Wojtek62 09.08.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 witam grupowiczów tych znanych i mowopoznanych,dzionek jakiś taki nie wiadomo jaki ale życzę wszystkim udanego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.08.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Wojtek - gratulki !!!! 1000 postów !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 09.08.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 dzieki Ivo,jam skromny chłopaksmok,Tobie również gratulacje z okazji 1000 wypowiedzi na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.08.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 a Smokowi to chyba już kiedyś gratulowałam...pojawił się chyba ostatnio i miał 1000 ...a potem dłuuuuuuuuuuuuuga cisza była...ale fajnie że wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 09.08.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Sprawozdanie z pola robót:ostatnie dwa tygodnie spędziliśmy z Dagmarą na budowie.Efekt: mamy już pomalowane na biało wszystkie wnętrza (od trzech razy do jednego). No i mamy - drzwi! Prawie wszystkie (oczywiście się pomylili i zamiast pary lewe-prawe łazienkowych przywieźli dwa prawe). Drzwi osadzone i pomalowane.W salonie mamy za to składowisko styropianu (po sufit) niestety ekipa która miała wejść i układać ocieplenie się nie pojawiła... Ale obiecują że w środę to już najpóźniej... No i w piątek przywieźli nam piec, dzisiaj go podłączają. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.08.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 polanka/ Grzegorz - czyli intensywny "malowany" urlop był...identycznie jak my w zeszłym roku czy wszystko malujecie na biało?? pozdrawiam 2 duże polanki i jednego małego polankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 09.08.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 polanka/ Grzegorz - czyli czy wszystko malujecie na biało?? nie, tylko ściany. Nie mamy na tyle wyobraźni... musimy trochę pomieszkać zanim zobaczymy jakie kolory gdzie pasują. A drzwi dostają kolor lakierobejcy 'Wierzba'. Bo drzwi sa najzwyklejsze, drewniane firmy Remix (pytajcie w dobrych sklepach ) Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.08.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 nie, tylko ściany. Nie mamy na tyle wyobraźni... musimy trochę pomieszkać zanim zobaczymy jakie kolory gdzie pasują. Grzegorz też myślałam o ścianach ....z jednej strony fajny pomysł z tym oswojeniem....z drugiej - dodatkowe koszty i praca.... idziecie jak burza - kiedy "wielki skok" mówiąc jak Smok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 09.08.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 też myślałam o ścianach ....z jednej strony fajny pomysł z tym oswojeniem....z drugiej - dodatkowe koszty i praca.... no ale gdybyśmy pomalowali na jakiś kolor i okazałoby się że to nie ten kolor? Dopiero praca żeby to przykryć nowym kolorem... idziecie jak burza - kiedy "wielki skok" mówiąc jak Smok? no... tfutfu... mieszkanie sprzedaliśmy i do końca miesiąca się musimy wynieść... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.08.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Grzegorz - no to trzymam kciuki za terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.08.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 no ale gdybyśmy pomalowali na jakiś kolor i okazałoby się że to nie ten kolor? Dopiero praca żeby to przykryć nowym kolorem... białe wnętrza wracają do łask a z naszego frontu robót - chyba dużo gorsze były te przygotowania do budowy, papiery zezwolenia etc. jak już się "urodziło" to jakoś idzie, tylko się modlimy żeby nie było jakichś większych wpadek udało się nam wydać sporą część pierwszej transzy kasę na budowę wydaje się z zadziwiającą łatwością, operując swobodnie kwotami, które jeszcze jakiś czas temu wydawały się nieosiągalne i niewyobrażalne - np. 10 tys w ciągu jednego popołudnia budowa jest bardzo pouczająca -np ja zawsze sądziłam że 20 ton CZEGOKOLWIEK to straszna ilość - a tu panowie przywieźli 20 ton piachu i to taka kupka ... jak piaskownica dla dzieci ... Pozdrawiam z urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 09.08.2004 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 BK,20t piasku - brzmi dumnie,jutro pojedziesz i nic prawie z tego nie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.08.2004 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Wojtek,wiem, wiem.W jednym z twoich postów wyczytałam, że zużyłeś 500 ton piachu - aż trudno uwierzyćpodejrzewam, że już nie ma - bo chudziak miał z tego być i jeszcze coś miało zostać do murowania ale nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 09.08.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 BK,500t piasku to wsypałem pod ściany fundamentowe ale licze razem z tarasami.gbybym miał policzyc ile tego paskudztwa poszłoby na zaprawe to juz mnie głowa boliskąd bierzesz beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.08.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 beton biorę z RMC - dzięki za info,udało się za naprawdę atrakcyjną cenę - ponad 10% taniej niż w innych betoniarniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 10.08.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 coś dziś spokojnie i monotonnie na grupiepozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 10.08.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 jak mówiłem żniwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 10.08.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 woprz,po wczorajszych opadach musisz dziś podlać grządki siostry bo uschnie tam wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 10.08.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 ta będę musiał a w zasadzie nie ja tylko ojciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 10.08.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 ja jestem na rauszu świnka, na rauszu bez nas!!!! hah, pewnie leży sobie pod lipą i chłodne pifko ssie ciekawe, czy Yemioła leży pod jemiołą anoo, skąd wiedziałeś?? , a Sławek pod tulipanowcem Mi się podoba buk (na podłodze) leże, leże, uwaliłem się jak zwierze.... everybody ! hej hej zwierzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts