Gagata 05.08.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 A ja znów zapytam - a ceny tej czereśni?I gdzie ją dostać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.08.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Kapelusik - czy szukasz jeszcze kierownika budowy (i ekipy też?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 05.08.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 A ja znów zapytam - a ceny tej czereśni? I gdzie ją dostać??? nie widziałem desek z czereśni - tylko parkiet. przypomnij sobie ostatnio widzianą czereśnię jak była duża i jaka równa i wyobraź sobie ile takich drzew trzeba na podłoge do salonu i to w dobrym gatunku taka wysoka cena desek wynika z tego że generalnie trudno w jednym drzewie znaleźć taki duży kawałek bez skaz - czyli duże odpady i duzo pracy przy segregacji jest taki sklep z parkietemi na Placu Św Macieja i jest Goliszek koło Hita (chyba Łęczycka). Tam można sobie zobaczyć różne rzeczy. (goliszek robi przede wszytkm drewno egzotyczne ale nie tylko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.08.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 "nie widziałem desek z czereśni - tylko parkiet. przypomnij sobie ostatnio widzianą czereśnię jak była duża i jaka równa i wyobraź sobie ile takich drzew trzeba na podłoge do salonu i to w dobrym gatunku " Już sobie wyobraziłam.Wisienki nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 05.08.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 ale drewno z czereśni jest na prawdę ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.08.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 "nie widziałem desek z czereśni - tylko parkiet. przypomnij sobie ostatnio widzianą czereśnię jak była duża i jaka równa i wyobraź sobie ile takich drzew trzeba na podłoge do salonu i to w dobrym gatunku " Już sobie wyobraziłam. Wisienki nie będzie... Gagata, wyłącz wyobraźnię, bo inaczej poprzestaniesz na betonowych posadzkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 05.08.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 "nie widziałem desek z czereśni - tylko parkiet. przypomnij sobie ostatnio widzianą czereśnię jak była duża i jaka równa i wyobraź sobie ile takich drzew trzeba na podłoge do salonu i to w dobrym gatunku " Już sobie wyobraziłam. Wisienki nie będzie... Gagata, wyłącz wyobraźnię, bo inaczej poprzestaniesz na betonowych posadzkach to fakt jak sobie jeszcze zaczenisz wyobrażać ile biednych krówek wchodzi na jednego hamburgera ..... to nam z głodu padniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.08.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Nie umiem wyłączyć wyobraźni Cholera! I co teraz będzie....?? Zamieszkam w szałasie, korzonki itp.... może być miło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.08.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 jeśli nie wyłączasz wyobraźni to zrób podłoge z hebanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.08.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Zaczyna mi się podobać kierunek w którym idzie dyskusja.... Ale Wojtek - pamiętaj o stolarzu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.08.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 pamiętam, ale on w hebanie nie robi,ostatnio modny jest eukaliptus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 05.08.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 tartak od więźby zaproponował mi podbitkę modrzewiową - za 30 zm za metr - to dobrze czy źle (czyli tanio czy drogo?) i czy macie modrzewiowe, sosnowe czy PCV? PCV chyba odpada - co macie u siebie?Bo mi ta podbitka wyszła za ok. 2300 PLN i zastanawiam się czyby nie zamówić już tam podłóg - może jak wezmę z więźbą to może będzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.08.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 BK - a który to tartak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 05.08.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 gagata, tartak rychłowice (k/ Wielunia) - trochę daleko ale ponoć jeden z lepszych w Polsce, robią mi tam więźbę, którą przywiozą ciężarówką i włożą na dach mam nadzieję że już niedługo humus zdjęli, chłopaki kopią, dobrze jest oby była pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.08.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 BK, a Ty miałaś dziś wylewac ławy?zmienił się harmonogram prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.08.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 A jest jakis telefon do tych rychłowic?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 05.08.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 BK, a Ty miałaś dziś wylewac ławy? zmienił się harmonogram prac? niestety straciliśmy cały dzień bo geodecie nie pasowało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.08.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 BK,pierwszy dzień i juz teoria odbiega od praktyki,niech później idzie wszystko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 05.08.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 ostatnio to chyba była do wygrania kąpiel w nowej wannie u dobrzyka Jeśli wtedy była to kąpiel w nowej wannie, to ja teraz też chętnie przetestuję coś nowego. Polecam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 05.08.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 wojtek,widzę że ci co zbudowali już domek z satysfakcją wyłapują jak u tych co zaczynają coś nie idzie - pomaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts