Tatarak 28.03.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Proponuję jeszcze włożyć sobie piłkę lekarską pod bluzkę, to dostaniesz jeszcze herbatę i kanapki A przy budowie wiadomo jak jest, grosz do grosza... )) ja mam krótkie rączki i mnie by się źle z piłką prowadziło. a głupią ją tak pod hurtownią spod bluzki wyciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.03.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 ja mam krótkie rączki i mnie by się źle z piłką prowadziło. a głupią ją tak pod hurtownią spod bluzki wyciągać Od razu mi się przypomniała kwestia samochodów służbowych, przydzielanych w roku 1998 bodajże. Krążył żart, że samochód jednego z kolegów ma 4 poduszki (generalnie były to ubogie Meganki). Co niektóre osoby oburzały się, że znowu jest preferowany, a dowcip polegał na tym, że poduszki były na siedzeniu kierowcy, bo żona kolegi była tak niska, że inaczej nie widziałaby drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.03.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Proponuję jeszcze włożyć sobie piłkę lekarską pod bluzkę, to dostaniesz jeszcze herbatę i kanapki A przy budowie wiadomo jak jest, grosz do grosza... )) myślisz, ze takie "sztuczne balony":cool: dzialaja na nas:( - o takim przodzie mówilismy, ze jest jak zderzaki amerykanskich aut z lat 50-tych:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uriel 28.03.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Drodzy Doświadczeni, kto robił ogrodzenie ? Z tyłu i po bokach z siatki, od frontu 'reprezentacyjne' (piszę w '' bo reprezentacyjne=nie z siatki, ocynkowane i malowane proszkowo, ale bez wodotrysków, najtańszy wzór jaki wyjdzie). polecacie jakąs dobrą a tanią firmę? widziałam już takie wyceny, że hoho! a z wora z kasą strumyk coraz cieńszy, za to frustracja rośnie wprost proporcjonalnie wykończy mnie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.03.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Drodzy Doświadczeni, kto robił ogrodzenie ? Z tyłu i po bokach z siatki, od frontu 'reprezentacyjne' (piszę w '' bo reprezentacyjne=nie z siatki, ocynkowane i malowane proszkowo, ale bez wodotrysków, najtańszy wzór jaki wyjdzie). polecacie jakąs dobrą a tanią firmę? widziałam już takie wyceny, że hoho! a z wora z kasą strumyk coraz cieńszy, za to frustracja rośnie wprost proporcjonalnie wykończy mnie to... jesli z tyłu i po bokach to proponuje tutaj - [email protected] - poleca ellaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.03.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 myślisz, ze takie "sztuczne balony":cool: dzialaja na nas:( - Oj zdziwiłbyś się. Moim zdaniem im wykształcenie niższe, tym mniej się liczy u kobiety osobowość, a bardziej rozmiar i nie ważne, że sztuczny. Zresztą chyba Moorela wie lepiej jak reagują mężczyźni, a nie tylko pojedynczy egzemplarz (każdy z nas podświadomie przenosi swoje cechy i sposób myślenia na innych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.03.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Oj zdziwiłbyś się. Moim zdaniem im wykształcenie niższe, tym mniej się liczy u kobiety osobowość, a bardziej rozmiar i nie ważne, że sztuczny. czyli wg Ciebie wielkość miseczki jest uzalezniony od wyksztalcenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stejan 28.03.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Witam,znacie namiary na kogoś kto ma do odsprzedania skrzynkę elektryczną budowlaną w rozsądnych pieniądzach?PozdrawiamJan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2210 28.03.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Zobacz kiedy się zarejestrowałem i nie zadawaj takich pytań no racja:) sorki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.03.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 z tą piłką lekarską to Mooreli chyba chodziło o "sztuczny brzuch", a Wam oczywiście się skojarzyło inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 28.03.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Witam, znacie namiary na kogoś kto ma do odsprzedania skrzynkę elektryczną budowlaną w rozsądnych pieniądzach? Pozdrawiam Jan Zobacz tu suzer ma do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.03.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 z tą piłką lekarską to Mooreli chyba chodziło o "sztuczny brzuch", a Wam oczywiście się skojarzyło inaczej od razu oczywiscie:cool: - normalne skojarzenie u zdrowego forumowicza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 28.03.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Forgetit, nic nie za późno A jak są krzywe płyty z frezem, to jak to piankownie powinno wyglądać? nie ma ktoś fotki poglądowej? i faktycznie można nacinać płyty, tak jak Wojtek pisze? co ja bym bez Was zrobiła... U mnie wyglądało to tak: http://imageshack.us/photo/my-images/6/20110809180753.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/6/20110809180753.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/6/20110809180753.jpg/http://img6.imageshack.us/img6/7640/20110809180753.jpg Wszystkie połączenia były uszczelniane pianką niskoprężną. Płyty nie były nacinane, na koniec układania jednej płaszczyzny były doszlifowane do pionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.03.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 czyli wg Ciebie wielkość miseczki jest uzalezniony od wyksztalcenia??? Nie wielkość, a preferowana miseczka Oczywiście zależność statystyczna, żeby mi zaraz ktoś nie wyskakiwał, że ma wyższe a lubi duże. Swoją drogą - ciekawe czy ma na to wpływ fizyka (znajomość powszechnego prawa ciążenia) czy filozofia (analiza o wyższości zalet umysłowych nad fizycznymi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.03.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 z tą piłką lekarską to Mooreli chyba chodziło o "sztuczny brzuch", a Wam oczywiście się skojarzyło inaczej No fakt - daliśmy się złapać Oczywiście będę się tłumaczył, że po użyciu argumentu "załóżcie mini" nasuwa mi się kolejny "załóżcie push-up" , a całość inspirowana filmami amerykańskimi, gdzie przed otumanianiem facetów kobietka poprawia tyłeczek, a potem piersi. A nieoficjalnie wiadomo - testosteron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.03.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 no racja:) sorki:) Nie ma sprawy. Oczywiście gdybym znał w miarę świeżą cenę, to bym od razu napisał za ile, a tak mogłem podać tylko źródło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.03.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Forgetit - dzięki i ta pianka tak podana, że już nie trzeba przycinać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.03.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 myślisz, ze takie "sztuczne balony":cool: dzialaja na nas:( - o takim przodzie mówilismy, ze jest jak zderzaki amerykanskich aut z lat 50-tych:yes: Nie wiem Wojgoc, co Ty miałeś za balony na myśli i czy to na Ciebie działa, czy nie - nie wnikam... Mi chodziło tylko o to, że kobietę w ciąży też traktują inaczej w hurtowniach budowlanych, pełen szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.03.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 z tą piłką lekarską to Mooreli chyba chodziło o "sztuczny brzuch", a Wam oczywiście się skojarzyło inaczej Boże, Tatarak, dlaczego Ty od razu zrozumiałaś to bez problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 28.03.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Forgetit - dzięki i ta pianka tak podana, że już nie trzeba przycinać? Ścina się tylko nadmiar pianki. Dodatkowo dyble były osadzone trochę głębiej i też zakryte pianką. Ekipa była trochę droższa, ale chyba było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts