yemiołka 05.08.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Wojtek, a gdzie można kupić takie deski modrzewiowe? I jak z ceną??..jeśli się orientujesz.. Gagata a nie myślałaś nad zmianą technologii? deska to generalnie droga rzecz może parkiet albo tzw. deska trójwarstwowa mi osobiscei b. podoba się parkiet przemysłowy wychodzi na gotowo około 150/m2 iiii deski są najpiękniejsze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.08.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Witam wszystkich:-) Ivo - chciałam Ci powiedzieć, że do Sławka wybieramy się po 15 sierpnia (kiedy oni wróca z urlopu). hmm hmmm, że niby do którego Sławka, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 05.08.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 ale iiiii co parkiet ? parkiet przemysłowy ? czy deski tzw barlineckie sprawdzałem deskę dębową I gat 200 + robocizna za m2 piękna to prawda tylko zastanawiam się co? deska czy cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.08.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 iii wszystkopoza tym można iiii taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.08.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 w przypadku desek dębowych to można iii tylko drożejm3 dębu kwietniu kosztował 1800zl teraz kosztuje 3300złiii zrobisz taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.08.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Dąb jest piękny ale cena nie w zasięgu (moim..) Deski sosnowe to ok. 40 zł/m - przystepnie. I można to zaolejować olejem barwiącym - ładnie ściemnić (zgubić tą żółć...), albo wręcz zabejcować najpierw. Nie byłabym soba jakbym nie pokombinowała... Yemiłka- chciałabyś wiedzieć do jakiego Sławka.... Wojtek, a ten kolega stolarz to może godny polecenia? Maiłabym parę zleceń.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.08.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 w przypadku desek dębowych to można iii tylko drożej m3 dębu kwietniu kosztował 1800zl teraz kosztuje 3300zł iii zrobisz taniej? nie każdy ma dębowe aspiracje... modrzew, wisienka - jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.08.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Yemiłka- chciałabyś wiedzieć do jakiego Sławka.... .. kciałabym, kciała [jak śpiewali w piosence. zagadka: kto śpiewał. do wygrania - to co zwykle] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.08.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Ivo - chciałam Ci powiedzieć, że do Sławka wybieramy się po 15 sierpnia (kiedy oni wróca z urlopu). Jak będziesz miała ochotę się wybrać z nami - daj znać. Jak będziesz znała konkretny termin to dopiero wtedy się zadeklaruję, OK? (czytaj: dzieci wróciły i musze sobie wszystko jakoś poskładać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.08.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 cóż Ivo, dom to worek bez dna - jak nie dach to ogród, elewacja, ogrodzenie, drobne remonty i udoskonalenia a tak to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.08.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 wisienka? na podłogę?jam takiej podłogi jeszcze nie widziałemGagata,zapytam się kolegi i jak będzie zainteresowany dam Ci jutro znać,zakład przejął po Teściu więc istnieje jakieś 30 lat na rynku a robi różne rzeczy głównie wykończenowe - schody, meble, boazerie, nie wiem czy podłogówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.08.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Witam wszystkich:-) Ivo - chciałam Ci powiedzieć, że do Sławka wybieramy się po 15 sierpnia (kiedy oni wróca z urlopu). hmm hmmm, że niby do którego Sławka, hę? a do jakiego Sławka to może być jedynego takiego mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 05.08.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 zagadka: kto śpiewał. do wygrania - to co zwykle Spiwali to FNS. A co wygrałam, bo nie w temacie jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.08.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 zakład przejął po Teściu więc istnieje jakieś 30 lat na rynku a robi różne rzeczy głównie wykończenowe - schody, meble, boazerie, nie wiem czy podłogówkę o, to może ja stanę w kolejce po schody.....tylko nie wiem jeszcze kiedy.....z oczywistych kasowych względów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.08.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 zagadka: kto śpiewał. do wygrania - to co zwykle Spiwali to FNS. A co wygrałam, bo nie w temacie jestem? hihihihi ja zwykle kąpiel z Dobrzykiem!!! cieszysz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.08.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 zagadka: kto śpiewał. do wygrania - to co zwykle Spiwali to FNS. A co wygrałam, bo nie w temacie jestem? hmmm...ostatnio to chyba była do wygrania kąpiel w nowej wannie u dobrzyka....tak yemiołka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.08.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 dobrze pamiętałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.08.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Wojtek - będę wdzięczna za te namiary, ja mam parę innych drewnianych potrzeb ( ) nie tylko podłoga! Ivo - OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.08.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Wciąż poszukuję wykonawcę kominka u mnie. ABSLUTNIE ODRADZAM FIRMĘ "JAKS" ( z ul. Trzebnickiej)!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 05.08.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 wisienka? na podłogę? jam takiej podłogi jeszcze nie widziałem Gagata, zapytam się kolegi i jak będzie zainteresowany dam Ci jutro znać, zakład przejął po Teściu więc istnieje jakieś 30 lat na rynku a robi różne rzeczy głównie wykończenowe - schody, meble, boazerie, nie wiem czy podłogówkę a czereśnia jaka ładna i to jeszcze olejowana ale chyba nei tańsza/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts