Spirea 27.04.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Hej, poszukujemy namiarów na dobre ekipy od: - tynków - wylewek - alarmów Z góry dzięki!! Co do tynków, to weź namiary od Wojgoca lub Madeleine - jedna ekipa, druga - robiła niedawno u Tatarak i Gosi (nie pamiętam niestety której). Po namyśle i obejrzeniu w kilku miejscach prac innych tynkarzy, moi też źle nie zrobili. W paru sprawach trzeba ich jednak przypilnować. Jak chcesz, dam kontakt. Swoją ekipę z podaniem + i - podawał też Jarett (musiałabyś poszukać na grupie). Wylewki - Pan Korólczyk - 603 200 120 - robił chyba u większości, których znam Alarm - kable rozprowadzał elektryk, system ustalił mi człowiek od alarmu, ale kupowałam sama przez internet, on potem montował i ustawiał. Jest jednak z daleka. Mogę podać namiary, na kogoś z Wrocławia, który robił nam w pracy całą instalację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.04.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Mogę podać namiary, na kogoś z Wrocławia, który robił nam w pracy całą instalację. Dzięki Spirea, przesyłałaś mi już namiary na alarmiarza. Mam go w odpowiedniej teczce. Poproszę jeszcze o namiar na Twoich tynkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElwoodWroclaw 27.04.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 z pewną taką nieśmiałością, się pochwalę z uzyskania Pozwolenia na Budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konrad79 27.04.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 A te pare kilosów to gdzie jest ? Łozina gmina Długołęka za transport 800 montaż ok 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.04.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Szambo zazwyczaj taniej wychodziło importowane z Radomia. Ja-Ck robił nam POS'ia -działa Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 27.04.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 z pewną taką nieśmiałością, się pochwalę z uzyskania Pozwolenia na Budowę Gratulacje - teraz się dopiero zacznie - dotąd był trening "na sucho" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.04.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 z pewną taką nieśmiałością, się pochwalę z uzyskania Pozwolenia na Budowę gratulacje - teraz od teorii przechodzisz do praktyki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 28.04.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 z pewną taką nieśmiałością się pochwalę, że dzisiaj zaczynamy przeprowadzkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.04.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 wow Jarett! gratulacje Powodzenia Kupiłeś tego Whirlpoola? Jeśli tak, to napisz gdzie i jak się będzie sprawdzać. Elwood również gratulacje - z racji własnego etapu, większe wrażenie zrobił na mnie Jarett Stąd pierwsze gratulacje. Zresztą pozwolenie na budowę, to w większości zasługa innych - projektanci, urzędnicy itd. A budowa - to dopiero jazda i sprawdzian samego siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.04.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 z pewną taką nieśmiałością się pochwalę, że dzisiaj zaczynamy przeprowadzkę... a czemu tak niesmiało....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.04.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 a czemu tak niesmiało....? Bo tak w reklamie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.04.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Bo tak w reklamie było hmm, w jakiej reklamie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElwoodWroclaw 28.04.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 gratulacje - teraz od teorii przechodzisz do praktyki:yes: kto się lubi ten sie czubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.04.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 tylko nie szastaj kasą na początku:rolleyes:, bo przy wykończeniówce kazda zlotówka jest ważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElwoodWroclaw 28.04.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 thx. Z racji posiadanych zasobów, będę oglądał każdą złotówkę kilkukrotnie a i większość prac muszę zrobić samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.04.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Ależ zmiany Elwood i Jarret - gratulacje! Wojgoc - zawsze sucho, zawsze pewnie - w tej reklamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMF 28.04.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Łozina gmina Długołęka za transport 800 montaż ok 300 A możesz podać do nich kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 29.04.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Hej Może ktoś podać namiar do sprawdzonego koparkowego z zach. cz. wrocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konrad79 29.04.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 A możesz podać do nich kontakt. Temat mam zamknięty i namiarów już nie mam ale ogłaszają się na Allegro nick zdaje się że ja_ck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 29.04.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Hej, moje ogrodzenie juz stoi i wyglada chyba nieźlle Jutro wrzucę zdjecie jakieś. Ale właśnie zaczęłam się zastanawiać nad projektem i pozwolenienm na budowę i mam pytanie - ile we Wrocławiu czekaliście na PnB? całe te 65 dni czy dostaliście szybciej? Strasznie mi zalezy na czasie i takie myślenie życzeniowe mi sie włączyło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts