wojgoc 20.07.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Z prostym podwieszeniem sufitów w salonie poradzi sobie mój mąż z "pomocnikami" bo już podwieszali sufit w wiatrołapie, przedpokoju i w łazience ale zabudowę nietypową pod sprzęt AGD wolę powierzyć ekipie a mąż się nie obrazi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 20.07.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 a mąż się nie obrazi? Wie jaka jestem czepliwa i sam się nie chce podjąć takiego wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 20.07.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 czyli 40zł za podwójny stelaż i podwójna płyte to dobra cena. wojgoc za ciemną uważam swoja podłogę merbau. widać każdy pyłek, a mam dziecko i kota, więc mop stał się moją pasją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.07.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Wie jaka jestem czepliwa i sam się nie chce podjąć takiego wyzwania to wszystko jasne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.07.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 mop stał się moją pasją dopóki nie latasz ze szmatką na kolanach jak Frankai, jest dla Ciebie nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.07.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 wojgoc za ciemną uważam swoja podłogę merbau. widać każdy pyłek, a mam dziecko i kota, więc mop stał się moją pasją czyli jak planuje podłogę z jatoby, to powinienem mieć lepiej, bo ona taka bardziej czerwonawa i jasniejsza od merbau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 21.07.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Człowiek wyjedzie na 2 tyg i już się zgubił.Czy ci tynkarze 695 469977 robią z worka czy mieszają sami ?Ktoś się o elektryka pytał: 882 448 558 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.07.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 dopóki nie latasz ze szmatką na kolanach jak Frankai, jest dla Ciebie nadzieja Nie na kolanach, tylko na nakolannikach Szwagierka na wakacjach czytała książkę o Steve Jobsie. On nie uznawał kompromisów. Może powinienem swoją dokładność wykorzystać na polu biznesowym? I nie mówię tu o sukcesach na czyjeś konto (w trakcie wczasów przyszły wieści o 2 wynikających właśnie z mojej drobiazgowej upierdliwości), tylko na własne Tylko jak tu ryzykować jak się ma rodzinę i kredyt na karku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.07.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Człowiek wyjedzie na 2 tyg i już się zgubił. Czy ci tynkarze 695 469977 robią z worka czy mieszają sami ? robią z worka, głównie na dolinie Nidy ponieważ chłopaki podzielili sie na 2 ekipy to masz telefon do drugiej - 785 946801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.07.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 I nie mówię tu o sukcesach na czyjeś konto (w trakcie wczasów przyszły wieści o 2 wynikających właśnie z mojej drobiazgowej upierdliwości), tylko na własne Tylko jak tu ryzykować jak się ma rodzinę i kredyt na karku masz jaja to sobie poradzisz - grunt to dobre przygotowanie i rozeznanie rynku, na którym chcesz działać - jak przystało na pedanta masz to obcykane do najmniejszego detalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.07.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Co się dzieje wojgoc z Frankai wymieniają uprzejmości??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.07.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Co się dzieje wojgoc z Frankai wymieniają uprzejmości??! bez przesady - w większości polemik jestesmy zgodni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.07.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Co się dzieje wojgoc z Frankai wymieniają uprzejmości??! A dlaczegóż by nie? Ja naprawdę doceniam zaangażowanie wojgoca. A że czasem idą iskry? Przyroda Zresztą nie my jedni krzeszemy iskry. To "uroki" przekazu pisanego. Kto się posługuje e-mail'ami w pracy, zapewne też ma sporo przykładów konfliktów wywołanych pismem. W dyskusji bezpośredniej o wiele łatwiej jest się dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.07.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 To "uroki" przekazu pisanego. Kto się posługuje e-mail'ami w pracy, zapewne też ma sporo przykładów konfliktów wywołanych pismem. ja mam dokładnie odwrotnie z obecną szefową współpracuję od ponad 5 lat i może z 10 razy rozmawiałyśmy przez telefon (osobiście 1 raz ), a wszystko załatwiamy mailami i jest super. z poprzednim pracodawcą zerwałam współpracę, która układała się pomyślnie przez 2 lata, aż kiedyś ucięliśmy sobie pierwszą rozmowę telefoniczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 22.07.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 robią z worka, głównie na dolinie Nidy ponieważ chłopaki podzielili sie na 2 ekipy to masz telefon do drugiej - 785 946801 Druga część ekipy ma terminy najwcześniej na listopad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 23.07.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 zbieram opinie o bramach garażowych co polecacie i gdzie to kupić w dobrej cenie? ogólnie mamy mętlik w głowie i brak chęci na zagłębianie sie w kolejny temat, więc byłabym wdzieczna za wspomożenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.07.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Czuszka, jak ma krispola kupionego w f-mia Bauman. Na razie jestem zadowolona. Mam pytanie od osób, które przerabiały montaż luster w łazienkach - czy mogę przykleić lustro do gołego tynku? Wykończeniowiec mówi, że po pewnym czasie odpadnie. I proponuje albo montaz na kołkach, albo przyklejenie do kafelek. Sęk w tym, że na kołkach będzie odstawać od ściany, a kafelek nie chcę na tej ścianie, gdzie będzie lustro help. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 23.07.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Czuszka, jak ma krispola kupionego w f-mia Bauman. Na razie jestem zadowolona. Mam pytanie od osób, które przerabiały montaż luster w łazienkach - czy mogę przykleić lustro do gołego tynku? Wykończeniowiec mówi, że po pewnym czasie odpadnie. I proponuje albo montaz na kołkach, albo przyklejenie do kafelek. Sęk w tym, że na kołkach będzie odstawać od ściany, a kafelek nie chcę na tej ścianie, gdzie będzie lustro help. W dolnej łazience mamy lustro 90 cm x 90cm i było klejone bezpośrednio do ściany. 2 lata wisi i nic mu się nie dzieje W tą sobotę szklarze montowali nam lustro w górnej łazience 250 cm x 81 cm. Aby lustro było na równo z kaflami do ściany przyklejali najpierw takie paski pionowe szer. ok. 15cm x wys. 81 cm ze szkła jeśli dobrze zauważyłam a następnie przykleili całą taflę lustra. Polecam szklarza z Oleśnicy (Reymonta 12a, tel. 501 326 176) - jestem bardzo zadowolona! Za takie duże lustro 4 mm, wyfrezowane, z MONTAŻEM (w tym ich klej i te podkłady) zapłaciłam tylko 335 zł!!! a gdzie indziej krzyczeli nawet 680 zł bez dojazdu!!!!! Zadzwoń, wypytaj a nie sugeruj się wykończeniowcem bo ekipy patrzą tylko na to aby IM było wygodnie!!! Większe formaty luster silikonuje się wokół a nie fuguje, jak niektórzy mówią bo ściany pracują. Moi rodzice robili remont łazienek i również lustra zostały naklejone na ścianę i NIC się nie dzieje Teraz są takie kleje że nie zerwiesz lustra ze ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 23.07.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 zbieram opinie o bramach garażowych co polecacie i gdzie to kupić w dobrej cenie? ogólnie mamy mętlik w głowie i brak chęci na zagłębianie sie w kolejny temat, więc byłabym wdzieczna za wspomożenie Czuszka my mamy bramę garażową Wiśniowskiego. Śmiga jak szalona i nic się nie dzieje Uważam, że to był dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.07.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Ślężanka, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts