Magda 34 30.07.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Mam już wycenę od stolarza i teraz się zastanawiam jak to możliwe że wyszła taka mała różnica... W WFB wycenili na 19 tys. (meble fornirowane) a stolarz za sam mdf (wysoki połysk) 16 tys. :/ Przecież fornir jest droższy niż mdf lakierowane Zgłupiałam... Ooo, dzięki. Może ta mała różnica wynika z tego, że dostałaś spory rabat w WFM:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 30.07.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Czy możecie mi polecić sprawdzony i dobry sklep internetowy ze styropianem? (wiem, że temat już był dziesiątki razy poruszany)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.07.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 a czemu internetowy sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 30.07.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ooo, dzięki. Może ta mała różnica wynika z tego, że dostałaś spory rabat w WFM:D Gdybym wyceniła lakier to pewnie wyszłoby jeszcze taniej Nie mogę się doczekać Twojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 30.07.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 a czemu internetowy sklep? W sumie nie wiem! Jakoś wymyśliłam sobie, że będzie taniej Chodzi o sporą ilość - pod wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.07.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 pod wylewki u wszystkich idzie sporo - ja bym sie skupil na konkretnym producencie lub szukal okrślonych parametrów styro a dopiero potem sugerował się ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.07.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Gdybym wyceniła lakier to pewnie wyszłoby jeszcze taniej Nie mogę się doczekać Twojej kuchni Ja też Ale jutro podpisuję już umowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 30.07.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ja też Ale jutro podpisuję już umowę W takim razie trzymam kciuki za bezproblemowe załatwienie sprawy i zadowolenie z mebelków Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 31.07.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 pod wylewki u wszystkich idzie sporo - ja bym sie skupil na konkretnym producencie lub szukal okrślonych parametrów styro a dopiero potem sugerował się ceną Wybrany już wstępnie mamy. Nie chodzi o to, żeby kupić najtaniej, tylko, żeby kupić w sprawdzonym miejscu... Chcę uniknąć sytuacji, która miał np. Salik, że połowa styro była jakaś zgniła/sparciała/cokolwiek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 31.07.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Chciałem się pochwalić, że 20 sierpnia wchodzą do mnie tynkarze Udało mi się znaleźć to co chciałem, czyli tynk nie z worka, tylko mieszany na miejscu. Znaleźliśmy też parapety wew, prawdopodobnie będzie to Madura Gold, chociaż cały czas myślimy, bo cena 800 zł/m2 trochę nas odstrasza. Elektryka praktycznie skończona, walczę z wentylacją kanalizy, bo muszę jeden kanał z czegoś elastycznego zrobić. Co jeszcze muszę mieć zrobione przed tynkami ? Aha... ma może ktoś na zbyciu 1000l pojemnik na wodę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 01.08.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 macie sprawdzoną firmę od parapetów wewn. z konglomeratu? szukam drobnoziarnistego aglomarmuru lub konglomeratu kwarcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 01.08.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Wybrany już wstępnie mamy. Nie chodzi o to, żeby kupić najtaniej, tylko, żeby kupić w sprawdzonym miejscu... Chcę uniknąć sytuacji, która miał np. Salik, że połowa styro była jakaś zgniła/sparciała/cokolwiek.. Ja brałem poprzez Mega1000 z Oławy i miałem dostawę prosto od producenta [Magbud], przy rozładunku od razu obejrzałem "towar". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 01.08.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 macie sprawdzoną firmę od parapetów wewn. z konglomeratu? szukam drobnoziarnistego aglomarmuru lub konglomeratu kwarcu. Sprawdź kamieniarza z Bielan Wrocławskich (na końcu za fotoradarem), swego czasu mieli dobre ceny i szybkie terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 01.08.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Ja brałem poprzez Mega1000 z Oławy i miałem dostawę prosto od producenta [Magbud], przy rozładunku od razu obejrzałem "towar". Suspenser, ale rozpakowywałeś każdą jedną paczkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 01.08.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 macie sprawdzoną firmę od parapetów wewn. z konglomeratu? szukam drobnoziarnistego aglomarmuru lub konglomeratu kwarcu. Czuszka, ja właśnie zakupiłam parapety z aglomarmuru, w dzienniku mam zdjęcia. Jak Ci się spodobają to mogę podesłać namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 01.08.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 dalej szukamy dzieki informacjom z forum przyjrzalam się Normsathlowi, wpadł mi w oko. mam wycenę z Długołeki, czekam na jeszcze jedną z innej firmy. Skontaktowałam się też z panem z Irgi, fakt-mile wrażenie, czekam na ofertę. niestety nomenklatura silnikowa mi nic nie mówi w Hormannie jest jeszcze inny rodzaj napędu. Czuszka, masz jakies nowe wyceny? ja ostatnio dostałam na Normstahla za 7500, więc troche lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.08.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Suspenser, ale rozpakowywałeś każdą jedną paczkę?? nikt tego nie robi - polamane narozniki od razu widać. u Salika juz obrzeża styro było szare i brudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.08.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Chciałem się pochwalić, że 20 sierpnia wchodzą do mnie tynkarze Udało mi się znaleźć to co chciałem, czyli tynk nie z worka, tylko mieszany na miejscu. wychodzi Ci taniej? współczuje tego calego syfu związanego z rzucanym tynkiem. Znaleźliśmy też parapety wew, prawdopodobnie będzie to Madura Gold, chociaż cały czas myślimy, bo cena 800 zł/m2 trochę nas odstrasza. Kaska73 ma kamieniarza w Olesnicy z bardzo dobrymi cenami. ja za swoje parapety z madura Gold placilem po 680zl/m2 przy 3cm grubości - kupilem caly blok i powycinalem takie jakie chcialem. Kupowałem w Nysie u Adamusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.08.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Mam do odstąpienia 15 paczek styropianu elewacyjnego Neographite (szary) o grubości 20 cm, lambda 0,033 - po 100 za m3, odbiór we własnym zakresie z mojej budowy niedaleko Kąt Wrocławskich Zaraz wrzucę ogłoszenie na pchli targ, ale tam nie wszyscy zaglądają, więc na wszelki tutaj też się ogłaszam. OGŁOSZENIE JUŻ NIEAKTUALNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 01.08.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 wychodzi Ci taniej? współczuje tego calego syfu związanego z rzucanym tynkiem. Kaska73 ma kamieniarza w Olesnicy z bardzo dobrymi cenami. ja za swoje parapety z madura Gold placilem po 680zl/m2 przy 3cm grubości - kupilem caly blok i powycinalem takie jakie chcialem. Kupowałem w Nysie u Adamusa Ale tynk leci z agregatu, tylko do niego nie wysypują zawartości worka, tylko sami dobierają proporcję piachu, cementu i wapna, reszta bez zmian. Kaska73 już mi dała namiar, będę się tam dowiadywał Przy okazji wielkie dzięki dla Kaska73 za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts