Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

też słyszałam, że miał jakieś złamanie. U mnie robił jeszcze w marcu i nie miałam żadnych zastrzeżeń.

I nie zdziwiłabym się, gdyby to konkurencja chciała się wykazać. Pierwszy wpis na forum, dzisiaj zarejestrowana osoba, jedyne wejście na białą listę solidnych. Napisała, że była zadowolona 2 lata temu, a w opisie, że dom kiedyś zbuduje (chyba, że to z automatu wskakuje dla początkujących).

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Tatarak aż mnie zaintrygowałaś ale to dziwne osoba z jednym postem i taka opinia konkurencja czy co?

fakt że nasz elektryk miał nogę w gipsie teraz chyba jeszcze jest na urlopie ale ja grzecznie czekam mam nadzieję że się doczekam;)

nie zwróciłam uwagi na liczbę postów, może i konkurencja. ale ja o wycenę odgromówki prosiłam w styczniu osobiście, potem ze 2 razy telefonicznie i minimum 2 razy mailowo... i się nie doczekałam ;) poza tym też nie narzekam, chociaż mam w garażu włączniki po złej stronie drzwi, ale mam nadzieję, że zostaną przeniesione w ramach gwarancji :)

o złamaniu to nawet ja sama informowałam, bo p. Mietek z nogą w gipsie robił instalację u Moany. Ale to już było jakiś czas temu. Fakt, że teraz jest na wakacjach, ale jak z nim rozmawiałam przed wyjazdem, to obiecywał, że "wymyślimy" jak tu zrobić moją instalację przed elewacją mimo jego urlopu. nie rozdzieram szat, bo może by mi i tak kasy nie starczyło, ale w sumie to nie wiem, bo nie poznałam wyceny...

Fakt, że teraz jest na wakacjach, ale jak z nim rozmawiałam przed wyjazdem, to obiecywał, że "wymyślimy" jak tu zrobić moją instalację przed elewacją mimo jego urlopu. nie rozdzieram szat, bo może by mi i tak kasy nie starczyło, ale w sumie to nie wiem, bo nie poznałam wyceny...

Z wakacji wrócił w poniedziałek i ma u mnie zrobić instalację. Czekam niecierpliwie. Byliśmy dawno umówienie - mam nadzieję, że nie będzie obsuwy.

A co do nogi, to przed urlopem jeszcze trochę kulał.

Kaśka, gdzie dokładnie na Ostrowskiego jest ten sklep z listwami, bo nie kojarzę? Potrzebuję listwę progową metalową 100, a w Belpolu mieli tylko 90.

wjeżdzając w Ostrowskiego od ul. Grabiszyńskiej to bedzie ostatni budynek po prawej stronie, przy samej ulicy, naprzeciw wejscia do szkoły - ja nie Kaska, ale odpisuje, bo moze Ci zalezy na czasie...

Emiljano -fajnie, że jesteś :) pisałam u siebie w komentarzach, ale może Ci umknęło - napisz mi proszę (może być na pw), jakie miałaś dokładnie problemy z montażem drzwi wiesz skąd. bo u nas powinny dojechać na dniach.

Oprócz innej klamki i zamka (na właściwe mamy czekać długo ... 5 tyg)... Panowie montowali drzwi cały dzień!!... Najpierw spóźnili się znacznie dodam że wyglądali na mocno "wczorajszych" do tego powiększali otwór waląc młotem tak że o mało nie naruszyli nam całego budynku dopiero kiedy mąż ich upomniał co robią użyli wyrzynarki czy czegoś tam podobnego czego używa się do przecinania ...

Drzwi ogólnie bardzo fajne ...realizacja była w terminie...

instalacja tradycyjna czy inteligentne rozwiązania?

Instalacja tradycyjna.

Przeglądając forum odniosłam wrażenie, że we Wrocławiu jest tylko jeden godny polecenia elektryk - pan Kocot. (Nie licząc tajemniczego Smoka - bo nic nie znalazłam na jego temat).

Może jeszcze jakiś elektryk się znajdzie?

Mój A. jak zobaczył tych panów (o ile to ci sami) na pomiarze, to stwierdził od razu, że on otwór o te 2 cm powiększy sam, bo będzie prościej niż później usuwać ślady ich działalności :( a pochwalisz się, jakie drzwi wybrałaś?

proszę bardzo...

ale u mnie w profilu bo tu nie wiem jak wkleić...