Olleo 16.04.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 A czy w obecnych czasach jest cos za darmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.04.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 xxxxxxxxxxxxx Nie jest to opłacona reklama. Nie jest to żaden stały bywalec Grupy Wrocławskiej. Nie jest to rekomendacja stałego bywalca. Grupo - ciąć? {narzędzie moderatorskie naostrzone } Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.04.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 może wystarczy ostracyzm? mnie to osobiście denerwuje, ale i dynda - taka dziś jestem ambiwalentna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.04.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Nie jest to opłacona reklama. Nie jest to żaden stały bywalec Grupy Wrocławskiej. Nie jest to rekomendacja stałego bywalca. Grupo - ciąć? {narzędzie moderatorskie naostrzone } trudno to nazwać reklamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ciąć! Na priva też wysyłał. I na pchli targ. PrzegięcieMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.04.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 no fakt, z tym privem to przegięcie, ale nie on pierwszy wpadł na taki "genialny" pomysł marketingowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 16.04.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Docelowe, z siatki, bez podmurówki. ja mam dośc atrkacyjną ofertę od firmy Promet z Ozorowic P.P.H.U. PROMET ul. Leśna 23 55-114 Ozorowice k. Wrocławia tel.kom. 661 116 118 fax: 071 707 20 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.04.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ciąć! Na priva też wysyłał. I na pchli targ. Przegięcie Michał Wycięte. Jakby co to zgłaszać. A do Męża - może się nie znam, ale jak jest jakaś dość zorganizowana społeczność, to kultura (i podstawowe zasady marketingu i sprzedaży !!!) wymaga, żeby najpierw poznać jej zwyczaje, dać coś od siebie, a dopiero potem próbować coś sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 16.04.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 ja mam dośc atrkacyjną ofertę od firmy Promet z Ozorowic P.P.H.U. PROMET ul. Leśna 23 55-114 Ozorowice k. Wrocławia tel.kom. 661 116 118 fax: 071 707 20 26 a ile za metr ogrodzenia Ci policzyli? Mozesz podesłać szczególy na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 16.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 a co mozna kupić samemu z 8%Vatem? wszystko, co bierzesz z montażem. Okna, drzwi, podłogi, bramę... to tak z popularnych pozycji o dużych wartościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 16.04.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ja po waszych poleceniach też się zdecydowałem na Bau-Mana. Rozmowy i podejście bardzo mi się podobały. Dostałem w marcu wycenę na Hekaplast ciut tańszą niż na Jezierskiego. no tylko że oni tak naprawdę nie mają swojej ekipy montażowej, tylko współpracują z taką (takimi), które montują okna również innych wrocławskich firm. Ja od Baumana okna mam (MS) i zadowolona jestem, cała obsługa na piątkę, po jakimś czasie trzasnęła mi środkowa szyba (akurat w największym oknie) - wymieniona bez żadnego ale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moana 16.04.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 kominkiikominy.pl czy jakoś tak. Cenę dali mi super, na forum byli wielokrotnie chwaleni. Montaż też bardzo ok i obsługa przed- i posprzedażowa. Wyguglałam ich i chodzi o tę firmę z Zielonej Góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 17.04.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Wyguglałam ich i chodzi o tę firmę z Zielonej Góry? Tak, oni są w Zielonej Góry. Jak sami przyznają Wrocław jest ich aktywnym terenem działalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.04.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 namiary na księgową od vat wysłałam na priv jeśli kogoś pominęłam to proszę się przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 17.04.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Help! Moze sie powtorze, ale szukam ekipy, ktora poglebi mi piwnice. Umowiona ekipa przyszla, zobaczyla i poszla - stwierdzili, ze nie maja takiego sprzetu, zeby skuc 2x3m chudziaka (twardego) na 15cm grubego i drugie 15cm zbrojonego granitu zalanego betonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.04.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 jak jest jakaś dość zorganizowana społeczność, to kultura (i podstawowe zasady marketingu i sprzedaży !!!) wymaga, żeby najpierw poznać jej zwyczaje, dać coś od siebie, a dopiero potem próbować coś sprzedać. o to to! dobrze powiedziane czy Was też ta pogoda dobija? nawet nie mam siły się wkurzać na hurtownie, które zawalają terminy dostaw i ogólne obsuwy na licznych frontach. no chyba, że to już ten etap, że człowiek nie ma siły się wkurzać i pogoda nie ma nic do rzeczy? Czy od instalacji to już jest wykończeniówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 17.04.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Przy okazji hurtowni - odradzam AB Bechcicki na Buforowej. Najpierw miesiac przywozili mi dachowki, a jak juz przywiezli, to tylko polowe i to jeszcze postawili w otwartej bramie. 2 tygodnie ich meczylem, zeby przestawili. Drugi miesiac zajelo przywiezienie reszty dachowek (kalenica, krancowe i cala bizuteria). Po miesiaco domowilem jeszcze 90 sztuk i mialy byc na nastepny dzien. Zeszlo prawie miesiac i okazalo sie, ze PH przywiozl mi jakies nazbierane pojedyncze zakurzone sztuki (walaly sie na podworku??) i do tego pokancerowane. Pogonilem goscia i zakonczylem na tym wspolprace z hurtownia. O zmieniajacych sie cenach w stosunku do poczatkowej oferty, to juz nawet wspominal nie bede. Tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElwoodWroclaw 17.04.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Przy okazji hurtowni - odradzam AB Bechcicki na Buforowej. No to współczuć tylko. Zacząłem niedawno rozmowy z Manexem. Narazie jestem bardzo zadowolony z obsługi. Widać, że się starają i zależy im na kliencie. Pożywiom - uwidim... jak mawiali starożytni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.04.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Elwood - do czasu. ja się już na maneksie przejechałam, zresztą Bechcicki też ma swoje za uszami. Najlepszą obsługę mają moim zdaniem małe lokalne hurtownie, tylko one niestety mają często kiepskie ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.04.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Najlepszą obsługę mają moim zdaniem małe lokalne hurtownie, tylko one niestety mają często kiepskie ceny. coś za coś. odnoszę wrażenie, ze jak któras z hurtowni podlapie udowe developerska to indywidualni schodza na plan trzeci lub jeszcze dalszy. A to wbrew zasadzie 80/20 - 80% klientów przynosi 20% zysku a 20% klientów przynosi 80% zysku, jednak obydwie grupy klientów muszą byc w koszyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts