Olleo 25.04.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ja tez poprosze o namiar na doswiadczonego parkieciarza, ktory ze mnie nie zedrze (mam duuuzo podlog do zrobienia). Swoja droga jak teraz sie ksztaltuja sie ceny klejenia podlogi gotowej do wylewki z materialem (bez cyklinowania i lakierowania)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.04.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 W ogrodniczym kose za ok. 70zl i jechac. co za 70zl w ogrodniczym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.04.2012 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 co za 70zl w ogrodniczym??? No kurka jak "co"? Kupić kosę! PS. Tylko żeby ktoś nie wpadł na pomysł, by osadzić ją na sztorc, a potem jeszcze kupić piłę (spalinową bo świat idzie do przodu) wyprodukowaną w zakładach im. Jakuba Szeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 26.04.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 No kurka jak "co"? Kupić kosę! PS. Tylko żeby ktoś nie wpadł na pomysł, by osadzić ją na sztorc, a potem jeszcze kupić piłę (spalinową bo świat idzie do przodu) wyprodukowaną w zakładach im. Jakuba Szeli Kosa to świetna gimnastyka. Można się zmęczyć, ale nie bezowocnie na siłowni, tylko wciągając zapach świeżo skoszonej trawy - bezcenne. Za wszystko inne możesz nie płacić w ogóle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.04.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Kosa to świetna gimnastyka. Można się zmęczyć, ale nie bezowocnie na siłowni, tylko wciągając zapach świeżo skoszonej trawy - bezcenne. Za wszystko inne możesz nie płacić w ogóle . tylko jak się ma wprawy to wiecej kłopotów niz pozytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 26.04.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 tylko jak się ma wprawy to wiecej kłopotów niz pozytku Za dzieciaka kosilem troche kosa, ale trawe na lace, albo zyto na polu, wiec moje haszcze (niektore po 1cm grube lodygi, wysokosc do 2m) troche sprawily mi klopotu 20 lat pozniej, ale po godzinie nabralem wprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emiljano 26.04.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Pytanko odnośnie terenu:Mamy zamówionego rolnika z traktorem który przeora nam działkę , następnie nawieziemy jeszcze ziemi i czym potraktować taką ziemię tz jakim środkiem chemicznym na chwasty itp. żeby później już tylko trawka rosła.... Macie coś sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 26.04.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 czym potraktować taką ziemię tz jakim środkiem chemicznym na chwasty itp. żeby później już tylko trawka rosła.... Macie coś sprawdzonego? takiego cudownego środka jeszcze nie wymyślono są już co prawda takie które na trochę zwalczą chwasty nie są jednak obojętne dla zdrowia dostępne w każdym ogrodniczym lub markecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.04.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Pytanko odnośnie terenu: Mamy zamówionego rolnika z traktorem który przeora nam działkę , następnie nawieziemy jeszcze ziemi i czym potraktować taką ziemię tz jakim środkiem chemicznym na chwasty itp. żeby później już tylko trawka rosła.... Macie coś sprawdzonego? Roundop - ale przeorac mozesz dopiero po 14dniach od spryskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 26.04.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Daj spokoj z roundupem. To gowno sie praktycznie nie rozklada, nawet jesli pisza inaczej na instrukcji i w reklamach. Wchodzi w wody gruntowe, rosliny wciagaja, potem jesz to razem z porzeczkami i agrestem. U mnie przepieknie problem rozwiazala koparka wywozac gruz - przesuwanie gruzu z miejsca na miejsce, opony z grubym bieznikiem, waga parunastu ton i ani jeden listek od paru tygodni nie wyszedl. Ludzie pomozcie, bo mam dylemat z tym chudziakiem. Styrobeton, perlitobeton, czy pianobeton? Ktory najlepiej zaizoluje, bedzie mial najwieksza wytrzymalosc (chce bezposrednio na to klasc plytki w korytarzu, lazienkach i kuchni, a gdzie indziej tylko 2cm szlichte i do tego kleic deski lite) i dam rade samemu polozyc, albo polozenie mnie bedzie najmniej kosztowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.04.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 zalezy co chcesz zniszczyć - jesli masz chwasty, zielsko to spokojnie to zwalczy.nikt nie proponuje Roundopa do spraw ogrodowych typu chwaścik na grzadce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 26.04.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Znacie firme parkieciarska Partex z Karmelkowej? Jak opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.04.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Hej, poszukujemy namiarów na dobre ekipy od:- tynków- wylewek- alarmówZ góry dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 26.04.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Jest awaria. Zagięto mi rurę PE32 wystającą z chudziaka, oto zdjęcie, więcej zdjęć w moim dzienniku. http://img100.imageshack.us/img100/6554/rura2.jpg I co teraz? Kucie chudziaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konrad79 27.04.2012 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Jest awaria. Zagięto mi rurę PE32 wystającą z chudziaka, oto zdjęcie, więcej zdjęć w moim dzienniku. http://img100.imageshack.us/img100/6554/rura2.jpg I co teraz? Kucie chudziaka? Złączka w tym miejscu raczej nie jest wskazana. Może założyć (lub nawinąć) sprężynę, a może podgrzewać -na niepotrzebnym kawałku rury zagiąć i próbować wyprostować po podgrzaniu To zgięcie nie powinno mieć dużego wpływu na szczelność ale jak będzie z ciśnieniem? Może będzie tak duże że rura się wyprostuje -jeżeli będzie leżeć w warstwie styropianu Ja nie miałem tego problemu u mnie oczywiście (według ekipy) ta rura nie była potrzebna na tym etapie budowy - później musiałem się mocno nagimnastykować robiąc podkop pod ławą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMF 27.04.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 :-?Hej, Czy ktoś z Was ma szambo z Hydro-Betu z Oławy albo z firmy Ja-ck z Wrocławia, albo słyszał opinie na ich temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.04.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 z Ja-ck to ma albo Ryska albo BeaWroc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.04.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Hej, poszukujemy namiarów na dobre ekipy od: - tynków - wylewek - alarmów Z góry dzięki!! Tatarak - otwieraj kajet:yes: lub wystarczy cofnąć sie o kilkanascie stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konrad79 27.04.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 :-?Hej, Czy ktoś z Was ma szambo z Hydro-Betu z Oławy albo z firmy Ja-ck z Wrocławia, albo słyszał opinie na ich temat ? Chciałem kupić u Ja-ck -ale transport + montaż kosztuje tyle co szambo (pare kilosów hds-em) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMF 27.04.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Chciałem kupić u Ja-ck -ale transport + montaż kosztuje tyle co szambo (pare kilosów hds-em) A te pare kilosów to gdzie jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts