Alanta 28.06.2002 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2002 Hi, hi, najpierw myślałam, że chodzi Ci o finał Idola, bo u mnie w domu się mistrzostw nie ogląda (przynajmniej piłki noznej, bo inne sporty i owszem), za to Idola i wszelakie programy muzyczne bez względu na ich poziom oglądam namiętnie aż mój mąż rwie włosy z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 28.06.2002 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2002 no dobra, słuchajta. pogadalim z Gagatą zdalnie i oto wnioski: spotkanie być może, ale nie musi. jako iż ma mieć poniekąd profil budowlany, a brak innych pomysłów, z wielkim wstydem i zażenowaniem proponuję jako miejsce swoją budowę, choć wolałabym tam jeszcze nie teraz, bo jest paskudnie... ale jeśli ktoś lubi gruz i pokrzywy, to będzie kontent w dodatku na działce pomieszkuje robotnik, na szczęście chwilowo jeden.... jest góra piachu, więc dzieci mają się w czym grzebać. [swoje dziecię zabieram] ognicho jakieś da się sprokurować, ale grilla nie posiadam. proponowany czas: 17:00 jeśli ktoś z tej skromnej grupki stwierdzi, że mu się nie chce przyjeżdżać - proszę o kontakt pod nr [ocenzurowano] - bo może wszyscy nagle dojdą do tego samego wniosku, a ja tam będę czekać jak kto głupi... namiary poślę wam pocztą muratorową - priv. hej <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: yemiołka dnia 2002-07-01 10:27 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 29.06.2002 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2002 Niemcy - Brazylia , tego jeszcze nie było.A i robotnicy pojechali na niedzielę to można w koncu "dychnąć"Tak że u mnie więcej przeciw niż za.Jakby co to bawcie się długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.07.2002 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2002 no i odbyło się spotkanie na yemiołkowej polance, kto nie był niech żałuje. Wszystko było jak trza, tylko gości nie za wielu . Yemiołka a może Ty przypadkiem wprowadziłaś jakieś dodatkowe opłaty typu wejściówka, placowe, zużyty przez dzieciarów piasek na babki itp i się ludziska przestraszyły ? Dobrze, ze byłem sam pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.07.2002 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2002 kurdele bele pękła mi setka, moze by to w jakiś sposób uczcić ? hmm... musze się zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.07.2002 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2002 A czego SETKA Ci pękła, Dobrzykowice ?! Tak czy owak - uczcić zawsze warto! U mnie we wspomnianą niedzielę nawet przyszli goście na mecz, więc czas ten spędziłam w domu (i zagrodzie). Grunt, że spotkanko się odbyło, uważam. A ile jest ludzi to zawsze kwestia wtórna. ja tam zawsze stawiałam wyżej JAKOŚĆ niż ILOŚĆ,.. CHOCIAŻ... CZEMY BY NIE OBIE TE RZECZY ... ? Nie, nie! To już zachłanność! _________________ <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Gagata dnia 2002-07-03 11:01 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.07.2002 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2002 No setka postów. Dobrzykowice są nowe, więc ponosi je jeszcze młodzieńcza fantazja i chęć zaistnienia, ale może to i dobrze - Forum żyje dzięki postom. Dobrzykowice - przed Tobą kolejne wyzwania. Jako Członek grupy gaduł musisz ostro pracować. Patrz już w kierunku Ćwiartki i Połówki, zarówno Forumowej jak i butelkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 03.07.2002 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2002 O, widzę polskie znaczki, czyżbyś był już w Polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.07.2002 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2002 qrde Frankai naprawdę staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.07.2002 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2002 Alanta - tak i to chwilowo na dłużej. Wyjadę może za jakieś 2-3 m-ce i to znów na G.C. Może też umoczą mnie w bardzo śliski projekt. Jeżeli ktoś planuje zakup Mercedesa, to należy zrobić to teraz, bo jak rozłożę stalownię w Linz, to Mercedesy (i nie tylko) będą bez karoserii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.07.2002 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2002 mnie to na szczęście (a może nieszczęście ?) nie rusza Ze względu na 30 letni kredytowy cyrograf będę się już chyba do końca życia tłukł się swoją skodovką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.07.2002 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2002 Dobrzykowice - pamiętajcie, że w życiu trzeba rozpatrywać także najgorsze warianty. Może ono kiedyś zmusi Cię do przesiąścia się na Mercedesa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.07.2002 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2002 mam nadzieję, że Twoje "czarne" proroctwo się sprawdzi Na razie jednak zbieram na więźbę. Qrde czy rzeczywiście robocizna (więźba plus krycie dachówką karpiówką, 260 m kw)w wysokości 9000 zł to norma ? Za cholere nikt nie chce zejść niżej. Dach mam przecież prosty, dwuspadowy z jedna tylko lukarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.07.2002 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2002 Eeee - chyba nie. Rozumiem, że mówisz o kryciu i wszelkie materiały osobno. Poszukaj na Forum, bo już kiedyś było coś o kryciu karpiówką i chyba tam były ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 04.07.2002 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2002 Jejku Dobrzykowice!!! To strasznie dużo. ja wprawdzie zamierzam kryć dachówką cementową, ale mam nadzieję, ze z robocizną zamknę się w 6 tysiącach (dach kopertowy). jeśli będzie wiecej to chyba się załamię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.07.2002 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2002 rozmawiałem bodajże z sześcioma wykonawcami i wszyscy jakby się zmówili podają identyczną lub podobną cenę. Generalnie m.kw.więźby plus krycie karpiówką to koszt rzędu 45-50 zł, a więźba plus "normalna" dachówka to ok 35 zł. W to wchodzi wszystko czyli blacharka, rynny itp. czasami liczą sobie dodatkowo 50-100 zł za osadzenie okna połaciowego. Podbitka liczona jest osobno. Całość z materiałem to lekko licząc 25 - 30000 !!Czy ktoś ma na zbyciu 30 000 złotych ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 04.07.2002 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2002 Tak mam na zbyciu 30000 cena jak dla Ciebie 35000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 04.07.2002 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2002 No proszę, jest Frankai to i życie na osiedle wróciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.07.2002 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2002 a ja myslałem, że tylko banki zdzierają z biednych obywateli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 04.07.2002 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2002 Dlatego Frankai tak często za granicę jest wysyłany. Ma chłop głowę do biznesów po prostu. Nie każdy potrafi sprzedać 30000 za 35000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts