woprz 03.08.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 cześć kapelusik nie mogę zlokalizować tego "Biestrzykowie' znalazłem tylko Biestrzykowice sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 03.08.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Biestryków jest niedaleko Mędłowa - bliżej Wrocławia Koło Suchego Dworu chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 03.08.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 " nie ma takiego misata jak Londyn jest tylko Londek może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 03.08.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 sorry jest Landek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 03.08.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 witam grupkę,z tego co mi wiadomo to Biestrzyków a Biestrzykowice to ta sama wioska leżąca na trasie dojazdowej do Żórawiny obecnie robi się tam bardzo ładnie a i działki ludki tam mają sporeKapelusik - jaki domek zamierzasz wybudować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.08.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 dzień doberek kapelusik - fajnie że zajrzałas ...będę miała blisko z pracy do Ciebie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 03.08.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Ivonesca,jesli to nie tajemnica to gdzie pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 03.08.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 No to już tłumaczę - Biestrzyków graniczy z Żernikami Wrocł.A zdecydowaliśmy się na projekt z Archipelagu. Będzie oczywiście troszkę zmian.Ale o tym kiedy indziej. Już zapowiadam, że będę miała do was mnóstwo pytań. Na pewno. A co z tą ekipą? Obecnie wahamy sie pomiędzy dwoma.Nie możecie nikogo polecić? Jest aż tak źle z "fachowcami"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 03.08.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 kapelusik,jaką dużą masz działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.08.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 A jeszcze z innej bajki (choć nie całkiem;-))-Grupo Wrocławska: DZIŚ w nocy urodziło nam się 5 (pięć) ślicznych (!) małych , czarniutkich koteczków!!! Chociaż, chmmm ... na razie trochę podobne do robaczków... Mama - nasza czarna piękna kotka, tata - wiem kto to, wyobraźcie sobie!!! przyłaził, siedział, gapił się całymi tygodniami aż wreszcie ... zniknął. No - myślę sobie - bzyknął i zniknął (sorki za słówka ale co zrobić, że adekwatne ) i faktycznie (TYPOWE )- to duuuży czaaarny kocur, piękny, dorodny, nazywaliśmy go BASIOR na własny uzytek. No i teraz mamy piąteczkę. PIĘKNE. Niniejszym ogłaszam - zbieram zamówienia (na jednego własnie zgłosił się chętny)! Koteczek z dostawą do domu (osobiście dostarczymy). Za jakieś pewnie trzy tygodnie... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 03.08.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 to gratulacje Gagata,powiększa się liczebność grupy wrocławskiej w zastraszającym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.08.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 No dzięki dzięki Wojtek (w imieniu mamusi) NASI GÓRĄ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.08.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Ivonesca, jesli to nie tajemnica to gdzie pracujesz? Siechnice ...niedawno zmieniłam pracę i tak smiesznie wyszło, że z Siechnic na Siechnice znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.08.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Gagata - my tyle co dostaliśmy kotkę w spadku...więc niestety nie skorzystam PS. Do naszej też przywalał sie jakis taki czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.08.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Ivo - będzie chleb z tej mąki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.08.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Ivo - będzie chleb z tej mąki?? na 100% nie....w końcu mąż weterynarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 03.08.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Kapelusik zbyt dużej działki nie ma - 1100 m2.Myślę że w sam raz jak dla rozwojowej rodzinki.Pasjonatami ogrodowymi nie jesteśmy, więc będzie akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.08.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 ja mam 905 m2 - a pasję ogrodniczą dopiero zamierzam rozwinąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 03.08.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 A co do kociaków- czy trzy tygodnie to nie za wcześnie na oddawanie? Przepadamy za kotami, ale ja mam alergię dotykową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 03.08.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Ja mam już pasjonatów w rodzinie. Ciekawostki do własnego ogrodu będę miała skąd brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts