Spirea 19.07.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.07.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Spirea - zamówiłam lustro do łazienki. Polecam Ci szklarza z Oleśnicy, ul. Reymonta 12a. Wyszło o wieleeeee taniej niż w pozostałych miejscach Bardzo miła i fachowa obsługa. a innym grupowiczom kogo polecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 19.07.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 XX jak się pojawiłaś to zapytam kto Ci robił podłogi możesz mi napisać na priva;) ja przymierzam się do takiej jak Ty a super ekipę do k-g miał wojgoc Kasia Hej podłogę robił mi CONFORT PLUS kiedyś na Jagiełły, konkretnie parkieciarz Karol. Ja bym teraz nie robiła za nic ciemnej podłogi;) Hej nikt nie wie ile kosztuje zrobienie zabudowy poddasza czy zmieniły się zasady na GW i się nie chwalimy cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.07.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 ja mam kg pojedynczo, to się nie wychylam chociaż jeśli dobrze pamiętam, to Moana miała ofertę na podwójne płytowanie (z resztą szykan) za 80 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 19.07.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 o jesooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.07.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 a innym grupowiczom kogo polecisz? Ależ Ty uszczypliwy jesteś Wiem, że Spirea będzie bądź już poszukuje szklarza, więc do niej skierowałam wypowiedź. Polecam go wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.07.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Ja bym teraz nie robiła za nic ciemnej podłogi;) Hej nikt nie wie ile kosztuje zrobienie zabudowy poddasza czy zmieniły się zasady na GW i się nie chwalimy cenami? a czemu nie ciemna i co uważasz za ciemną? podwójna wełna, stelaż, podwójny regips, spoinowanie, szpachlowanie, gruntowanie - 75zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.07.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Ależ Ty uszczypliwy jesteś skorpionia natura:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.07.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 skorpionia natura:yes: Ja też jestem spod znaku skorpiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.07.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 a czemu nie ciemna i co uważasz za ciemną? podwójna wełna, stelaż, podwójny regips, spoinowanie, szpachlowanie, gruntowanie - 75zł/m2 Na górnym przedpokoju położylismy podłogę z merbau i kurcze faktycznie ciemna jest dlatego tak sobie myślę, że w salonie położymy coś jaśniejszego. Ile teraz biorą za m2 obniżenia sufitu ? Czy za zbudowę ścianki k-g wokół sprzętu AGD liczą sobie jakoś dodatkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.07.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Kasia Hej podłogę robił mi CONFORT PLUS kiedyś na Jagiełły, konkretnie parkieciarz Karol. Mojemu bratu też robili parkiet przemysłowy, po 4 latach dalej super, ale fakt, że grzejniki mają a nie podłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 19.07.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Ja też jestem spod znaku skorpiona Jest nas tu wiecej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 19.07.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Jest nas tu wiecej:) myślę, że większość stale wypowiadających się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.07.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 myślę, że większość stale wypowiadających się Plaga jakaś :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 19.07.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Jest nas tu wiecej:) A nawet jeszcze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 20.07.2012 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Na górnym przedpokoju położylismy podłogę z merbau i kurcze faktycznie ciemna jest dlatego tak sobie myślę, że w salonie położymy coś jaśniejszego. Ile teraz biorą za m2 obniżenia sufitu ? Czy za zbudowę ścianki k-g wokół sprzętu AGD liczą sobie jakoś dodatkowo? U mnie za zabudowę np. sufitu było 36 zł/m2. Zabudowa nietypowa typu zmniejszenie wnęki, obudowa geberitu, słupa - stawka podwójna - 78 zł/m2. Ekipa Wojgoca robiła też u Madeleine i chyba właśnie na takich nietypowych zleceniach wyszły Jej jakieś spore kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 20.07.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Występuję w imieniu Raków - nie siedźcie cicho - ujawnijcie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.07.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 u mnie sufity 38, zabudowa nietypowa tak samo jak u Spirei - i ekipa od Spirei, ale niektóre ceny nieco wyższe chyba dlatego, że mają daleko dojeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 20.07.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Dzięki za odpowiedzi Zastanawiałam się jak to teraz wygląda cenowo bo za regipsy na górze brali od całości i musiałabym liczyć ile wychodziło za m2. Z prostym podwieszeniem sufitów w salonie poradzi sobie mój mąż z "pomocnikami" bo już podwieszali sufit w wiatrołapie, przedpokoju i w łazience ale zabudowę nietypową pod sprzęt AGD wolę powierzyć ekipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.07.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Kasia Hej podłogę robił mi CONFORT PLUS kiedyś na Jagiełły, konkretnie parkieciarz Karol. Ja bym teraz nie robiła za nic ciemnej podłogi;) Dzięki za informację wiem że ciemna podłoga to "kurzołap" ale co tam podoba mi się i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts