Moorela 12.09.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ale tak jak pisałam, ten listopad to ustalenia z sierpnia, może jakaś budowa mu wyskoczyła, często tak się dzieje, zadzwoń do jednym i drugich - nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 12.09.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 nam robiła ekipa p. Adama Dydyńskiego. trudno powiedzieć czy perfekcyjnie ale większych zastrzeżeń nie było.http://budownictwo.dydynski.prv.pl/ moze tez mają jakąś lukę, on ma kilka ekip, wiec moze któras ma wolne teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.09.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Bartek ok. 10.10 zaczyna u mnie czy to znaczy że uległeś presji i robisz gładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekz23 12.09.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 cześć Próbuję wybrać firmę, która przywiezie i zamontuje mi szambo. Czy możecie mi coś polecić? Boję się, że zaraz mi odpiszecie, że ten temat był 34 razy wałkowany na grupie (Czy mi się wydaje, czy kiedyś był tu przycisk do przeszukiwania tylko tego tematu?) Czy do przygotowania wykopu i ogólnie do montażu braliście "specjalistę"? Czy tylko koparkę? pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 12.09.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (gres o wymiarach 60x60 cm w paczkach po 4 sztuki) Które gresy kupiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.09.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Nowa Gala Signum S12 i S13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMF 12.09.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 cześć Próbuję wybrać firmę, która przywiezie i zamontuje mi szambo. Czy możecie mi coś polecić? Boję się, że zaraz mi odpiszecie, że ten temat był 34 razy wałkowany na grupie (Czy mi się wydaje, czy kiedyś był tu przycisk do przeszukiwania tylko tego tematu?) Czy do przygotowania wykopu i ogólnie do montażu braliście "specjalistę"? Czy tylko koparkę? pozdrawiam Radek HYDROBET z Oławy. Usługa kompleksowa ( transport, wykop, papierologia). Szybko i sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMF 12.09.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Czy ktoś ma do odsprzedania styropian fasadowy grubość 10cm, lambda<=38, potrzebne ok. 54 m2. ??? Hurtownia nie chce mi zamówić takiej małej ilości może komuś zostało? Czy ten styropian ma być do ocieplenia wewnątrz garażu ? Jeśli tak , mogę dołączyć się do zamówienia -potrzebuję ok. 80 m2. Ewentualnym problemem może być transport, jeśli nasze budowy są w różnych rejonach/okolicach Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 12.09.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ja garaż będę ocieplał 5 cm sytro, na sufit dam tylko 10 cm, ale u mnie sufit to raptem -+ 18 m2 Tatarak - a masz już kogoś kto ci takie duże płytki położy ? bo mój łazienko-majster powiedział, że się nie tyka tych dużych. My chcemy na podłogę paradyża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.09.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Haku - ja już mam te płytki ułożone Signum mam na podłodze i ścianach łazienki, a na parterze mam ponad 70 m2 w takich dużych kaflach tylko tam jest Bernina V&B ,mało tego - na ścianie w kuchni mam płytki Althea o rozmiarach 90 x 30 cm - z tym sobie wykończeniowiec poradził. trochę poległ na drobiażdżkach, jak wysokość i wielkość otworu do ściennego odpływu prysznicowego czy przycięcia płytek przy półeczce pod prysznicem.... ech, nie ma ideałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.09.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 acha, z paradyża będę mieć na antresoli Affron - 65 x 65 cm - ja ogólnie lubię duże kafle, bo wtedy jest mniej fug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 12.09.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Mamy upatrzone, te najjaśniejsze Paradyżowe... najgorsze jest to, że za nic w świecie nie mogę sobie, wyobrazić jak będą wyglądały na podłodze, bo na wystawkach to niewiele widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 12.09.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Mamy upatrzone, te najjaśniejsze Paradyżowe... najgorsze jest to, że za nic w świecie nie mogę sobie, wyobrazić jak będą wyglądały na podłodze, bo na wystawkach to niewiele widać Masto bianco może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 12.09.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Chyba tak Masz jakieś doświadczenia z nimi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.09.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 cześć Próbuję wybrać firmę, która przywiezie i zamontuje mi szambo. Czy możecie mi coś polecić? Boję się, że zaraz mi odpiszecie, że ten temat był 34 razy wałkowany na grupie (Czy mi się wydaje, czy kiedyś był tu przycisk do przeszukiwania tylko tego tematu?) Czy do przygotowania wykopu i ogólnie do montażu braliście "specjalistę"? Czy tylko koparkę? pozdrawiam Radek Radek, ja kupuję szambo w Probudzie i usilnie próbuję znaleźć kogoś z Wrocławia lub okolic, kto też tam zakupi, żeby załapać się na wspólny (tańszy) transport, bo na samochód wchodzą 2 zbiorniki. Może też się zdecydujecie? Wykop robi koparkowy z wioski, żaden specjalista, a montować szambo ma firma u której kupuję. Daj znać, czy jesteś w ogóle zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.09.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Czy ten styropian ma być do ocieplenia wewnątrz garażu ? Jeśli tak , mogę dołączyć się do zamówienia -potrzebuję ok. 80 m2. Ewentualnym problemem może być transport, jeśli nasze budowy są w różnych rejonach/okolicach Wrocławia. AMF, ja potrzebuję do ocieplenia garażu własnie. Wczoraj już zamówiłam w Mega1000, ale z własnym transportem, na rowerze chyba przywiozę te 6m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.09.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Haku - ja już mam te płytki ułożone Signum mam na podłodze i ścianach łazienki, a na parterze mam ponad 70 m2 w takich dużych kaflach tylko tam jest Bernina V&B ,mało tego - na ścianie w kuchni mam płytki Althea o rozmiarach 90 x 30 cm - z tym sobie wykończeniowiec poradził. trochę poległ na drobiażdżkach, jak wysokość i wielkość otworu do ściennego odpływu prysznicowego czy przycięcia płytek przy półeczce pod prysznicem.... ech, nie ma ideałów Tatarak, kupiłaś w końcu płytki rektyfikowane? Bo ja przerwę wakacyjną miałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 12.09.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Chyba tak Masz jakieś doświadczenia z nimi ? osobistych nie. na podforum Wnetrza jest cały watek o paradyzu i ostatnich kilka stron to plucie na masto bianco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 12.09.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 nie mam doświadczenia z zasypywaniem studni pod domem, ale cokolwiek tam wsypiecie, to ja bym to dobrze ubiła. tak jak piasek pod chudziakiem - warstwami. a że gruz się trudno ubija, natomiast mogą się w nim tworzyć pustki, w które po czasie osypie się piasek z góry, to raczej dawałabym sam piasek. i naprawdę dobrze ubity. POczytaj u Miloszk na blogu, co się stało, jak sam piasek pod chudziakiem nie był dość zagęszczony faktycznie, lepiej samym piaskiem, zwłaszcza że mamy fajne piaski w podłożu na działce, wiec będzie z czego sypać A co do zagęszczania no to na etapie budowy zagęśzczenie zamierzam sprawdzać (sondowanie) bo osobiście kiedyś robiłam sondowanie komuś na budowie i widziałam jak mu "fachowcy" zagęscili. Wyniki były fatalne. To teraz inne mam pytanie - musze wykarczować moją dżunglę. Mam do wyciecia około 5 drzew wymagajacych specjalistów od tego (bo mam np. modrzew 20 letni, czy duużego orzecha do przyciecia). mam też kilka/naście mniejszych drzewek do wycięcia i tzw. chaszcze. I teraz nie wiem - sama walczyć dżunglą? Tylko co z tą biomasą zrobic? Jak to zgarnąć? Bo sporo tego tam jest.. Brać firmę kompleksowo? (Koszty :/ ) Macie moze jakies sprawdzone namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.09.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Mamy upatrzone, te najjaśniejsze Paradyżowe... najgorsze jest to, że za nic w świecie nie mogę sobie, wyobrazić jak będą wyglądały na podłodze, bo na wystawkach to niewiele widać przy 120seriach z Paradyża to dość dokładny opis upatrzonych płytek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts