dobrzykowice 04.08.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Jutro odbieramy wyceny dachu, zobaczymy. Zanim ją zobaczysz, to radzę abyś sobie na czymś usiadł, cena za dach zawsze robi spore wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.08.2004 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Oczywiście wlazłam do sąsiada, rozwaliłam mu kawałek dachu, pozyczylam sobie kilka dachówek i wykonałam potem analizy laboratoryjne... eeee, nie wierzę, który to już miesiąc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 04.08.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Dobrzykowice, siódmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 04.08.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 aka - pewnie dokuczają ci upały współczuję ja w dziewiątym robiłam porządki w piwnicy no i prałam firany etc nosiło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.08.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Dobrzykowice, siódmy! Aaaaa, to jeszcze spokojowo możesz śmigać po dachach, tylko co na to sąsiad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 04.08.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Jutro odbieramy wyceny dachu, zobaczymy. Zanim ją zobaczysz, to radzę abyś sobie na czymś usiadł, cena za dach zawsze robi spore wrażenie u mnie na razie 50 tys - wszystko, robocizna dachówki dodatki podbitka no i oczywiście więźba (bez więźby raczej trudno) ale jeszcze trzeba doliczyć ocieplenie dachu/poddasza no i płyty GK i płyty OSB do części "użytkowej" strychu (ok. 25 m2) no ale przynajmniej stropu nie robię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 05.08.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Aaaaa, to jeszcze spokojowo możesz śmigać po dachach, HA, ha...Tak mowisz bo mnie nie widzialeś Stawiam kawkę i herbatkę na dobry początek dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 05.08.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 aka, a jak porównywałaś? zdjęłaś dachówkę sąsiada i przyłożyłaś do swojej? czy wzrokowo na odległość? Oczywiście wlazłam do sąsiada, rozwaliłam mu kawałek dachu, pozyczylam sobie kilka dachówek i wykonałam potem analizy laboratoryjne... i jaki jest wynik tych analiz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.08.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 dzień doberek ! ale tu dachówkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.08.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 dzień doberek,od rana dachowo na grupie, a jak dachy to i mowa będzie o sporych pieniądzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.08.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 dobrze że moja leży sobie na dachu juz od ponad roku....i o kosztach już zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.08.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Witam wszystkich:-) Ivo - chciałam Ci powiedzieć, że do Sławka wybieramy się po 15 sierpnia (kiedy oni wróca z urlopu). Jak będziesz miała ochotę się wybrać z nami - daj znać. Z tym, że w kwestii oglądania jego podłóg - u mnie będą kładzione nowe deski, bo stare okazały się spróchniałe PIsałam o tym w innym wątku. A nawiasem mówiąc - gdzie można kupić sensowne dechy na podłogę, ale raczej sosna (nie ma kasy na inne), choć cykliniarz mówił coś o modrzewiu.... widzieliście może taką podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.08.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 cóż Ivo,dom to worek bez dna - jak nie dach to ogród, elewacja, ogrodzenie, drobne remonty i udoskonalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.08.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 ja miałem modrzewiową podłogę i różnie się od sosnowej kolorem - modrzew jest lekko czerwonawy a sosna żółtawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 05.08.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Jedną wycenę mamy, druga będzie dzisiaj. I nie pytajcie o kwoty - katastrofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.08.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 wal kapelusik, jestesmy ciekawipow. dachu -gasiory szt -wentylacyjne-okapoweitd-itp- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.08.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Wojtek, a gdzie można kupić takie deski modrzewiowe? I jak z ceną??..jeśli się orientujesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 05.08.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Wojtku62, wycena w domu leży. A ja - domyślasz się, gdzie.Wieczorem napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.08.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 nie wiem, zapytam się kolegi co ma stolarstwo i jutro dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 05.08.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Wojtek, a gdzie można kupić takie deski modrzewiowe? I jak z ceną??..jeśli się orientujesz.. Gagata a nie myślałaś nad zmianą technologii? deska to generalnie droga rzecz może parkiet albo tzw. deska trójwarstwowa mi osobiscei b. podoba się parkiet przemysłowy wychodzi na gotowo około 150/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts