i czy to na Ciebie działa, czy nie - nie wnikam...

Mi chodziło tylko o to, że kobietę w ciąży też traktują inaczej w hurtowniach budowlanych, pełen szacun :)