Ivonesca 02.08.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 a pozostali....jak tam humorki po weekendzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 02.08.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 miwol - GRATULKI WIELKIE TATUSIU !!!!! śliczna dziwczynka i ładne imię fajowo! pozdrów Mamusię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.08.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 miwol,gratulacje z tej okazji,Ivo,humor u mnie yaki jakia pogoda zza oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.08.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Cześć Ludziska, mało mnie tu teraz bo........... mamy córeczkę!!!! Huuuuuuuurrrrrrrrrrraaaaaaaaa!!!! Urodziła się w miniony czwartek, jest bardzo ładna mimo, że jakoś podobna do ufoludka wcale nie do ufoludka - jest śliczna - bardziej do mamy podobna niż do taty I dlaczego nic nie piszesz? Ile waży? mierzy? ile punktów? ja się czuje Mama? Pozdrowienia i gratulacje - wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.08.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 z innej beczkiBK,ruszyłaś ze swoją inwestycją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.08.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 ruszam powoli, na razie z konkretnych działań to była impreza w sobotę suto nakrapiana coby się dobrze budowało powolutku budowa zaczyna się organizować - ostatnie ustalenia, wykonawcy będą jutro - założenie jest że ławy będą w czwartek zobaczymy najgorsze są ospałe procedury (bank) i brak czasu - jak na złość akurat teraz dużo tzw fuch nie możemy się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.08.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 BK, w czwartek mają ławy być ? - wykopane, zalane, oszalowane?bo jak juz zalane to jak na warunki(woda gruntowa) Twojej działki tempo moooocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.08.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Ivo, humor u mnie yaki jakia pogoda zza oknem czyli dobrze że się juz przejasniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.08.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 u mni nietety nie - dalej pochmurno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.08.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 BK, w czwartek mają ławy być ? - wykopane, zalane, oszalowane? bo jak juz zalane to jak na warunki(woda gruntowa) Twojej działki tempo moooocne wody to tam teraz nie ma - jak geolog badał to stała woda w rowie a teraz ani kropli więc sądzę że nie ma co do szalunków - panowie wymyślili jakiś patent żeby ich nie robić, jak grunt pozwoli ale jak mówię - jak zwolnią to nawet lepiej, bo może uda mi się na wakacje pojechać a i kasy z banku nie ma póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.08.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 BK, a z jakiego banku bierzesz kredyt?stawiam na BPH w CHF plus dotacja z BZWBK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.08.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 zgadza się - BPH w CHF - miały być PLN w BZWBK ale złotówki strasznie poszły w górę - obawiam się że miałabym kłopoty z utrzymaniem płynności finansowej mojego gospodarstwa domowego przy takiej racie a dotacja z BZWBK jest nieustająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.08.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 czy faktycznie ten kredyt w BPH a CHF jest taki dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 02.08.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 BK a jak ci zageszczą podłoże pod ławy normalnie piaskiem czy chudziakiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagat 02.08.2004 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Witam wszystkich Wrocławskich ponownie. Strasznie długo mnie nie było. Dużo sie działo u mnie ostatnimi czasy. Najwazniejsze: urodził nam się synek!!! a i chata pnie się do góry. Miwol - mój mały po porodzie dostał ksywkę Ufik, chyba sie domyślasz dlaczego ale jest śliczny i z kazdym dniem coraz ładniejszy! Pozdrówka dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 02.08.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 WOW! Miwol, gagat - gratulacje! Oj zazdroszczę, zazdroszczę...Ja w dalszym ciągu czuję się jak wieloryb wyrzucony na brzeg Tosia prześliczna i imię ma cudowne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 02.08.2004 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Ale superowe wieści!!!Miwol -ufoludek jest prześliczny!Gagat -pokażesz nam swojego synka?Gratulacje dla Rodziców i ich Maluszków.I oby więcej takich niusów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 02.08.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 WOW! Miwol, gagat - gratulacje! Oj zazdroszczę, zazdroszczę...Ja w dalszym ciągu czuję się jak wieloryb wyrzucony na brzeg Oj nie zazdroszczę -w te upały. Ale jesteś juz następna w kolejce, nie Pozdrowienia i jeszcze odrobinke cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.08.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Witam wszystkich Wrocławskich ponownie. Strasznie długo mnie nie było. Dużo sie działo u mnie ostatnimi czasy. Najwazniejsze: urodził nam się synek!!! a i chata pnie się do góry. Miwol - mój mały po porodzie dostał ksywkę Ufik, chyba sie domyślasz dlaczego ale jest śliczny i z kazdym dniem coraz ładniejszy! Pozdrówka dla wszystkich! GRATULACJE !!!!!!! i pisz częsciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 03.08.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Witam wszystkich i dołączam do Grupy Wrocławskiej! Najprawdopodobniej niedługo startujemy z budową. Papierologia za nami. Wybieramy właśnie wykonawcę i szukamy kierownika budowy. Polecicie kogoś, oprócz tego kierownika poleconego przez Ivo? Domek stawiać będziemy na południe od Wrocławia - niedaleko Żernik. Możecie dopisać mnie do mapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts