Spirea 30.05.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 a która strona u Spirei? chyba 6, okolice września/października 2011. Sam się udzielałeś w dyskusji nt mojej obróbki Chyba nawet ze względu na Twoje wpisy wrzuciłam fotki do wątku o poddaszu, co skończyło się poprawkami wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.05.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Spirea, wow - aż sprawdziłam, pamięć masz imponującą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 30.05.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Dziewczyny i chłopaki - z jakim wyprzedzeniem zamawialiście styro na elewację? bo dużo czytam o poślizgach i nie wiem, czy wpadam w paranoję, czy jednak warto wszystko zgromadzić przed wejściem ekipy. oraz pocieszcie mnie, że zmieszczę w chałupince 200 paczek styro ja styropianu na elewację nie chowałam. Pomogło mi, że akurat wylewki były robione i warunków brak i leżał czekając na panów dzień czy dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 30.05.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 zajrzycie do mnie?podpowiecie gdzie mam kominek i tv ustawic w salonie?I jak zrobić kuchnie tj. zlew, kuchenkę i tego typu gadżety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 31.05.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Pomóżcie mi w sprawie izolacji chudziaka.Mam zamiar w sobotę przykleić 130 m2 papy na parterze.Czy wywijaliście pasek papy na ścianę (jeżeli tak, to ile), czy tylko łączyliście z papą wystającą spod ścian nośnych?Zdania w "literaturze" (www) są tradycyjnie podzielone.Chcę położyć papę termo 3-4 mm. Może uda się Wam rozwiać moje wątpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.05.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 a po co Ci to paskudztwo wewnatrz domu?masz wysoki poziom wód gruntowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.05.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Czemu? swego czasu mialem taki dylemat i w wyniku przeprowadzonej analizy zostalo jak jest - ale nie pamietam juz argumentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.05.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 chyba 6, okolice września/października 2011. Sam się udzielałeś w dyskusji nt mojej obróbki Chyba nawet ze względu na Twoje wpisy wrzuciłam fotki do wątku o poddaszu, co skończyło się poprawkami wykonawców. tez to pamietam - ale Tatarak pisze o jakims innym rozwiązaniu obróbki okien dachowych i nie bardzo wiem co ma na mysli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 31.05.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 a po co Ci to paskudztwo wewnatrz domu? masz wysoki poziom wód gruntowych? Nie, nie mam - chcę się zabezpieczyć przed wilgocią. Aż takie paskudztwo to to nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.05.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Nie, nie mam - chcę się zabezpieczyć przed wilgocią. Aż takie paskudztwo to to nie jest... zawsze to asfalt wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.05.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Pedro - myśmy w obecnym domu robili tak, że papa była jeszcze wywinięta na ścianę na tyle, że parę cm wystawała po wylaniu jastrychu i potem się ją przycinało przy układaniu podłóg. Wojgoc - dokładnie takie mam na myśli rozwiązanie, jak opisane u Spirei, jako jedyne słuszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.05.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ale tu ruch w tym sezonie.... mam takie pytanko, może ktoś wie, czy w Obi można dokonywać zwrotów tak jak w Castoramie, czyli bez ograniczeń czasowych? i drugie - widzieliście może ostatnio jakąś megapromocję na szare kafle podłogowe, co by się nadały do kotłowni? nie wymagam od nich specjalnej urody, raczej szukam po taniości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 31.05.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 tak w obi można oddać towar bez ograniczeń czasowych, w castoramie są szare kafle za 28zł/m2, chyba nawet kiedyś podsyłałam ci ich zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.05.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 dzięki, Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.05.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ale tu ruch w tym sezonie.... mam takie pytanko, może ktoś wie, czy w Obi można dokonywać zwrotów tak jak w Castoramie, czyli bez ograniczeń czasowych? i drugie - widzieliście może ostatnio jakąś megapromocję na szare kafle podłogowe, co by się nadały do kotłowni? nie wymagam od nich specjalnej urody, raczej szukam po taniości ja polecam gres techniczny Stargres, fabrycznie ipregnowany - ostatnio byl w Intermarche po 17zl/m2, moze byc w Casto w podobnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 31.05.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Polecam stan zero sobie samemu zrobic. Raz, ze zaoszczedzi sie ze 20k na robociznie, dwa ze bedzie niewiele wolniej (z uwagi na brak terminow i wiele budow naraz polecanych ekip), a trzy, ze dokladniej. Kolega z pracy nie majacy nic wspolnego z budowlanka zawodowo, ani z wyksztalcenia, w tym tygodniu juz wylewa plyte stropowa (zamiast chudziaka - na jego gruncie nie ma mozliwosci dobrze zagescic podloza pod chudziak), a zaczal w polowie kwietnia zabawe z geodeta. Robi to weekendami i popoludniami. Na calej powierzchni scian fundamentowych roznice poziomow ma maks 1 cm. U mnie stan zero o ile dobrze pamiętam wyceniono na 6 000 zł za robociznę, ale miałem czas i rodzinę do pomocy, więc wykonaliśmy go sami. Gdybym jednak miał to wykonać sam lub w 2 osoby wolałbym zapłacić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 31.05.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 i drugie - widzieliście może ostatnio jakąś megapromocję na szare kafle podłogowe, co by się nadały do kotłowni? nie wymagam od nich specjalnej urody, raczej szukam po taniości W PSB Mrówka w Jelczu widziałem kafle w cenie <15 zł/m2 - najlepiej przedzwoń i spytaj co mają aktualnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 01.06.2012 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 zawsze to asfalt wewnątrz Mi wylewkarz poleca tylko jakas pape termozgrzewalna icopala niebieska, ale nie moge takiej znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.06.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 i taki poziom cenowy (15 czy 17) to mi pasuje Suspenser - wyczyściłam skrzynkę, jakbyś jeszcze gdzieś miał tę odpowiedź na mojego priva, to podeślij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.06.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 mam takie pytanko, może ktoś wie, czy w Obi można dokonywać zwrotów tak jak w Castoramie, czyli bez ograniczeń czasowych?mi się tam coś kojarzy, że w Obi to na zwroty masz 2 tygodnie... ale może mi się wydawać, bo w większości to w Casto się zaopatruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts