wojgoc 03.10.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Czy ktoś się orientuje, czy we Wrocławiu (a może gdzieś w sieci) kupię gres Provenza Reuse? na Karmelkowej przed Bokaro jest taki mały punkt z glazurą - obok jest myjnia samochodowa - maja tam sporo Grespanii w Cortina na Avicenny tez widzialem Grespanie rzecz jasna w Maxfliz mają Grspanie i w Cermagu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 03.10.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 No nie pytałam właśnie. Nie wiem, gdzie ja mam głowę ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 03.10.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Magda, Kaska, Wojtek, dzięki!! Jakiegoś kociokwiku dostałam... Ale już się uspokajam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 03.10.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Miał ktoś do czynienia z oknami wimarol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.10.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Miał ktoś do czynienia z oknami wimarol? jak dobrze pamiętam to Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.10.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Tak, kupiłam u nich wszystkie okna. Nie wiem jednak, czy jestem dobrym odnośnikiem, bo szef jest kuzynem naszego bliskiego kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 04.10.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ładną, prostą, grafitową szafkę gazową gdzie zakupię? Nie wiem jak to teraz jest, ale jak ja podłączałem gaz, to musiałem mieć zgodę na inny kolor niż żółty, który był wpisany w warunkach przyłączenia. Kierownik zakładu gazowniczego, ojciec koleżanki z podstawówki i teść projektanta mojego domu (nie ma to jak powiatowe znajomości), nie robił większych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.10.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Nie wiem jak to teraz jest, ale jak ja podłączałem gaz, to musiałem mieć zgodę na inny kolor niż żółty, który był wpisany w warunkach przyłączenia. Kierownik zakładu gazowniczego, ojciec koleżanki z podstawówki i teść projektanta mojego domu (nie ma to jak powiatowe znajomości), nie robił większych problemów Żółtego?? O rany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 04.10.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Żółtego?? O rany... Żona by mnie z domu pewnie wyrzuciła za taką żółtą skrzynkę Sprawdź czy Tobie czegoś takiego nie wpisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 04.10.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Żona by mnie z domu pewnie wyrzuciła za taką żółtą skrzynkę Sprawdź czy Tobie czegoś takiego nie wpisali. u nas panowie zrobili odbiór bez skrzynki. a na elewację kupowaliśmy małe skrzynki (bo mamy też zawory). skrzyneczki są kremowe, kupowane na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moriski 04.10.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Witam Forumowiczów, jako new kids in the block szukamy kontaktów potrzebnych na sam początek, a więc: architekt (raczej do projektu indywidualnego, bo żaden gotowy w pełni nam nie odpowiada) kierownik geodeta murarze dekarze z budową chcemy ruszyć na wiosnę 2013 w Smardzowie koło Żernik Wrocławskich Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 04.10.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Tak, kupiłam u nich wszystkie okna. Nie wiem jednak, czy jestem dobrym odnośnikiem, bo szef jest kuzynem naszego bliskiego kolegi fajnie, a są rabaty za polecenie z grupy wroclawskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.10.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Nie słyszałam A co miloszk? Czaisz sie na nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 04.10.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Nie słyszałam A co miloszk? Czaisz sie na nich? tak, przymierzam sie, fajnie sie po ludzku rozmawialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.10.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Jakie okna chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 04.10.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Miloszk - zadzwoń do mnie, żebym wiedział, gdzie jechać Już lecę do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 04.10.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Zabieram się za instalację wodną, miała być w miedzi, ale okazało się, że nie powinno się jej lutować na twardo, więc nie odważę się samemu tego robić. Wybór padł na PEX, system od TECE. Pytanie co do kanalizy, jakie rury dawaliście w odpływach ? Człowiek który będzie robił łazienki powiedział żeby dać większą niż 32mm, bo taki jest odpływ z umywalki/zlewu. Myślę więc czy dać 40 czy 50. Oczywiście chodzi o umywalkę, zlew, prysznic, bidet, do WC na pewno 100mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.10.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 ostatnio było trochę o więźbie - po ile jest teraz 1m3 więźby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 04.10.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 w większości tartaków z kontaktów standard to chyba 850 z dowozem za impregnowaną niesuszoną... najtaniej miałem ofertę w manexie po 780. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.10.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Witam Forumowiczów, jako new kids in the block szukamy kontaktów potrzebnych na sam początek, a więc: architekt (raczej do projektu indywidualnego, bo żaden gotowy w pełni nam nie odpowiada) kierownik geodeta murarze dekarze z budową chcemy ruszyć na wiosnę 2013 w Smardzowie koło Żernik Wrocławskich Pozdrawiamy witaj Moriski, architekt - kwestia rodzaju domku jaki chcesz wyudować - pasywny, typu stodoła, wiejski, dworek, rezydencja kierownik - ciężki temat geodeta - najlepiej taki co zna ludzi w gminie murarze i dekarze - tu nie poradze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts