woprz 10.08.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 ale puchy hmmmm hmmmm wiem gdzie są wszyscy nie, nie w salonie peugeot stoją w korku gdzie ? wszędzie 1 maja most osobowicki powstańców grunwaldzki i to wszystko w takim upale masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.08.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 woprz - dopiero będziem stać w tych korkach ....ja widzę że na grunwaldzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 10.08.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Taaa, korki dpoiero przede mną - mniej więcej za godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 10.08.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 taaa mniej więcej za 1,5 pod warunkiem że w miarę szybko wyjadę z Orląt bo tu straszna masakra cały ruch z 1 maja tędy rzucili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.08.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 to ja już wyjeżdżam...może korków jeszcze nie będzie miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 10.08.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 a ja pociągiem, hehe. bez korków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 10.08.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 a na pociąg paralotnią czy tunelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 10.08.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 na nóżkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 10.08.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 woprz - dopiero będziem stać w tych korkach ....ja widzę że na grunwaldzie a po co jeździcie przez Grunwald ja jeżdżę przez sienkiewicza, albo opłotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagat 10.08.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Ehh.. Wrocław... Piękne czasy. Ale korków to wam nie zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 10.08.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Hej! Czy ktoś z Was się orientuje gdzie najlepiej kupować Fakro? no bo Veluxa tanio ma CGips ZG a Fakro??? Poooolaaaankaaa!!! proszę o mapkę naszych okolic pliiiiissss (naszego instalatora cóś nie mogę złapać... zaczął mnie unikać hehehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 10.08.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 dachowiec,okna Fakro ostatnio były na dobrych rabatach tj. ok 20% w Polanbudzie na Kupieckiej/boczna Karmelkowejna Karmelkowej jest centrum Fakro i czasem maja kaprys i maja 1-2 dniowe promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.08.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 woprz - dopiero będziem stać w tych korkach ....ja widzę że na grunwaldzie a po co jeździcie przez Grunwald ja jeżdżę przez sienkiewicza, albo opłotkami gdzieś Odrę trzeba przekroczyć jeździłam różnymi drogami, ale i tak ostatnio przez grunwaldzki jest najlepiej.... a wczoraj na grunwaldzkim jak wracałam nie było korka ....w ogóle w wakacje luźniej jest....teraz mieszczę sie nawet czasami w 40 min z Ligoty do Siechnic ...prawie rekord świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 11.08.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 z siechnic to faktycznie problem - inaczej niż przez Krakowską się nie da ale jak korek na Grunwaldzie to lepiej jedź przez most pokoju a potem przetnij sienkiewicza, dalej wyszyńskiego, aż do następnego korka w okolicach browaru - tak chyba będzie szybciej a żeby ominąć ten korek w okolicach browaru to lepiej jedź do końca nowowiejską a potem trzebnicką - ale ona tez coś ostatnio zapchana albo jedź uliczkami na Jaracza - zawsze szybciej można się wciąć na most warszawski (tam to jest chyba Warszawski?) jak zbudują obwodnicę od świętej katarzyny na Kamieniec, to będziesz wracac do domu przez Gajków (zapraszam po drodze na kawę ), Kamieniec, Dobrzykowice Kiełczów, dalej prosto do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.08.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Mi też mimo wszystko wychodzi najszybciej przez grunwald chociaż wczoraj rzczywiście jechałem przez Sienkiewicza. Nie jest źle ale szydło wyjdzie z worka we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 11.08.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 ja mieszkam w okolicach grunwaldu ale unikam grunwaldu jak ogniazawsze sienkiewicza albo opłotki - grunwaldzka, most pokoju etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.08.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 BK - dzięki znam te wszystkie objazdy i stosuje wedle ew. korków most warszawski jednak odpada - tam korki prawie zawsze zostaje albo grunwaldzki albo trzebnicki ..i też czekam na obwodnicę ...tylko czy jeszcze wtedy będę pracować w Siechnicach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.08.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 już nie długo otworzą ci nowy most na osobowicach i pociśniesz prosto na Krakowską ziuuuuum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.08.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 już nie długo otworzą ci nowy most na osobowicach i pociśniesz prosto na Krakowską ziuuuuum wolałabym aby zrobili most na wschod od grunwaldzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.08.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 czyli co ? przez z osobowic na długołękę - łany - bielany ?? taaa zrobią ci zrobią 3 dni przed smiercią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts