Wojtek62 03.08.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 to Tobie kapelusik pozostaje ino marzenie o małym, miłym i wesołym małym kotku,ale nie martw sie - W Biestrzykowie kotów różnych maści nie brakuje,jak i w innych podwrocławskich wioskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.08.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Napisałam trzy tygodnie, ale nie wiem ile to być powinno, dopiero się dowiem. Ivo - spytaj mężusia kiedy można kotka oddać.Na pewno musi sam jeść. Ja mam jedną kotkę kilkunastoletią ale jest sterylizowana od początku a Czarna-mamuśka natomiast jest młodziutka i ... dopiero pierwszy raz (potem tez chcemy uciąć ten proceder) a kiedy ją wzięlismy miała juz ze trzy miesiąca (była sporym kociątkiem).Nie mam w tym doświadczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.08.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Wojtek62 - ale krążą opowieści, że najpiękniejsze i najmądrzejsze to te kociaki PAWŁOWICKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.08.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 W Biestrzykowie kotów różnych maści nie brakuje, a Ty też z tamtych okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 03.08.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 nie, dlatego dopisałem i z innych podwrocławskich wiosek - ja Bielany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 03.08.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 cześć Gagata pozdrowiłaś Piotra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.08.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 nie, dlatego dopisałem i z innych podwrocławskich wiosek - ja Bielany acha na Bielanach kiedyś też pracowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 03.08.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 a czym się Ivo zajmujesz zawodowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 04.08.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Witam.Najlepsze życzenia dla rodziców i najmłodszego pokolenia forumowiczów.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 04.08.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Czy ktoś ostatnio nie załatwiał mapy do celów projektowych?Jakie są obecnie koszty takiej mapy?BK czy Ty nie załatwiałaś takiej mapy na ul Podwale?Potrzebna mi jest do projektu na przyłącze wodociągowe,mam taką ale jest z 2000 r i jest nieaktualna.Muszę również wykonać projekt takiego przyłącza.Pozdrawiam Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 a czym się Ivo zajmujesz zawodowo? patrz na priva..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 04.08.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Wiech, właśnie się zabierałam do zadania pytań w tym samym temaciea więc w temacie wodociągu:mój nowy geodeta zajmuje się głównie tyczeniem wodociągów - poślę ci namiary na privai dał namiar na panią - ponoć niedrogie projekty, pani też zajmuje się tym sporoteż na privaco do ceny - myślę że jak projekt z mapką za 1500-2000 PLN to będzie OKale to moje gdybaniaja za mapę do celów projektowych płaciłam 350 pln bez rachunku ale wiem że ceny dużo wyższe masz już wykonawcę?ja papiery z gminy mam od dawna, nie miałam tylko chwili czasu żeby się tym zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 04.08.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 witam grupę w kolejny słoneczny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 04.08.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Witam również. Mamy pozwolenie na budowę. Przyjmuję gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 04.08.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Witam muszę zdecydować o folii pod dachówkę paro coś tam przepuszczalnej. z wygody i względów konstrukcyjnych potrzebuję takiej która może się stykać z wełną - to znaczy nie trzeba robić żadnych dystansów ani innej dylatacji można ją po prostu dopchać do tej folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 04.08.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Witam również. Mamy pozwolenie na budowę. Przyjmuję gratulacje! gratualcje ? po pierwsze teraz to ci się dopiero zacznie po drugie czy dałeś już link do projektu ? nie ? no to na co czekasz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 04.08.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Kapelusik GRATULACJE wiem co czujesz kup dobre wino albo szampana - my po otrzymaniu pozwolenia tak szlaleliśmy i głośno strzelaliśmy korkami od szmpana na działce, że bociany z gniazda obok się przestraszyły i rozbiegły po okolicy hm hm właśnie wczoraj jednego widziałam jak lata nad naszą działeczką hm hm... a kiedyś leciał prosto nad naszymi głowami jak sobie siedzieliśmy nad rzeką ... wszystko przez te korki od szampana... woprz - gdzieś we wrocku jest chyba producent folii budowlanych poszukaj w necie a może zajrzyj do Deitermanna na Mydlanej? to jest obok byłego św.pamięci optimusa ale nie jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 04.08.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 po drugie czy dałeś już link do projektu ? nie ? no to na co czekasz !!! Link już dawno podany. Ale podaję jeszcze raz: http://www.archipelag.pl/switch_obj.php?KatID=3990400&KlasaID=3&ObjID=437&CanBack=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 04.08.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Czy ktoś z was widział w którymś składzie bud. dachówki Nelskamp?Naczytałam się tu troche i chcę je zobaczyć.Potrzebuję czerwonej karpiówki, angoby.Może polecacie jakies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 04.08.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 dzięki BK ale mi to kupuje wykonawca więc ja muszę tylko wskazać mu co mam kupić i szukam info typie marce albo czymś takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts