Spirea 10.07.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 też słyszałam, że miał jakieś złamanie. U mnie robił jeszcze w marcu i nie miałam żadnych zastrzeżeń. I nie zdziwiłabym się, gdyby to konkurencja chciała się wykazać. Pierwszy wpis na forum, dzisiaj zarejestrowana osoba, jedyne wejście na białą listę solidnych. Napisała, że była zadowolona 2 lata temu, a w opisie, że dom kiedyś zbuduje (chyba, że to z automatu wskakuje dla początkujących). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.07.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Widzę, że ceny są bardzo podobne.mi jeszcze gorąco polecano to miejsce - Mirror Lustra na Złotnikach tel 71 3494475. moze warto sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.07.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Tatarak aż mnie zaintrygowałaś ale to dziwne osoba z jednym postem i taka opinia konkurencja czy co? fakt że nasz elektryk miał nogę w gipsie teraz chyba jeszcze jest na urlopie ale ja grzecznie czekam mam nadzieję że się doczekam;) nie zwróciłam uwagi na liczbę postów, może i konkurencja. ale ja o wycenę odgromówki prosiłam w styczniu osobiście, potem ze 2 razy telefonicznie i minimum 2 razy mailowo... i się nie doczekałam poza tym też nie narzekam, chociaż mam w garażu włączniki po złej stronie drzwi, ale mam nadzieję, że zostaną przeniesione w ramach gwarancji o złamaniu to nawet ja sama informowałam, bo p. Mietek z nogą w gipsie robił instalację u Moany. Ale to już było jakiś czas temu. Fakt, że teraz jest na wakacjach, ale jak z nim rozmawiałam przed wyjazdem, to obiecywał, że "wymyślimy" jak tu zrobić moją instalację przed elewacją mimo jego urlopu. nie rozdzieram szat, bo może by mi i tak kasy nie starczyło, ale w sumie to nie wiem, bo nie poznałam wyceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.07.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 mi jeszcze gorąco polecano to miejsce - Mirror Lustra na Złotnikach tel 71 3494475. moze warto sprawdzic Dzięki Jutro zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 10.07.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Fakt, że teraz jest na wakacjach, ale jak z nim rozmawiałam przed wyjazdem, to obiecywał, że "wymyślimy" jak tu zrobić moją instalację przed elewacją mimo jego urlopu. nie rozdzieram szat, bo może by mi i tak kasy nie starczyło, ale w sumie to nie wiem, bo nie poznałam wyceny... Z wakacji wrócił w poniedziałek i ma u mnie zrobić instalację. Czekam niecierpliwie. Byliśmy dawno umówienie - mam nadzieję, że nie będzie obsuwy. A co do nogi, to przed urlopem jeszcze trochę kulał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emiljano 11.07.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Hej , potrzebuje na szybko zamówić styro i resztę do ocieplenia budynku ekipa nagle dała nam cynk że od wtorku zacznie ... a my w lesie w tym temacie...Proszę podajcie gdzie zamawialiście gdzie ceny były dobre .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emiljano 11.07.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 i jeszcze mam pytanko czy ktoś z Was zamawiał tam okapniki ?http://podokienniki-ceramix.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.07.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Emiljano -fajnie, że jesteś pisałam u siebie w komentarzach, ale może Ci umknęło - napisz mi proszę (może być na pw), jakie miałaś dokładnie problemy z montażem drzwi wiesz skąd. bo u nas powinny dojechać na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.07.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 i jeszcze mam pytanko czy ktoś z Was zamawiał tam okapniki ?http://podokienniki-ceramix.pl/ dawno temu ktoś je chwalił na forum dla pewności zobacz w LM tam są na sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.07.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Kaśka, gdzie dokładnie na Ostrowskiego jest ten sklep z listwami, bo nie kojarzę? Potrzebuję listwę progową metalową 100, a w Belpolu mieli tylko 90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.07.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Emiljano -fajnie, że jesteś pisałam u siebie w komentarzach, ale może Ci umknęło - napisz mi proszę (może być na pw), jakie miałaś dokładnie problemy z montażem drzwi wiesz skąd. bo u nas powinny dojechać na dniach. Tatarak, masz na myśli drzwi "stąd" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.07.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Kaśka, gdzie dokładnie na Ostrowskiego jest ten sklep z listwami, bo nie kojarzę? Potrzebuję listwę progową metalową 100, a w Belpolu mieli tylko 90. wjeżdzając w Ostrowskiego od ul. Grabiszyńskiej to bedzie ostatni budynek po prawej stronie, przy samej ulicy, naprzeciw wejscia do szkoły - ja nie Kaska, ale odpisuje, bo moze Ci zalezy na czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.07.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Tatarak, masz na myśli drzwi "stąd" ?? dokładnie tak. Emilijano nie była zadowolona z montazu, ale nie wiem, co dokładnie było nie tak. Poza tym, że jej przywieźli niewłasciwe klamki chyba... co mnie jakoś nie dziwi. Nasze drzwi powinny być w ogóle gotowe na dniach! muszą tam mailnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.07.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 dzięki Wojgoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emiljano 11.07.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Emiljano -fajnie, że jesteś pisałam u siebie w komentarzach, ale może Ci umknęło - napisz mi proszę (może być na pw), jakie miałaś dokładnie problemy z montażem drzwi wiesz skąd. bo u nas powinny dojechać na dniach. Oprócz innej klamki i zamka (na właściwe mamy czekać długo ... 5 tyg)... Panowie montowali drzwi cały dzień!!... Najpierw spóźnili się znacznie dodam że wyglądali na mocno "wczorajszych" do tego powiększali otwór waląc młotem tak że o mało nie naruszyli nam całego budynku dopiero kiedy mąż ich upomniał co robią użyli wyrzynarki czy czegoś tam podobnego czego używa się do przecinania ... Drzwi ogólnie bardzo fajne ...realizacja była w terminie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.07.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Mój A. jak zobaczył tych panów (o ile to ci sami) na pomiarze, to stwierdził od razu, że on otwór o te 2 cm powiększy sam, bo będzie prościej niż później usuwać ślady ich działalności a pochwalisz się, jakie drzwi wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniques 11.07.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 instalacja tradycyjna czy inteligentne rozwiązania? Instalacja tradycyjna. Przeglądając forum odniosłam wrażenie, że we Wrocławiu jest tylko jeden godny polecenia elektryk - pan Kocot. (Nie licząc tajemniczego Smoka - bo nic nie znalazłam na jego temat). Może jeszcze jakiś elektryk się znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emiljano 11.07.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Mój A. jak zobaczył tych panów (o ile to ci sami) na pomiarze, to stwierdził od razu, że on otwór o te 2 cm powiększy sam, bo będzie prościej niż później usuwać ślady ich działalności a pochwalisz się, jakie drzwi wybrałaś? proszę bardzo... ale u mnie w profilu bo tu nie wiem jak wkleić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.07.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 bardzo ładne też wajsnerki? dopiero teraz się dowiedziałam, że mozna zdjęcia dodawać do profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emiljano 11.07.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=124693&d=1342021890bardzo ładne też wajsnerki? Dziękuje tak wajsnerki.... oooo udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts