Ślężankaaa 09.07.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Witam Odnośnie naszej łazienki - życie szybko zweryfikowało nasze plany. Mam do odsprzedania 5kg fugi epoksydowej Sopro (kolor perłowa biel) w dobrej cenie. Oczywiście wiadro z fugą jest oryginalnie zamknięte. Jeśli będzie ktoś zainteresowany proszę pisać na prv Łazienka się robi ponieważ trochę zmieniłam koncepcję Pytanko: ktoś może polecić dobrego szklarza z okolic Oleśnicy? Interesuje mnie lustro do łazienki z montażem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.07.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 to szybko nastapiła weryfikacja....co do szklarzy w Olesnicy to kojarzę, że był takowy polecany - może Spirea, moze Kaska73 będą kojarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.07.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Wykonawcy wprowadzili nas w błąd. Pomimo zapewnień nie chcieli się podjąć położenia fugi epoksydowej dlatego musiała nastąpić zmiana fugi na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.07.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Wykonawcy wprowadzili nas w błąd. Pomimo zapewnień nie chcieli się podjąć położenia fugi epoksydowej dlatego musiała nastąpić zmiana fugi na podłodze to w takim razie na czym polega zmiana koncepcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.07.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Pierwotnie chciałam zabudować tylko stelaż wc. W rezultacie zabudowy k-g jest więcej więc trochę dłużej to trwa Zmodyfikowałam trochę nasz projekt łazienki. Druga sprawa to ta fuga Musiałam kupić nową fugę... Jak już zamówię blat do łazienki i szafkę u stolarza to będziemy bardzo zadowoleni Spirea, Kaska73 - jeśli będziecie to czytać to poproszę o namiary na szklarza z okolicy Oleśnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 09.07.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Pierwotnie chciałam zabudować tylko stelaż wc. W rezultacie zabudowy k-g jest więcej więc trochę dłużej to trwa Zmodyfikowałam trochę nasz projekt łazienki. Druga sprawa to ta fuga Budowa... (czytaj "życie"). Bynajmniej nie jest to "a nie mówiłem". Po prostu za dużo wiem o planach i budowaniu, oraz emocjach i zapeszaniu, fachowcach i obietnicach, żeby wierzyć w 3-dniowe łazienki Nie przejmuj się - bo nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Żona zmieniła projekt łazienki na piętrze 4 razy. I o ile wcześniejsze już przed wykonaniem jej się opatrzyły, o tyle ostateczny ciągle się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.07.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Budowa... (czytaj "życie"). Bynajmniej nie jest to "a nie mówiłem". Po prostu za dużo wiem o planach i budowaniu, oraz emocjach i zapeszaniu, fachowcach i obietnicach, żeby wierzyć w 3-dniowe łazienki Nie przejmuj się - bo nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Żona zmieniła projekt łazienki na piętrze 4 razy. I o ile wcześniejsze już przed wykonaniem jej się opatrzyły, o tyle ostateczny ciągle się podoba Gdybym trzymała się pierwotnej koncepcji to by skończyli ale zachciało mi się modyfikacji Prawdę mówiąc to pierwszy raz zdarzyło mi się że nie mam tego co chcę (w tym przypadku: fugi epoksydowej). Chcieli położyć tą fugę ale na moje ryzyko, więc podziękowałam Kafle na podłodze nie są gładkie więc w razie problemów nie byłoby tak łatwo je doczyścić. Do tej pory jeśli coś zleciłam to zawsze tak było, ale jak to mówią zawsze musi być ten pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 10.07.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 prosze 695 469977 chyba robią teraz u Pedro73..... Do mnie mają przyjść od 1 sierpnia. Teraz robią gdzieś indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.07.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ślężankaa, w Oleśnicy na Lwowskiej jest szklarz. Nie pamiętam już od kogo miałam namiary. Wiem, ze jest korzystny cenowo. Nie sprawdzałam Go jeszcze (a pewnie będę w najbliższym miesiącu). Najlepiej pojechać zobaczyć. Dobre ceny miał też szklarz polecany przez Madeleine, ale nie pamiętam, jak się nazywał. Szklarz jest też we Wrocławiu między stacją benzynową a mostem przy Placu Kromera. Wychodzi chyba trochę drożej od wspomnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.07.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Spirea - dzięki za odpowedź. Dzwoniłam do szklarza na Lwowskiej 100zł/m2 ale problem w tym, że nie ma usługi montażu. Dzwoniłam jeszcze do jednego szklarza na Reymonta. Też muszę podjechać i zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 10.07.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Spirea - dzięki za odpowedź. Dzwoniłam do szklarza na Lwowskiej 100zł/m2 ale problem w tym, że nie ma usługi montażu. Dzwoniłam jeszcze do jednego szklarza na Reymonta. Też muszę podjechać i zobaczyć. a kafelkarz nie przyklei Ci lustra? ja kupiłam na lwowskiej jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.07.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 właśnie, jak lepiej - przyklejać czy wieszać? Lustro ma być na ścianie bez kafli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wężyk 10.07.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Czy ktoś może polecić dobre drewno do kominka w okolicach Wrocławia?Każdy reklamuje, że podsuszone, dobrze poukładane, ale szukam z polecenia, tym bardziej że pierwszy raz do nowego kominka kupuję i jestem zielooooooony jak zielsko na mojej działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 10.07.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 właśnie, jak lepiej - przyklejać czy wieszać? Lustro ma być na ścianie bez kafli? wieszać to musisz mieć kupione z wieszakami jeśli potrzebujesz konkretny wymiar moga być problemy kleić mozna na ściane i na kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.07.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Do mnie mają przyjść od 1 sierpnia. Teraz robią gdzieś indziej. ale w Twojej "wsi" robia, wiec pewnie te 800m2 tynków to u Ciebie do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.07.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Czy ktoś może polecić dobre drewno do kominka w okolicach Wrocławia? Każdy reklamuje, że podsuszone, dobrze poukładane, ale szukam z polecenia, tym bardziej że pierwszy raz do nowego kominka kupuję i jestem zielooooooony jak zielsko na mojej działce. nawet te polecane wymaga składowania i sezonowania, więc kupuj szybko i sezonuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.07.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 czy ktoś zna grzejniki łazienkowe Luxrad? warte są li zainteresowania? widziałam w casto i wyglądają fajnie, mają 5 lat gwarancji, cena do przyjęcia. producent krajowy. ale fajnie byłoby poznać opinię jakiegoś użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.07.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 czy ktoś zna grzejniki łazienkowe Luxrad? warte są li zainteresowania? widziałam w casto i wyglądają fajnie, mają 5 lat gwarancji, cena do przyjęcia. producent krajowy. ale fajnie byłoby poznać opinię jakiegoś użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.07.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Spirea - dzięki za odpowedź. Dzwoniłam do szklarza na Lwowskiej 100zł/m2 ale problem w tym, że nie ma usługi montażu. Dzwoniłam jeszcze do jednego szklarza na Reymonta. Też muszę podjechać i zobaczyć. tego szklarza polcaja nasi kafelkarze - http://www.szklarz.wroclaw.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 10.07.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 tego szklarza polcaja nasi kafelkarze - http://www.szklarz.wroclaw.pl/ za moje lustro z montażem i dojazdem!!! do mnie zaśpiewał ok 350:) ale nie był najdroższy miałam gorsze propozycje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts